Read the Official Description

Overzicht

Steden in de spannende banen in de wereld van het management? Je hebt een interesse in aantallen en willen begrijpen hoe bedrijven werken en hoe ze met succes te controleren?

U wilt ook zakelijke vaardigheden, niet alleen in theorie te verwerven, maar ook ervaren in de praktijk te ontwikkelen en daarmee een aanzienlijke carrière voordeel? De dual degree in Business Administration aan de IUBH biedt u de beste uitgangspositie.

maken met business administration carrières

De opleiding in Business Administration, met zijn brede depressies bereidt je voor op een succesvolle toepassing in het management als aspirant-professionals en executives. Ze leren terwijl het bestuderen van de huidige uitdagingen en trends te weten en in staat om beslissingen te nemen, strategieën en processen te begrijpen in bedrijven en te maken. Deze unieke opleiding je populair en zeer aantrekkelijk voor bedrijven die kwalificaties met optimale carrièremogelijkheden aan te schaffen.

In aanvulling op een bedrijf basics, zoals in het bedrijfsleven wiskunde of automatische gegevensverwerking, geeft u de duale studie bedrijfskunde en belangrijke vaardigheden in corporate finance en controlling, marketing, project management en human resources management evenals professionele en interculturele sociale, methodologische en persoonlijke vaardigheden. Een essentieel onderdeel is leren zakelijk Engels en juridische achtergronden. Door te kiezen voor je specialisatie u uw profiel in te vullen.

De praktische kennis opgedaan, die u kunt toepassen in de context van het gebruik in uw praktijk bedrijven en te verdiepen. Het duale ontwerp wordt gekenmerkt door een wekelijkse omschakeling tussen theorie en praktijk.

Gegevens en feiten over duale opleiding in Business Administration

 • Studieduur: 7 semesters
 • Graad: Bachelor of Arts
 • Inschrijving: WS 1 oktober
 • Toepassing: oktober 01-31 augustus
 • Studie: Berlijn, München, Düsseldorf, Erfurt, Hamburg en Frankfurt a. M.
 • Focus ofwel: Accounting & Controlling, property management, logistiek management, industrieel beheer, fiscaliteit, audit
 • Collegegeld: Als gedekt door uw praktijk bedrijven

studie doel

Met de studie van de Business Administration krijg je kennis die gebruikte op vele terreinen van het economische leven zal machtigen. De inhoud van de cursus streven ernaar om u alle tools waarmee je alle maten en industrieën met succes economische uitdagingen in de toekomst in het bedrijf kan overwinnen.

wordt onderwezen is niet alleen theoretische kennis, maar ook sociale vaardigheden die nodig zijn voor het bereiken van de doelstellingen van de nationale en internationale bedrijven zijn. Door te kiezen voor uw depressie krijgt u ook een diep inzicht in de uitdagingen van corporate finance en controlling, de vastgoedsector van industriële ondernemingen, de logistieke sector, belastingheffing of auditing. Door het uitbreiden van uw buitenlandse taal vaardigheden te verwerven u de beste voorwaarden voor een carrière in binnen- en buitenland.

Met de succesvolle afronding afgestudeerden ontvangen gespecialiseerd belasting over de toegevoegde mogelijkheid om het examen als belastingadviseur in te korten. De carrièremogelijkheden en winstpotentieel van accountants, als accountant, zijn zeer aantrekkelijk in vergelijking met de meeste andere programma's.

Toepassingen in en na het afstuderen:

 • Accounting, corporate accounting, controlling, cost accounting
 • Private equity firma's
 • Steuerkanzlei, fiscale afdelingen van grotere bedrijven
 • accountantskantoren
 • Logistieke dienstverleners, expediteurs, koeriersbedrijven
 • industriële bedrijven
 • Real makelaars, architecten, projectontwikkelaars, vastgoedbeheerders

Content op de studie van Business Administration

Na afloop mag je je kent uit de nationale en internationale markt omgeving, in het thema investeringen en financiering, budgettering en business planning, evenals in andere delen van het bedrijf. En we bereiden je voor je werk in termen van uw presentatie en retorische vaardigheden, je organisatorische vaardigheden en je kennis van vreemde talen.

Stroming in de studie

Ze bezetten tijdens hun dubbele studie volgende zakelijke basisvakken diepgaande specialisatie onderwerpen. De cursus inhoud zijn verdeeld over verschillende gebieden van bekwaamheid.

Depressies in de opleiding Business Administration

Door te kiezen voor een depressie in het duale studies IUBH bieden wij vanaf de 5e Semester de mogelijkheid zich te specialiseren in een van de zes aantrekkelijke werkterreinen van bedrijfskunde en voor te bereiden zo specifiek op uw droombaan.

Accounting & Controlling uitsparing

Verdiepen Accounting & Controlling bereidt aspirant-professionals op het succesvolle gebruik in het management voor en voorziet in de nodige instrumenten. U vindt de huidige uitdagingen en trends te weten te leren, en zijn in staat om alle financiële beslissingen, strategieën en processen te begrijpen in bedrijven en om na het afstuderen. Deze unieke opleiding, verdien je erg populair en zeer aantrekkelijk voor bedrijven die de kwalificaties met een optimale carrièremogelijkheden.

Verdiepen vastgoedbeheer

Verdiepen Real Estate Management bereidt aspirant-professionals en leidinggevenden voorbereiden op een succesvolle toepassing in de vastgoedsector. Je leert de huidige uitdagingen en trends te leren kennen en in staat zijn om beslissingen te nemen, strategieën en processen te begrijpen en maken ze na het afstuderen. Met deze depressie, verdien je erg populair en zeer aantrekkelijk in vastgoed vaardigheden met de beste carrièremogelijkheden.

Depressie Logistics Management

Logistiek management en zich bezighoudt met de taken, acteurs en objecten van de logistieke sector. Na succesvolle afronding u bereid bent in een dynamische werkomgeving in te voeren. Je bent vertrouwd met de verschillende aspecten en voorwaarden van de transportsector en weet hoe processen te coördineren in de toeleveringsketen en met succes behandelt. Ze hebben ook expertise op het terrein planning en weten hoe ze locatie factoren en criteria te interpreteren met het oog op een optimale locatie voor een nieuw magazijn te vinden. Ze zijn afronding uw expertise met kennis van de internationale logistiek en het wettelijk kader.

Verdiepen Industry Beheer

Na het afronden van je studie heb je een overzicht van de taken, doelen en methoden van de productie planning en zijn bekend met de verschillende aspecten en uitdagingen van de fabriek planning. Je weet dan wat factoren voor een succesvolle productie planning en controle belangrijk zijn en kan de waarde van de verschillende processen van de productie in het achterhoofd te maken.

depressie Tax

Deze depressie zal u voor te bereiden op een succesvolle aanvraag bij het van cruciaal belang voor het succes van het bedrijf gebied van de belasting. Je leert de huidige uitdagingen en trends te leren kennen en in staat zijn om alle beslissingen, beleid en processen te begrijpen in bedrijven en de belasting te evalueren en te maken. Met de succesvolle afronding van de cursus afgestudeerden ontvangen de extra mogelijkheid om het examen als belastingadviseur in te korten.

depressie auditing

De depressie bereidt u voor gebruik op het gebied van auditing. Na het afronden van je studie heb je een overzicht van de methoden van de audit, accounting en audit en gedetailleerd inzicht in bedrijfsprocessen, strategieën en gegevens van hun klanten te krijgen. Ze leren de huidige uitdagingen en trends te leren kennen en in staat zijn om alle beslissingen, strategieën en processen in en rond het bedrijf en de audit te begrijpen of om business consulting te ondergaan.

Carrièremogelijkheden in de studie of Business Administration

Onze hands-on onderzoek met internationaal erkende kwalificatie grote kansen op de arbeidsmarkt. Praktische kennis al geleerd uw praktijk partner tijdens de duale opleiding. Door onze dual-concept Ze zijn veelzijdig en kunnen diverse loopbaantrajecten bevatten over te nemen.

Ze krijgen een grondige kennis van de basisprincipes van bedrijfskunde en hoge communicatieve vaardigheden. Om de voorwaarden voor een succesvolle werk in de ontwikkeling en implementatie van business processen, het ontwerp van de processen en de verbetering en analyse van de methoden voor de bedrijfsvoering te maken.

Program taught in:
Duits

See 8 more programs offered by IUBH Duales Studium »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
7 semesters
Deeltijd
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Location
Application deadline
Einddatum
Location
Application deadline
Einddatum
Location
Application deadline
Einddatum