Read the Official Description

het ontwikkelen van uitgebreide merk concepten en visueel ontwerp - het programma combineert de strategische communicatie met het creatieve ontwerp. Deze specialisatie kan beide disciplines bieden onder één dak. Aankoop in nauw contact met professionals in het veld in kleine studiegroepen, een brede kennis van de merken, communicatie en de huidige technologieën. Leer te maken esthetisch om conceptueel te denken en strategisch te plannen en het imago van een onderscheidend merk. De holistische, praktijkgerichte opleiding heeft betrekking op alle gebieden van de communicatie-ontwerp in print, TV en Web: reclame, corporate design, fotografie, film en animatie, communicatie in de ruimte aan het event design. Veel projecten en wedstrijden ontstaan ​​met partners uit het bedrijfsleven.

vooruitzichten op een baan

De cursus is gericht op studenten die willen Communication Design te combineren met een goed begrip van brand management en marketing om te werken in de reclame en branding bureaus, mediabedrijven, marketing afdelingen, of op zelfstandige basis als art director en communicatie ontwerper. Als een communicatie professional, zorg voor de planning, ontwikkeling, het ontwerp en de creatie van geïntegreerde communicatie projecten in print, online, tv en social media neemt u.

toelatingseisen

De volgende vermelding eisen moet worden voldaan voor een bachelordiploma aan de Faculteit van Design van de Universiteit Fresenius:

  • Algemeen universiteit of
  • Technische universiteit, of
  • Vakspecifieke toelating tot de universiteit, of
  • Master's certificaat.
  • Vul onze selectie

Een overeenkomstige van een toelating tot de universiteit kwalificatie ook wie heeft met succes een succesvolle universitair diploma of een geaccrediteerde undergraduate opleiding aan een staat of door de staat erkende coöperatieve onderwijs, zonder dat naar de universiteit te gaan.

Een overeenkomstige van vakgerichte hogere diploma's is ook die fundamentele studies afgerond in een hogeschool opleiding, een getrapte programma aan een universiteit of een vergelijkbare fase van de studie.

Program taught in:
Duits

See 7 more programs offered by AMD Akademie Mode & Design »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
7 semesters
Voltijd
Prijs
675 EUR
per maand.
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum