Bijscholing in de computer ingenieursdiploma

laSalle Barcelona

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bijscholing in de computer ingenieursdiploma

laSalle Barcelona

lasallebarcelona

De Aanvullende opleiding voor afgestudeerden in Computer Systems Technical engineering of management voor het verkrijgen van Degree in Computer Engineering aan de Technische Engineers Computer Systems of Beheer adressen meer dan 2 jaar ervaring (datum van het behalen van het diploma) om hun toegang tot nieuwe Graduado / a in Computer Engineering vergemakkelijken.

De inhoud cursus zijn gedefinieerd op basis van het geheugen van de nieuwe Degree in de ingenieurswetenschappen Building van ANECA, de Universiteitsraad en het directoraat-generaal van universiteiten officieel goedgekeurd.

PUBLIEK

"Om toegang te krijgen tot de cursus is noodzakelijk om de titel van de technische engineering of bestuur, in afwachting te houden met een minimum van 2 jaar tot de datum van registratie aan.

Voor de nieuwe graduaat / a in Computer Engineering is nodig om in te schrijven, nemen en alle vakken pas in de loop accessoires, met inbegrip van de presentatie van een einddiploma project, in totaal 60 studiepunten. "

BEREIDT PAR

"De titel van afgestudeerde / a in Computer Engineering van de universiteit Ramon Llull volgt de aanbevelingen die door de Universiteitsraad op de vergadering van 4 december 2008 betreffende bepaalde delen van bijlage I van het Koninklijk Besluit 1393/2007, van 29 oktober door de organisatie van de officiële universitair onderwijs in het geheugen van het verzoek om controle van de officiële titels van het beroep van Computer engineering is gevestigd.

De behaalde deze titel doelstellingen zijn:

 • Het zelfstandig leren van nieuwe kennis en de juiste technieken voor het ontwerp, de ontwikkeling en exploitatie van geautomatiseerde systemen.
 • Effectief te communiceren, zowel schriftelijk als mondeling, kennis, procedures, resultaten en ideeën met betrekking tot ICT en in het bijzonder van de informatie, te weten de sociaal-economische impact.
 • Begrijp de sociale, ethische en professionele en burgerlijke aansprakelijkheid indien aanwezig, van de activiteit van de Ingenieur en zijn rol op het gebied van ICT en kennismaatschappij.
 • Opzetten en uitvoeren van IT-projecten met behulp van de principes en de eigen methoden van engineering.
 • Ontwerp, ontwikkelen, evalueren en zorgen voor de toegankelijkheid, ergonomie, gebruiksgemak en veiligheid systemen, toepassingen en diensten, alsmede de op grond van de wet- en regelgeving informatie.
 • Definiëren, evalueren en selecteren van hardware en software platforms voor de ontwikkeling en uitvoering van toepassingen en diensten van de verschillende complexiteit.
 • Hebben wiskundige, fysieke, economische en sociologische grondslagen die nodig zijn om te interpreteren, selecteren, evalueren en nieuwe concepten, theorieën, gebruikt en technologische ontwikkelingen met betrekking tot informatie-technologie en de toepassing ervan.
 • Creëren, ontwikkelen en onderhouden van software systemen en applicaties met behulp van verschillende methoden van software engineering en programmeertalen naar gelang het soort van de te ontwikkelen applicatie houden van de kwaliteit niveau dat nodig is.
 • Maak en systemen of gecentraliseerde of gedistribueerde architecturen integreren van hardware, software en netwerken te ontwikkelen.
 • Stellen, te analyseren, te valideren, te interpreteren en te installeren en oplossingen in reële situaties in verschillende toepassingsgebieden te handhaven in een organisatie.
 • Maken, implementeren, organiseren en beheren van systemen en diensten aan zakelijke en institutionele contexten om hun bedrijfsprocessen te verbeteren, het nemen van verantwoordelijkheid en het leiden van de uitvoering en continue verbetering en de economische en sociale gevolgen te beoordelen.

EISEN

Om toegang te krijgen tot de cursus is noodzakelijk om de titel van de technische engineering of bestuur, in afwachting te houden met een minimum van 2 jaar tot de datum van registratie aan.

Voor de nieuwe graduaat / a in Computer Engineering is nodig om in te schrijven, nemen en alle vakken pas in de loop accessoires, met inbegrip van de presentatie van een einddiploma project, in totaal 60 studiepunten.

BELANGRIJKE PUNTEN

 • Computertechnologie en zijn aanwezig in alle zakelijke activiteiten en in alle sectoren. In Catalonië, in het laatste studiejaar, 9 universiteiten die studies in Computer Engineering, waardoor de vraag naar deze professionals geeft, maar het is ook belangrijk om de universiteit waar dit onderzoek te selecteren en te voorzien van de meest actuele en gedifferentieerde training.
 • De ingenieur of computer ingenieur is in staat om te ontwerpen, implementeren en onderhouden van computersystemen die oplossingen voor de problemen die bedrijven leveren. Het is dan, een professional die werkt met de nieuwste technologieën en nieuwe producten en voert zijn functies in alle sectoren van de economische activiteit.
 • Als software engineer werk je aan projecten voor het internet (zoekmachines, online communities, content management, enz.), Entertainment (games, online games, etc.), interactieve digitale televisie, geneeskunde, financiële instellingen en banken, overheid, bedrijven software, automotive, lucht- en ruimtevaart, energie-industrie, de farmaceutische industrie, etc.
Deze school biedt programma's in:
 • Spaans
 • Catalan
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Deeltijd
Locations
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan