Bijscholing graad in technische architectuur en de bouw

laSalle Barcelona

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bijscholing graad in technische architectuur en de bouw

laSalle Barcelona

De "Aanvullende opleiding voor afgestudeerden in technische architectuur voor het verkrijgen van diploma in de ingenieurswetenschappen Gebouw"Garanties niveau van nauwkeurigheid en kwaliteit van de opleiding die La Salle - Ramon Llull University en zijn gericht op technische architecten met een minimum van 2 jaar tussen het verkrijgen van beide graden om hun toegang tot nieuwe graduaat in de ingenieurswetenschappen vergemakkelijken gebouw.

De inhoud cursus zijn gedefinieerd op basis van het verslag van de nieuwe graad of Engineering Building van ANECA, de Universiteitsraad en het directoraat-generaal van universiteiten officieel goedgekeurd.

Gericht aan

Technical Architects met een minimum van 2 jaar tussen het verkrijgen van beide titels, want dat hun toegang tot nieuwe Certificate in Building Engineering vergemakkelijken.

bereiden paar

Volgens de "ORDER ECI / 3855/2007" van 27 december, Graduate in de ingenieurswetenschappen gebouw mag:

 • Sturing van de materiële uitvoering van de bouwwerkzaamheden.
 • Het opstellen van studies en plannen van veiligheid en gezondheid op het werk.
 • Uit te voeren technische activiteiten van de berekening, metingen, evaluaties, taxaties.
 • Ontwikkelen van technische projecten.
 • Beheer nieuwbouw technologieën.
 • Lood en beheren van het gebruik, het behoud en onderhoud van gebouwen.
 • Technische productieprocessen in materialen.
 • Het beheer van het onroerend goed als geheel.

Afgestudeerden in de ingenieurswetenschappen Building mogen hun activiteiten te ontwikkelen in de professionele kantoren, in ontwikkelaars, Project Manager, in de bouw of industriële bedrijven, in het openbaar bestuur, het onderwijs, etc.

metodología

De materialen en de inhoud van de cursus zijn georganiseerd in vier secties: Semi-formaat training, case studies, beroepservaring en einddiploma project.

Vereisten

U kunt deze studie aan La Salle met een diploma in de ingenieurswetenschappen of hoger, bij voorkeur aanverwante gebieden. Titels moeten in de staat Spaanse worden goedgekeurd.

Kernpunten

 • De faculteit en professionals van grote prestige, combineren onderwijs met beroepsactiviteit praktische ervaring in flagship projecten op internationaal niveau. Het klooster (architecten, ingenieurs, technische architecten, economen, juristen, etc.) richt zich op de pedagogische inhoud dwars.
 • De toereikendheid van de opleiding aan de werkelijke behoeften van de markt, het openen van een scala aan carrièremogelijkheden voor afgestudeerden in de bouw van alle actoren van het bouwproces. Speciale aandacht wordt gemaakt over alle onderwerpen, nauwkeurigheid, professionaliteit, ethiek en eerlijkheid, die essentieel zijn als we willen een sector die vraagt ​​om een ​​nieuwe manier om bij uitstek te maken te verbeteren.
 • De integratie van technologie en innovatie in het curriculum, volgens de behoeften van de samenleving van vandaag en toekomstige professionals. Sommige onderwerpen worden onderwezen in het Engels, zodat aan het eind heb je een adequaat niveau die u toelaat om te werken in heel Europa.
 • U kunt deelnemen aan de OIKODOMOS project, dat is een project van onderwijskundig onderzoek gefinancierd door het Leven Lang Leren Programma van de Europese Unie die de ARC Enginyeria i Arquitectura La Salle-groep en de deelnemende scholen van architectuur en stedenbouw en centra coördineert onderzoek van België, Cyprus, Frankrijk, Slowakije, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Het doel van het project is het creëren van een virtuele campus gewijd aan het bestuderen van manieren van leven en vormen van huisvesting in het hedendaagse Europa.
 • Voor de basisvorming met Architecture: La Salle, studenten of Science and Technology Building en Architects gehouden op de eerste cursus samen en samen te werken, op gelijke hoogte in alle studies. Zo is de praktijk van de respectievelijke titels in zowel theoretische cursussen en praktisch werk.
 • Door het bevorderen van teamwork. Een gezamenlijke opleiding tussen Architects and Building Engineers, van het begin tot het einde van de race, als basis voor hun toekomstige professionele samenwerking.
 • De link met het bedrijfsleven. De constante relatie University- Company om de kwaliteit te evalueren, het bereiken van de vereiste vaardigheden en competenties en het curriculum aan te passen aan de behoeften van de bouw.
Deze school biedt programma's in:
 • Spanish (Spain)
 • Catalan
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mei 2019
Duration
Duur
1 jaar
Deeltijd
Locations
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Startdatum : Mei 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mei 2019
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan