Boekhouding - BA (Hons)

Cardiff Metropolitan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Boekhouding - BA (Hons)

Cardiff Metropolitan University

Cursusoverzicht

Onze BA (Hons) Accounting Natuurlijk is professioneel geaccrediteerd door de ACCA, CIMA en ik CAEW en studenten kunnen het maximale aantal vrijstellingen te verkrijgen van professionele examens deze organen '. De cursus zal u voorzien van een uitgebreide inleiding op alle gebieden van de boekhouding en bereidt u voor verdere studie aan de laatste fase van professionele boekhoudkundige kwalificaties. Daarnaast hebben we een strategisch partnerschap met Graham Paul Chartered Accountants, dat voorziet in betaalde stages van studenten met het oog op de training contracten af ​​te studeren. Studenten die de optie sandwich zal ook een jaar lang stage tussen hun tweede en derde jaar ondernemen.

Onderwijscentrum

In de meeste modules onderwijs bestaat uit een lezing en een werkgroep per week. Seminars zijn praktisch gebaseerd en worden meestal uitgevoerd als workshops waarbij leerlingen de kans om het materiaal dat in de lezing oefenen. Alle modules worden volledig ondersteund door ELO en studenten van de universiteit kan ook een afspraak maken met module docenten en persoonlijke begeleiders maken op enig wederzijds geschikte moment.

Inzetbaarheid & Carrière

Er is een grote vraag van de Britse werkgevers voor boekhoudkundige afgestudeerden en ervaringen uit het verleden blijkt dat een aanzienlijk deel van de afgestudeerden graduate opleiding plaatsen zal krijgen in de financiële afdelingen van bedrijven, high street praktijken en de publieke sector. De cursus is volledig geaccrediteerd door de belangrijkste Britse jaarverslaggeving belaste instanties en u in staat om een ​​maximale vrijstelling van de ACCA en ICAEW examens en substantiële vrijstellingen van de CIMA examens te verkrijgen zal zijn. Dit is dan ook een veeleisende baan, die academische inhoud met de ontwikkeling van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om examens de boekhoudkundige lichamen 'passeren combineert.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,700 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Cardiff, Wales
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
internationale studenten; 9.000 GBP - Home / EU (full-time)