Biologie Aan Waterputten

Wells College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Biologie Aan Waterputten

Wells College

De biologie gestudeerd aan Wells garandeert elke student een goed afgeronde ervaring in het vakgebied door middel van actieve laboratorium tijd, dicht faculteit aandacht en hulp, zelf ontworpen onderzoeksprojecten, hands-on leren op elk niveau, en de kennis van hoe om te schrijven en presenteren werken voor een professioneel publiek. Met de hulp van professoren, studenten ontdekken waar hun unieke interesses liggen door een groot deel van de participatieve werk, zowel binnen als buiten de klas, en ze bouwen uitzonderlijke onderzoek en het schrijven vaardigheden in de loop van hun academische carrière.

Wat Studenten Studie

Studenten kiezen voor deze belangrijke zullen hun kennis-en opwinding-over het veld met cursussen in de genetica, ecologie, taxonomie, morfologie, fysiologie, moleculaire en cellulaire biologie en ecologie en gedragsbiologie ontwikkelen. Wells 'liberal arts nadruk betekent dat je leert om de kaders van vele andere disciplines toe te passen als goed, wat leidt tot een grondiger en aanpasbaar biologie onderwijs. Hier zijn enkele van onze populaire cursussen: Gewervelde Dierkunde: onderzoekt de indeling, de vergelijkende morfologie, en de evolutie van de gewervelde dieren; omvat demonstraties en dissecties van geselecteerde gewervelde dieren (Een populaire klasse voor diegenen die diergeneeskunde studeren!) Microbiologie: gebruikt bacteriële lab technieken en DNA-technologie om de structuur, fysiologie en genetica van micro-organismen en hun toepassing op voedingsmiddelen en medicijnen Inleiding tot Genomics verkennen en Bioinformatica: omvat nieuwe hulpmiddelen en informatie voor het verkrijgen van informatie in de leeftijd van gen-sequencing en analyse Diverse "onderwerpen in de biologie" klassen betrekking hebben op de belangen van de studenten, waardoor studenten een actueel, gespecialiseerd blik in gebieden zoals de tuinbouw, ornithologie, bos ecologie en entomologie.

Hands-on Learning

Wells 'de nadruk op stages en hands-on studie betekent dat alle studenten de kans om te werken met organisaties buiten het college. Recente biologie majors hebben geïnterneerd aan de Cornell University Large Animal Clinic, het National Cancer Institute, de Oakland Zoo, Mote Marine Laboratory, New England Aquarium, Upstate Veterinary Hospital, het UCLA Medical Center, en de Cayuga Watershed Network. Deze mogelijkheden geven studenten voorbereiding voor een loopbaan en aansluitingen in een veld overeenkomt met hun belangen.

Studenten 'actief leren gebeurt niet altijd in een lab, hetzij. Wells heeft een partnerschap met de Cayuga Lake Floating Classroom Project, dat leermiddelen biedt over Cayuga Lake naar lokale gemeenschappen. De USS Haendel "Floating Classroom" dokken bij de Wells boothuis zodat studenten kunnen tijd doorbrengen op het water, stromend kwaliteit van het water testen en het doen van andere hands-on werkzaamheden met betrekking tot mariene biologie met onze professoren.

Academische conferenties bieden een plek voor Wells studenten om uitzonderlijke, originele student onderzoek te presenteren. Deze mogelijkheden verhogen de bekendheid van studenten met het presenteren van informatie aan het publiek. Wells stuurt studenten aan de Nationale Raad voor Undergraduate Research, een nationale interdisciplinaire academische conferentie dat onderzoek en creatieve werk van studenten herkent. Onze faculteit neemt ook de studenten aan de Sigma Xi conferentie, een student-gerichte conferentie voor wetenschappelijk en medisch onderzoek.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Aurora, New York
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Aurora, New York
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan