Bps Fashion Design

Marist College - Italy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bps Fashion Design

Marist College - Italy

Studeren voor een bachelor's degree in fashion design in het buitenland in Florence, Italië betekent ook rubriek in een pad in de richting van groei en zelfbewustzijn. Studenten die een universitaire opleiding in Fashion Design leren het vermogen om te begrijpen wat precies hun sterke punten zijn en wat hun eigen rol kan zijn, niet alleen in de mode-industrie, maar ook in de wereld.

Maristen vierjarige studie in het buitenland Bachelor's degree in fashion design begint met de geschiedenis van de mode, het ontwikkelen van technieken voor mode modeltekenen, dan ontdekken hoe deze ontwerpen om de werkelijkheid door een verscheidenheid van de mode technieken brengen: papieren modellen, draperen, naaien, borduren, breiwerk , drukwerk, ontwerpen accessoires, en nog veel meer.

Maristen BPS Fashion Design faculteit realiseert zich dat de wereld van de mode is een zeer competitieve veld, en bieden undergraduate mode grote studenten de kans om te leren door te werken met docenten die niet alleen leraren, maar goed verbonden professionals uit de industrie. Deze leraren benutten hun verbindingen met studenten in de mode-ontwerp grote ontwikkelen een brede kennis van alle aspecten van de mode-industrie te helpen. Daarom is de Marist Florence, Italië studie in het buitenland opleiding Fashion Design's Bachelor maakt undergraduate studenten om niet alleen leren fashion design, maar ook om alle uitdagingen van het werken in de echte modewereld, buiten de universiteit te voldoen, zoals het samenwerken met fotografen, het vinden van modellen, en het organiseren van publiciteit. Het uiteindelijke resultaat is een foto van de unified technieken verworven door middel van dit onderwijsproces.

Loopbanen voor BPS in Fashion Design Afgestudeerden

  • Brei designer - Geweven stof ontwerper - Print ontwerper
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
20,960 USD
Locations
Italiƫ - Florence
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2018
Italiƫ - Florence
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
collegegeld en vergoedingen