Biochemie

International Accelerator

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Biochemie

International Accelerator

In je element

Het Department of Chemistry ontwikkelt onafhankelijke leerlingen, kritische denkers en probleemoplossers die constructief WRK in collaboratieve omgevingen.

De chemie-programma is goedgekeurd door de American Chemical Society. Met een inleiding tot basisconcepten die leidt tot de studie van de verschillende takken van de chemie en lab ervaringen, zullen de studenten de competentie om te begrijpen en analyseren van de meest moeilijke concepten. De opleiding bereidt je voor afgestudeerde werk in de chemie, biochemie, forensische geneeskunde, farmacie en chemische technologie, of professionele scholen van de geneeskunde en tandheelkunde.

Gedrag je onderzoek op de Universiteit van de nieuwe Nuclear Magnetic Resonance (NMR) spectrometer. Samenwerken aan een onderzoeksproject met een faculteit mentor / adviseur en presenteer uw bevindingen bij Annual Research Conference Adelphi's.

Het ministerie van Chemie biedt de volgende programma's:

  • BA of BS in de chemie
  • BS in de biochemie
  • Minor Chemie

BIOCHEMIE

Bereid je voor op een succesvolle carrière met een BS in de biochemie.

Als een biochemie belangrijk wordt u voorbereid op een carrière in de farmaceutische industrie of in de agrochemie en voedsel wetenschap, of een geavanceerde graad in de biochemie, biofysica, geneeskunde, tandheelkunde of optometrie na te streven.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Boston, Massachusetts
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates