BFA in computeranimatie spel art concentratie

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Je hoeft niet naar een ontwerper om te genieten van een grote video game, maar je moet wel een getalenteerde ontwerper om je eigen te maken zijn. Computer Animation majors op DMAC met een concentratie in Game Art nemen hun passie een stap verder door te leren hoe je de games die andere mensen alleen maar kunt bedenken te creëren.

Gebruik maken van de beste van de industrie om de belangrijkste technieken onder de knie.

DMAC faculteit zijn niet alleen leraren-ze zijn professionals uit de industrie met tal van real-world ervaring. En terwijl ze zet zich in voor het onderwijs kern artistieke en technische concepten, ze krijgen ook voor studenten kennen en mentor hen rechtstreeks in kleine klassen. Dit helpt elke leerling ace sleutel spel art concepten als ze leren:

  • Karakter modellering
  • Concept art
  • Texturing voor games
  • Verlichting
  • Animatie
  • Strategische planning

Maak je spel, je weg.

Schetsen spelconcepten en creëren aantrekkelijke, realistische personages. Dan leren hoe u industriestandaard technologie te gebruiken om die concepten en personages tot leven te brengen. DMAC heeft alle tools en speelgoed wat je nodig hebt, inclusief Unreal® Technology, die werd gebruikt om "Gears of War" en andere grote games te maken.

Zelfs de hemel is niet de limiet.

Als het gaat om het maken van je passie deel van je dagelijkse carrière, opties in overvloed. Met een verscheidenheid van grote carrière uit te kiezen in de digitale kunsten, zijn er tal van manieren om een ​​computeranimatie diploma met DMAC benutten om de baan die je altijd al van gedroomd te landen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Founded over a decade ago, Digital Media Arts College (DMAC) is designed to mold your creativity and test your artistic skills as it readies you for an ever-changing industry where trends come and go ... Lees meer

Founded over a decade ago, Digital Media Arts College (DMAC) is designed to mold your creativity and test your artistic skills as it readies you for an ever-changing industry where trends come and go and competition is steadily increasing. Lees Minder
Boca Raton , VS Online + 1 Meer Minder