biologie algemene programma (bs)

University of Michigan-Flint, School of Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

biologie algemene programma (bs)

University of Michigan-Flint, School of Management

Biologie Algemeen Programma (BS)

&nbsp

Biologie is de studie van de organisatie en werking van het leven op cellulair, organisch en populatieniveau. Een goed begrip van de biologie leidt tot een appreciatie van de complexiteit van de wereld van het leven en de rol die de mens heeft in zich. De afdeling verzorgt onderwijs in de biologie dat de behoeften van de algemene student dienen evenals die gespecialiseerd is in het veld. Studenten die zich concentreren in de biologie kunnen hun programma's om de focus van een breed en liberale onderwijs te zijn, om voor graduate studies voor te bereiden in een sub-discipline, te worden gecertificeerd als een secundaire biologie leraar, of voor pre-professionele opleiding in de geneeskunde te verkrijgen, tandheelkunde, en andere aan gezondheid gerelateerde terreinen.

&nbsp

De Bachelor of Science Program is het programma dat geselecteerd door de meeste biologie majors.Dit programma is bedoeld om studenten voor te bereiden op een aantal mogelijke loopbanen voor entry-level werk of graduate en professionele opleiding in een aantal sub-discipline van de biologie. De vijf belangrijkste biologische vakken in de Bachelor of Science-programma bieden een breed breedte van de voorbereiding voor de meer gevorderde cursussen gekozen door de studenten aan hun individuele behoeften en belangen voldoen.

&nbsp

De Bachelor of Science programma in het algemeen Biologie wordt geselecteerd door de meeste biologie majors. Dit programma is ontworpen om een ​​breed breedte van de voorbereiding in de biologie te bieden, samen met de grootste mate van student de keuze bij het selecteren van hun bovenste niveau cursussen.Net als alle van de Bachelor of Science-programma's in de biologie, dit programma is ten minste pre-calculus wiskunde (MTH 120), een jaar van de fysica (PHY 143 & 145), de eerstejaars CHM 160-serie, zes tot acht extra credits (afhankelijk van de programma) van een hoger niveau chemie, plus een fundamentele set van vijf, core-biologische vakken: organismale Biologie (BIO 111); Principles of Biology (BIO 113); Celbiologie (BIO 326); Ecologie (BIO 327), en Genetica (BIO 328). Dan, met de hulp van een adviseur, kan de student kiezen uit een breed scala aan biologische vakken aan hun eigen individuele belangen en carrière doelen. 

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Flint, Michigan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Flint, Michigan
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan