Beng-engineering business management

The University of Warwick, School of Engineering

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Beng-engineering business management

The University of Warwick, School of Engineering

Wat zal ik leren?

Deze cursus weerspiegelt de realiteit van een moderne zakelijke omgeving, een combinatie van een stevige basis in de principes van engineering met een goed begrip van de essentiële industriële zorg dat innovatie winst moet opleveren. Het onderwijs is gebaseerd op de expertise van de School of Engineering, die de hoogste standaarden van technische expertise levert; WMG (Warwick Manufacturing Group), dat innovatieve banden tussen de academische wereld en het bedrijfsleven biedt; en Warwick Business School (WBS), internationaal erkend voor uitmuntendheid in bedrijfsbeheer.

Ons curriculum integreert bedrijfs- en technische inhoud, ontwikkelt uw engineeringexpertise naast kennis van het volledige scala aan bedrijfsfuncties en stelt u in staat om uw plaats te vinden in een wereldwijd steeds competitievere markt. In je eerste jaar bestudeer je de kernmodules die al onze ingenieursdiploma's gemeen hebben. In het tweede jaar kun je beginnen met het personaliseren van je cursus. Je zult je definitieve opleiding pas in het tweede jaar bepalen, als je zeker weet dat je een weloverwogen keuze kunt maken. Het belangrijkste verschil tussen de studierichtingen Engineering Engineering Management (EBM) en Engineering en Business Studies (EBS) is het aandeel van bedrijfsmateriaal dat is aangetroffen in het derde studiejaar, EBS heeft meer.

Hoe zal ik leren?

U neemt deel aan lezingen, seminars, tutorials en praktische laboratoriumsessies. Om je te helpen de overstap van school naar universiteit te maken, ontmoet je in je eerste jaar elke week een persoonlijke begeleider in een groep van meestal vijf of zes studenten die zich bezighouden met academische vraagstukken die voortkomen uit colleges. Uw tutor is er om u te ondersteunen gedurende uw universiteitsleven en zal u speciaal helpen om na te denken over uw voortdurende ontwikkeling. Ingenieurs zijn altijd betrokken bij interdisciplinair groepswerk en dit maakt deel uit van onze cursussen vanaf het eerste jaar.

Hoe zal ik beoordeeld worden?

Beoordeling is door middel van examens en coursework. Coursework assessment kan laboratoriumrapporten, projecten, essays en mondelinge presentaties bevatten.

Welke kansen zijn er voor werkervaring en studeren in het buitenland?

U kunt tijdens uw cursus industriële ervaring krijgen via bezoeken en projectwerk. De school moedigt studenten aan om een ​​vorm van industriële ervaring te ondernemen. Veel studenten ondernemen stages en andere werkervaring in de zomer. Sommige studenten kunnen jaarlijks plaatsvinden in de industrie of in een onderzoeks omgeving.

Toelatingseisen

Een AAA niveau , om een ​​niveau Wiskunde en Natuurkunde op te nemen. Je moet ook een voldoende behalen in de wetenschappelijke praktijk als je wetenschapsniveau een afzonderlijke praktische beoordeling bevat.

Een niveau in toegepaste onderwerpen en gemengde portefeuilles: kandidaten worden op individuele basis beschouwd. Cijfers zullen vergelijkbaar zijn met die voor kandidaten die academische A- en AS-kwalificaties behalen.

Kandidaten met een sterk profiel maar zonder A Level Physics of A Level Mathematics kunnen worden overwogen.

International Baccalaureate IB: 38 punten om 6,6 op te nemen in wiskunde en natuurkunde. Ten minste één van deze onderwerpen moet zich op een hoger niveau bevinden.

BTEC's: Kandidaten die BTEC's aanbieden, wordt geadviseerd contact op te nemen met het Undergraduate Admissions Team.

Normaal sluit dit niet uit Algemene Studies en Kritisch Denken.

Contextuele gegevens en differentiële aanbiedingen: Warwick kan in verschillende omstandigheden verschillende aanbiedingen aan studenten doen. Deze omvatten studenten die deelnemen aan het Realizing Opportunities-programma of die voldoen aan twee van de contextuele gegevenscriteria. Differentiële aanbiedingen zullen een of twee kwaliteiten onder Warwick's standaardaanbieding zijn (tot een minimum van BBB).

Toegang Cursussen: Toegang tot HE Diploma (QAA-erkend) en in geschikte onderwerpen beschouwd, indien aangeboden met een niveau Wiskunde in de rang A voor MEng of klasse B voor BEng / BSc. Onderscheidingen zijn vereist in Access- en BTEC-kwalificaties.

Warwick International Foundation Program (IFP): Alle studenten die met succes het Warwick IFP hebben voltooid en via UCAS een aanvraag indienen bij Warwick, ontvangen een gegarandeerde voorwaardelijke aanbieding voor een gerelateerd undergraduate-programma (alleen geselecteerde cursussen). Ga naar de IFP-pagina voor volledige informatie over standaardaanbiedingen en -voorwaarden.

We verwelkomen aanvragen van studenten met andere internationaal erkende kwalificaties.

Verdere Informatie

Een tussenjaar nemen

Aanvragen voor uitgestelde binnenkomst zijn welkom.

Interviews

We interviewen geen sollicitanten. Aanbiedingen worden gedaan op basis van uw UCAS-formulier met voorspelde en werkelijke cijfers, uw persoonlijke verklaring en schoolreferentie. We overwegen innovatieve manieren om de manier waarop we kandidaten beoordelen te verbreden, dus u wordt geadviseerd om onze website te controleren voordat u ons aanmeldt voor het geval we wijzigingen hebben aangebracht.

Open dagen

Aanbieders die in het Verenigd Koninkrijk zijn gevestigd, worden uitgenodigd op onze departementale open dagen. Als u niet aanwezig kunt zijn, is de informatie van deze evenementen ook online beschikbaar. Lees meer over onze belangrijkste Open Universiteitsdagen en andere mogelijkheden om ons te bezoeken.

Welke modules kan ik bestuderen?

Aanvankelijk volgen alle studenten hetzelfde programma met onderwerpen die volgens ons belangrijk zijn voor alle ingenieurs. Tegen de tweede termijn van het tweede jaar kun je je specialiseren in Business Management of overstappen naar een van de andere Engineering-cursussen (zoals Automotive, Biomedical Systems, Civil, Electronic, Electrical and Electronic, Mechanical, Manufacturing en Mechanical, of, Systems ).

Er zijn in het eerste jaar negen kernmodules die momenteel:

 • Dynamica en Thermodynamica
 • Elektrische en elektronische schakelingen
 • Engineering Design
 • Technische Wiskunde
 • Introductie in Engineering Business Management
 • Introductie in Engineering: professionalisme en praktijk
 • Materialen voor engineering
 • Statica en structuren
 • Systeemmodellering, simulatie en computergebruik

Je bent ook vrij om een ​​module Moderne vreemde talen te volgen als een optionele extra.

In het tweede jaar zijn er zes kernmodules die momenteel:

 • Dynamica en Vloeimeganica
 • Elektromechanisch systeemontwerp
 • Technische wiskunde en technisch computergebruik
 • industriële engineering
 • Manufacturing Engineering Design
 • Technisch Operations Management
 • En een aantal optionele modules, waaronder:
 • Foutenonderzoek
 • Introductie tot het secundair onderwijs (natuurkunde)
 • Een moderne vreemde taal
 • Motorvoertuigtechnologie
 • Een bedrijf beginnen

In het derde jaar bestudeer je de kernactiviteit 'Supply Chain Management' module en kies je modules uit een aantal vakgebieden, zoals marketing, strategie, ondernemerschap, human resources, klantenservice, arbeidsverhoudingen, de wet en boekhouding en financiën.

Je zult ook een individueel project voltooien en de kerntechnische modules 'Quality Techniques' bestuderen, evenals optionele engineeringmodules die momenteel het volgende omvatten:

 • automatisering en robotica
 • CAD / CAM en simulatie
 • Bouwmanagement en tijdelijke werken
 • Ontwerp en beheer van Lean Operations
 • Ontwerp voor fabricage
 • Ontwerp voor voertuigveiligheid
 • Levenscyclustechnologie voor productiesystemen

Engineering is een actief ontwikkelend vak en de genoemde modules vertegenwoordigen de beschikbare voor huidige studenten. Naarmate het vakgebied van Engineering en onze school voortdurend evolueren, kan het scala aan beschikbare modules en de inhoud van individuele modules in de komende jaren veranderen. Aanvragers worden op de hoogte gebracht zodra de wijzigingen zijn goedgekeurd. Huidige studenten worden geraadpleegd voordat de wijzigingen zijn goedgekeurd.

Meer informatie over de diplomastructuur en module-informatie.

* De hierboven genoemde modules kunnen worden gewijzigd.

Naar welke carrières kan een Warwick-diploma in Engineering leiden?

Onze afgestudeerden zijn gaan werken voor organisaties zoals Jaguar Land Rover, Barclays Bank, NHS Institute for Innovation, Aston Martin, Deutsche Bank.

Voorbeelden van de rollen van onze afgestudeerden zijn Business Systems Analyst, Graduate Civil Engineer, Aerodynamacist, Structural Engineer, Technology trader.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op December 24, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
- per jaar, voor internationale studenten
Locations
Verenigd Koninkrijk - Coventry, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Videos

Engineering at the University of Warwick