Boekhouding En Financiƫn BA (Hons)

London South Bank University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Boekhouding En Financiën BA (Hons)

London South Bank University

Overzicht

"94% tarief voor Algemene tevredenheid - Boekhouding"

Nationale Studenten Enquête 2015

Geaccrediteerd door ACCA, CIMA en de ICAEW deze unieke boekhouding en financiën mate biedt vrijstellingen van een aantal beroepsorganisaties om u een voorsprong in het beroep geven. Op deze cursus zult u kennis van een breed scala van gebieden met betrekking tot het gebied, zoals auditing en belastingen, corporate finance, ondernemingsrecht en economie krijgen.

De cursus accreditaties bieden de mogelijkheid om een ​​deel-gekwalificeerde accountant geworden door het geven u de mogelijkheid om maximale vrijstellingen krijgen (9) uit (ACCA) Fundamentals niveau 5 vrijstellingen (CIMA) en 7 vrijstellingen van (ICAEW).

Om u te helpen beslissen of dit de juiste cursus voor jou hebben we samen deze video te zetten, met de huidige studenten en medewerkers.

Optionele plaatsing jaar

Studenten die hun carrièremogelijkheden te verbeteren worden aangemoedigd om te ondernemen een jaar lang, betaalde stage. Hierdoor kunt u te consolideren en de vaardigheden en kennis die je hebt opgedaan in een praktische zakelijke omgeving te ontwikkelen.

"Nummer 1 Londen Modern University for Accounting and Finance"

Guardian League Tables 2016

ACCREDITATIES

 • Association of Chartered Certified Accountants
 • Chartered Institute of Management Accountants
 • Institute of Chartered Accountants in Engeland en Wales

Modules

De cursus biedt een mix van accounting, financiële en algemene zaken modules die samen te mengen om u een inzicht in de financiële wereld en de actuele kwesties die die wereld te geven.

Op een dag-tot-dag basis de cursus kunt u ervaringen te mengen en te delen met een diverse groep van mensen - die allen hebben een gemeenschappelijk belang in finance en accounting aanverwante onderwerpen.

Jaar 1

 • Inleiding tot de financiële boekhouding
 • Studievaardigheden
 • Zakelijke wiskunde en economie
 • Management accounting
 • De professionele accountant in business
 • Computersystemen voor de boekhouding

Jaar 2

 • Financiële boekhouding en analyse
 • Advanced management accounting
 • Inzetbaarheid vaardigheden voor accountants
 • Zakelijke en vennootschapsrecht
 • Fundamenten van financiën
 • Belastingen fundamentals

Jaar 3

Optionele stage (of u kunt ervoor kiezen om direct naar 4 jaar en het voltooien van de opleiding in 3 jaar).

Jaar 4

 • Boekhouding en financiën theorieën en problemen
 • Financieel management
 • Financiële verslaggeving
 • Audit en assurance

Plus twee van de volgende keuzevakken:

 • Geavanceerde persoonlijke belastingen
 • Corporate finance en risk management
 • Geavanceerde corporate rapportage
 • Enterprise-strategie
 • Persoonlijke financiën

Inzetbaarheid

Inzetbaarheid is de kern van deze cursus; Het is impliciet binnen elke module en wordt ondersteund door een breder buitenschoolse programma. De cursus zal u in staat om een ​​breed scala aan vaardigheden te ontwikkelen door de nadruk te leggen op een beroepsopleiding benadering van het onderwijs, met inbegrip van presentaties van studenten, groepswerk en Sage / computervaardigheden. U vindt de optie van een stageperiode in de industrie in een rol met betrekking tot de boekhouding te hebben en u zult uw ervaring te documenteren, zodat het wordt herkend door de accreditatie-instanties.

ACCA Vrijstelling

Deze cursus zal je volledige vrijstelling te geven van de ACCA Fundamentals niveau, zodat u om te werken als een part-gekwalificeerde accountant in het openbaar de praktijk, de industrie of de handel. Als je gaat zitten je examens voor de ACCA Professional level (die je bij LSBU kunt zitten), zult u in staat om een ​​aanvraag voor een plaats op onze MSc Applied Accounting.

Academische progressie

Als u overstapt van deze cursus, zul je ook in staat zijn om een ​​aanvraag voor verder onderzoek op postdoctoraal niveau, ook voor een plaats op onze MSc International Accounting and Finance of MSc International Finance. (Houd er rekening mee dat deze twee MSc opleidingen niet gekoppeld zijn aan de ACCA Professional-niveau.) De academische kracht van de BA (Hons) Accounting and Finance betekent natuurlijk dat u ook kunt overwegen het invoeren van het gebied van wetenschappelijk onderzoek.

Carrière in de boekhouding

Een van de meest populaire jobs op afstuderen is om door te gaan om te trainen als een registeraccountant. Er zijn veel verschillende richtingen uit te oefenen, die gespecialiseerd is in de financiële verslaggeving, belastingen, auditing of forensische accountancy. Ze bieden professioneel advies, met als doel om de winstgevendheid namens hun cliënt of werkgever te maximaliseren. Sterke analytische vaardigheden, een ontwikkelde kennis van zaken en een goede wiskundige instincten zijn alle noodzakelijke belangrijke vaardigheden.

Hoewel accountancy heeft vier grote bedrijven: Deloitte LLP, Ernst & Young, KPMG en PwC, er zijn veel kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's), die tal van mogelijkheden bieden voor het afstuderen, zoals professionele opleiding en ontwikkeling.

Recent afgestudeerden van deze cursus zijn gegaan naar banen, zoals: Accountant Assistant, Personal Banker, Financial Analyst, Payroll Assistant en Graduate / Trainee Accountant.

Salaris u kunt verwachten

Afgestudeerden invoeren van accountancy kunt vinden aanvangssalarissen in de regio van £ 23.000 - £ 24.000, met het potentieel voor salarissen snel toenemen met verdere kwalificaties en ervaring. Senior registeraccountants kan verwachten te verdienen tot £ 135.000.

Professionele banden

Deze cursus is voor de ACCA geaccrediteerde en biedt u de mogelijkheid om gelijktijdig te krijgen maximale vrijstelling van de kennis en vaardigheden van de modules ACCA Fundamentals niveau. Dit is het maximum aantal uitzonderingen toegestaan ​​door de ACCA en momenteel zijn er slechts een beperkt aantal onderwijsinstellingen aanbieden van opleidingen die zijn geaccrediteerd met deze status.

De cursus geeft ook vrijstellingen van C01 tot C05 in de Certificate in Business Accounting van de Certified Institute of Management Accountants (CIMA) en zeven vrijstellingen van het Institute of Chartered Accountants in Engeland en Wales (ICAEW) Certificate in Finance.

De Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) werd opgericht in 1904; de ACCA is de wereldwijde organisatie voor professionele accountants aanbieden van de Chartered Certified Accountant kwalificatie.

ICAEW is een wereldwijd toonaangevende professionele ledenorganisatie die stimuleert, ontwikkelt en ondersteunt meer dan 142.000 registeraccountants wereldwijd. Het biedt kwalificaties en professionele ontwikkeling, deelt kennis, inzicht en technische expertise, en beschermt de kwaliteit en integriteit van de accountancy en finance beroep.

Het Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) is 's werelds grootste beroepsorganisatie van accountants aanbieden van de meest relevante boekhoudkundige kwalificatie voor een carrière in het bedrijfsleven. Als u overweegt een carrière in de financiële wereld en het bedrijfsleven, zal het CIMA kwalificatie opent deuren met de werkgevers over de hele wereld.

Plaatsingen

Een optionele plaatsing jaar is beschikbaar om u aan het einde van Level 5. De plaatsing geeft u de mogelijkheid relevante verantwoordelijkheid te nemen en 'proberen' een carrièrepad. Je zult in staat om uw leren in de praktijk, terwijl het verkrijgen van waardevolle werkervaring en verbetering van de inzetbaarheid vooruitzichten als gevolg.

Als je het jaar met succes te voltooien zult u worden beloond met een diploma gerechtigd BA (Hons) Accounting & Finance (met Plaatsing). De productie van het bewijs in de periode voor de indiening van een relevante beroepsorganisatie geeft u een ondersteunende structuur om in te werken, waarbij een minimum van twee werkplekbezoeken omvat. Uw docent zal u ondersteunen in uw hele plaatsing.

Dienstregeling

12 uur per week contact tijd, meer dan drie dagen per week (full-time).

Inrichting

Specialistische software-industrie bereidt onze studenten met de digitale vaardigheden die valueStudents werkgevers op onze programma's hebben toegang tot Bloomberg, Thomson One Banker, SAGE, Blueprint, FAME, NVivo en SPSS.

Onderwijzen en leren

Naast lezingen, seminars en tutorials, die de nietjes van een cursus zijn, lesmethoden omvatten presentaties van studenten, de groep werken, rollenspel oefeningen, hands-on computers en computer-ondersteunde leerpakketten. We streven er ook naar uw interpersoonlijke vaardigheden te versterken om u te helpen een carrière te vestigen in uw gekozen gebied door het ondersteunen u met een persoonlijke tutor en een student mentor.

Toelatingseisen

 • 280 UCAS punten:
 • Een niveau - BBC / A * A * of
 • BTEC - DMM / D * D * of
 • Alle niveau 3 diploma welkom - waaronder Access cursussen met Pass + 27 verdiensten plus
 • 5 GCSE's, waaronder wiskunde en Engels.
 • We zijn blij met de kwalificaties uit de hele wereld. Engels taal kwalificaties voor internationale studenten: IELTS score van 6,0, en Cambridge Proficiency of Advanced Grade C.

Directe toegang tot het tweede jaar van de derde

 • Directe toegang tot 2 jaar is toegestaan ​​voor studenten die zijn verstreken ACCA papers F1 tot F3 of hebben opgedaan vrijstelling van die papieren op basis van eerdere studies (bijvoorbeeld door het invullen van de AAT Technician kwalificatie).
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
10,500 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
International vergoeding (eerste jaar)