Bps Interieur

Marist College - Italy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bps Interieur

Marist College - Italy

De studie van Interior Design richt zich op het ontwikkelen van elk ontwerp student creativiteit door kruisende het met een visuele, technische en bouwkundige ontwerp principes. Beheersing van deze principes zal een Interior Design student begrip van ruimte, creativiteit, kunst en verbeteren, terwijl het stimuleren van eigen verbeelding waardoor design studenten van elke persoon te kunnen kanaliseren en ideeën richten, clichés te vermijden, en het verzamelen van nieuwe stimuli.

Graad curriculum van de Interior Design's bachelor door Maristen vierjarige studie in het buitenland opleiding is ontworpen met een innovatieve basis in zowel klassiek interieur en architectonische rendering waarmee studenten om mensen in het veld te worden. De faculteit van de Florence, Italië Interieur Design programma van mening dat de studie van de hedendaagse cultuur en sociale principes zijn van cruciaal belang voor de moderne ontwerper.

Waarom verdienen een interieur's Bachelor Studeren in het buitenland in Italië

Interior Design's bachelor studenten in het buitenland in Italië werken nauw samen met zowel klasgenoten en leraren op een creatieve en productieve universitaire instelling in een multi-disciplinaire aanpak van projecten, bedoeld om een ​​idee van concept tot realiteit te maken te bereiken. Italië studie in het buitenland studenten hoofdvak in Interior Design zal leren om alle fasen van een project te vergemakkelijken door te werken met verschillende afdelingen, professoren en professionals binnen de universiteit om alle van de complexiteit en de uitdagingen van het echte werk veld volledig te begrijpen.

De Florence, Italië Interior Design studie in het buitenland bacheloropleiding is uitgerust om studenten te helpen in alle fasen van de studie en de uitvoering van het project. Klaslokalen zijn ontworpen in een studio-formaat om de creativiteit en de bouw mogelijk te maken. Studenten die een universitaire hebben ook toegang tot een state of the art computer lab die beschikbaar is voor digitaal ontwerp en modelbouw is. De faciliteiten bevatten alles wat nodig is om te transformeren van een idee in een project beschikbaar is.

Marist's Interior Design faciliteiten in het Florence klaslokalen worden aangevuld door een team van professionals, architecten en ontwerpers die intens zijn toegewijd aan hun vak en het onderwijs. Tot leven gebracht door een passie voor hun werk, ze betrekken studenten met als hoofdvak in Interior Design in hun creatieve avonturen. Ze proberen te delen met de studenten niet alleen al hun liefde voor dit werk, maar ook de moeilijkheden en uitdagingen.

Interior Design's Bachelor Degree Carrière

  • Civic design - Residential design - Gemeenschapsmodel
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
20,960 USD
Locations
Italiƫ - Florence
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2018
Italiƫ - Florence
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan