Boekhoudkundige

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Boekhoudkundige

Oral Roberts University

Vet en scherpzinnige zakelijke leiders zijn in de vraag in complexe en veranderlijke economie van vandaag. Het College of Business van ORU combineert een geavanceerde business onderwijs met een Bijbels wereldbeeld.

Als je analytisch bent, gedreven doel, logisch denken en liefde nummers en financiële analyse, overweeg dan het nastreven van een diploma in de boekhouding. Terwijl de boekhouding gestudeerd aan ORU wordt beschouwd als een van de moeilijkste majors in het College of Business, haar afgestudeerden consequent compleet met hoge passerende markeert de CPA-examen. De boekhoudkundige programma combineert een brede zakelijke stichting met een concentratie van gespecialiseerde boekhoudkundige cursussen, het verstrekken van de afgestudeerden met de potentie om vol vertrouwen te bewegen in vele gebieden van het bedrijfsleven. Accounting majors op ORU worden aangemoedigd om de vijf jaar professionele MBA-programma, met het oog op de vereiste 150 uur voor CPA-certificatie te voldoen in de meeste staten streven.

Uitkomsten

Met een diploma in de boekhouding kunt u zich verheugen op de volgende loopbaan of carrière velden: - Analisten / adviseurs - Onderzoeksbureaus - Overheid - Industrie - Openbare boekhoudkundige

Wat heb je te uit te kijken?

Verbonden met gemotiveerde professoren .... koppeling met een van de beste netwerksystemen op de campus. Wist u dat 90% van alle ORU studenten afstuderen met een boekhoudkundige opleiding worden geplaatst in banen voor ze afgestudeerd?

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan