BFA digitale communicatie ontwerp (europese & thai double degree)

Silpakorn University International College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BFA digitale communicatie ontwerp (europese & thai double degree)

Silpakorn University International College

Een Double Degree programma met Birmingham City University (BCU), Engeland

Dit programma gaat over de essentiële elementen van de visuele vormgeving en massacommunicatie, gericht op studio en werkplaats collegegeld geleid door een team van zeer ervaren ontwerpers.

De samenwerking tussen SUIC en BCU kunnen studenten zowel theoretische als praktische kennis ontwikkelen door middel van een internationaal geaccepteerde curriculum. Dit stimuleert studenten om de nieuwste design technologie om hen voor te bereiden op het werken in een internationale omgeving te gebruiken.

De samenwerking biedt unieke mogelijkheden voor studenten en medewerkers om te werken onder verschillende coöperatief regelingen.

VOORDELEN VAN HET PROGRAMMA

  • International-Double Degree curriculum van twee van de meest ervaren en prestigieuze universiteiten op het gebied van kunst en design in hun land - Het programma legt de nadruk op het ontwikkelen van de laatste praktische vaardigheden en theoretische kennis in design technologie.
  • Om gekwalificeerde afgestudeerden die professioneel zowel de nieuwste vaardigheden kunnen toepassen op het gebied van multi-media voor de lokale en buitenlandse markt te produceren.
  • Steek cultureel bewustzijn en professionele ontwikkeling voor een tot nadenken stemmende; creatief; succesvolle zorg

CARRIÈRE opporunities

De cursus wordt beschouwd als een ideaal startpunt voor een van de interessante en veelbelovende carrière in verband met het visuele ontwerp en de media-industrie. Deze kunnen het ontwerp op te nemen; fotografie; illustratie; multimedia; animatie; video en geluid productie; televisie; uitgeverij; de pers en reclame.

INNAMES

Elk jaar in juli en januari

PLAATS

Leerkrachtgestuurde cursussen worden gegeven op Silpakorn University International College, Talingchan, zijn Bangkok Studio gebaseerd cursussen gehouden op de 9e verdieping, CAT Telecom Building, Bangrak, Bangkok

TOELATINGSEISEN

  • Voltooide middelbare school of gelijkwaardig.
  • Kennis van het Engels: TOEFL 500 PBT, 173 CBT of 61 IBT of IELTS 5.5. Kandidaten zonder de juiste kwalificaties moet de SUIC Engels taal test te nemen.
  • Portfolio Review - Tekenen en design vaardigheidstest - Interview
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Thailand - Bangkok
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juli 2019
Thailand - Bangkok
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan