Biotechnologie Bachelor of Science

Algemeen

Beschrijving van opleiding

biotechnologie

College: Institute of Technology

Professional Profile: De studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen in de biotechnologie en Food Engineering twee gebieden van het werk, is de engineering en technologie met de natuurwetenschappen, life sciences, met name in een specialiteit biotechnologie combinatie. Biologisch materiaal is een gemeenschappelijke onderzoeksthema's van voedsel engineering en biotechnologie, die de basis van de twee gebieden van de basisvorming van het combineren vormt.

Professionele training programma is ontworpen om afgestudeerden in staat om te werken op hetzelfde moment bevoegd zijn op het gebied van de biotechnologie en de levensmiddelenindustrie. Biotechnologie en biochemische processen is breed-based high-tech industriële toepassingen. In aanvulling op de voedingsmiddelenindustrie, de afgestudeerden ook beoefenaars in een breed scala van terreinen farmaceutische industrie, de cosmetica-industrie, de bescherming van het milieu-industrie, de standaard regelgevende instanties, de Food and Drug Administration en andere instanties.

Vierjarige opleiding proces, wiskunde, natuurkunde, scheikunde en basisinformatie en geavanceerde techniek cursussen combineren om studenten uit te rusten met de mogelijkheid om senior technologie toegepast op life sciences en biotechnologie te geven. In termen van de professionele richting, zal de professionele biotechnologie, voedsel technologie en engineering drie belangrijke gebieden van voedsel en life science zijn. Een deel van de studie zal in de proeffabriek worden uitgevoerd, zullen de studenten ook deelnemen aan industriële studiebezoeken.

Duur: 4 jaar

Israel Institute of Technology bekroond met een bachelor's degree in engineering, gespecialiseerd in biotechnologie Guangdong afstuderen in bachelor's degree in Biotechnology and Food Engineering Israel Institute of Technology B.Sc.

instructeurs

Sima Yaron, hoofd van de Biotechnology and Food Engineering programma

Laatst bijgewerkt op nov 2017

Over de school

The Guangdong Technion-Israel Institute of Technology (GTIIT) is a Sino-foreign cooperative educational institution established by Shantou University (STU) and Technion-Israel Institute of Technology ... Lees meer

The Guangdong Technion-Israel Institute of Technology (GTIIT) is a Sino-foreign cooperative educational institution established by Shantou University (STU) and Technion-Israel Institute of Technology (Technion) with independent legal person status. The university is located in the city of Shantou, Guangdong province. Lees Minder