Bs communicatie

West Virginia State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bs communicatie

West Virginia State University

Geselecteerd als één van West Virginia State University's "Peaks of Excellence" en bekroond met de onderscheiding als een "Program of Excellence" van de West Virginia Higher Education Policy Commissie, de communicatie-opleidingen zijn bedoeld om de undergraduate studenten te voorzien van competenties in de theoretische en praktische disciplines binnen een breed gedefinieerd concentratie.

Communicatie is in wezen een interdisciplinaire gebied van onderzoek, met behulp van verschillende perspectieven uit het gebied van de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, en informatietechnologie.

Bachelor of Science in COMMUNICATIE - 120 uur nodig voor het afstuderen.

Cursussen

100. spraakcommunicatie (3 credit-uren)

Een praktische humanistische benadering van interpersoonlijke, kleine groep en publieke communicatie. Focus ligt op de communicatieve gebeurtenis en de context met speciale nadruk op communicatie principes en vaardigheden.

101. INTRODUCTIE VAN massacommunicatie (3 credit-uren)

Een enquête cursus in massacommunicatie met een nadruk op print en broadcast media en hun rollen, verantwoordelijkheden en effecten op de Amerikaanse samenleving.

105. Public Relations LAB (1 krediet uur)

De Public-Relations lab is ontworpen om studenten aan de creatieve en technische aspecten van het plannen en uitvoeren van een PR-plan de campagne te introduceren. Studenten zullen profiteren van het experimentele karakter van het lab door het toepassen van kennis en vaardigheden geleerd om onderhoud aan cliënten van Tower Communications, een student-run bedrijf. Een maximum van acht studiepunten kunnen worden verdiend.

106. VOICE EN dictie (3 credit-uren)

Een studie van de vocale mechanisme en de productie om de student in staat te stellen de spreekstem en de leiding van generaal-Amerikaanse Engels te verbeteren.

111. RADIO laboratorium (1 krediet uur)

Een inleiding tot het radiostation en de dagelijkse operaties op een student station. Krediet wordt verdiend door te dienen als een muziek-formaat producer, de muziek directeur, promoties directeur, nieuws directeur, directeur productie, opleiding assistent, ploegleider, of het verkeer directeur. Een maximum van vier studiepunten kunnen worden verdiend.

140. FILM WAARDERING (3 credit-uren)

Een inleiding tot de fundamentele technische en esthetische elementen die de kunst van de film bevatten. De klasse zal de aard van de cinema en de relatie met onze cultuur en onze levens door middel van analyse van de vele componenten te onderzoeken.

145. HORROR EN FANTASY FILMS (3 credit-uren)

Overzicht van de geschiedenis en de ontwikkeling van de horror / fantasy science fiction film genre. Trends in de narratieve en visuele elementen zullen worden onderzocht met betrekking tot het genre.

161. OVERZICHT VAN OMROEP (3 credit-uren)

Overzicht van de corporate, wettelijke, technische, economische en publiek stichtingen die inherent zijn aan de Amerikaanse commerciële en niet-commerciële omroep. De opleiding omvat een studie van de onderlinge relaties van deze stichtingen en hun daaropvolgende invloed op de voortdurende evolutie van de moderne communicatiesystemen.

162. Televisie Productie / DIRECTION (3 credit-uren)

De principes en methodes van het produceren en regisseren voor televisie. (Studenten krijgen de kans te creëren, produceren en direct een minimum van een tv-programma in de periode van de cursus worden gegeven.)

170. DE KUNST VAN HET THEATER (3 credit-uren)

Een inleiding tot de kunst van het theater door waargenomen en participatieve activiteiten. Komt in aanmerking voor ENGL 101: De klasse zal de aard van het theater en de relatie met onze cultuur en onze levens door middel van analyse van de vele componenten, waaronder regisseren, acteren, dramatische literatuur, en design.Prerequisite onderzoeken.

171. THEATER laboratorium (1 krediet uur)

Een inleiding tot technische theater, haar gereedschap, bouwmethoden en andere fasen van buiten het podium activiteiten. Krediet wordt verdiend door te werken in de technische ruimten aan producties West Virginia State College Players '. (Er kunnen maximaal vier studiepunten kunnen worden verdiend.

173.AMERICAN Musical Theater (3 credit-uren)

De geschiedenis en de natuur van de Amerikaanse musical uit de minstreel toont van de 19e eeuw tot de hedendaagse Broadway. De nadruk zal liggen op de ontwikkeling van de muzikale komedie-formaat, een genre dat alleen originele bijdrage Amerika's om wereld drama is gebleven worden geplaatst.

175. ONTWERP EN VERLICHTING VOOR STAGE, film en televisie (3 credit-uren)

Een inleiding tot de basistechnieken van het toestel en lichtontwerp voor de media en podiumkunsten. De nadruk zal liggen op de praktische toepassing van theorieën door te werken aan producties, projecten en media / kunst-evenementen worden geplaatst.

195. JOURNALISM laboratorium (1 krediet uur)

Studenten verkiezen deze cursus helpen bij de productie van de krant student. Van hen wordt verwacht om de wekelijkse personeel vergaderingen bij te wonen en te werken minimaal drie uur per week. Een maximum van acht studiepunten kunnen worden verdiend.

205. PR (3 credit-uren)

De basisbegrippen van de public relations en haar relatie tot de massa communicatie, media, en advertising.Prerequisite: ENGL 101.

225. JOURNALISM (3 credit-uren)

Een combinatie lecture-practicum waarin de functies van kranten benadrukt in de samenleving, normen voor goede krant praktijk, krant lay-out, de principes van het verzamelen van nieuws, en compositie te schrijven verschillende soorten nieuwsverhalen. Studenten zullen bereiden wat opdrachten voor publicatie in het college krant. Voorwaarde: ENGL 102 of toestemming van de instructeur.

227. Eindredactie en make-up (3 credit-uren)

Een combinatie laboratorium-discussievak exemplaar, schrijven koppen, en het ontwerpen van pagina's van verschillende soorten nieuws publicaties. Voorwaarde: COMM 225 of ENGL 225.

240. filmgeschiedenis: het verhaal TRADITIE (3 credit-uren)

Onderzoek van de Amerikaanse en continentale bioscoop vanaf 1900 tot heden, met nadruk op de mens veranderende opvatting van het zelf als weerspiegeld in de film.

241.FILMMAKING (3 credit-uren)

Een inleiding tot de fundamentele concepten van de structuur en het proces, en de uitrusting van het medium film. De nadruk ligt op de ontwikkeling van de film die potentieel van de individuele student die zijn begrip van het medium door het schrijven, fotograferen en bewerken van een aantal korte oefeningen in het MM super-8 geeft geplaatst.

245. filmgeschiedenis: DE DOCUMENTAIRE TRADITIE (3 credit-uren)

Een overzicht van Amerikaanse en buitenlandse documentaire, etnografische en experimentele film vertegenwoordiger van de belangrijkste stijlen, bewegingen en bestuurders in de ontwikkeling traditie van de bioscoop.

261. UITZENDING AANKONDIGEN (3 credit-uren)

De technische en individuele prestaties aspecten van professionele radio en televisie aan te kondigen. De cursus benadrukt overname van individuele competentie in alle fasen van audio-productie; inclusief voice, stijl, copywriting en productiemethoden in de radio- en tv-zender.

262. UITZENDING beheer en de exploitatie (3 credit-uren)

Een studie van de radio / tv-station management, operations en de structuur, met inbegrip van on-luchtvaartactiviteiten, programmering en lokaal netwerk onderlinge relaties.

270. principes en theorieën van handelen (3 credit-uren)

Een studie van de elementen van het acteren, acteren technieken, rol analyse, groepsprestatie en improvisaties.

275. OPBOUW VAN HET DRAMA (3 credit-uren)

Een inleiding tot theatrale literatuur van de Grieken tot heden.

285. webdesign en Digitale Media (3 credit-uren)

Een inleiding tot de strategieën en technieken van website ontwerp, ontwikkeling en beheer van het World Wide Web / Internet, het nieuwste, meest belangrijke, en doordringende massamedium. Site ontwerp en beheer, alsmede digitale beeldproductie en manipulatie zullen worden bestudeerd en geoefend.

299. BIJZONDERE ONDERWERPEN IN COMMUNICATIE (1-3 credit-uren)

Een tweedejaars niveau cursus ontworpen voor een onderwerp van speciale lopende rente, met inbegrip van de televisie uitgezonden courses.Prerequisites: COMM 101, 170, 241 en / of toestemming van de instructeur. Kan worden herhaald voor een periode van maximaal zes credit-uren.

301. overreding: principes en praktijken (3 credit-uren)

Een geavanceerde theoretische en toegepaste cursus met nadruk op berichten gebruikt in public relations, reclame, en politiek. De cursus omvat kritische analyses, bespreking van de ethiek, propaganda en subliminale overtuigende methoden die worden gebruikt in de massacommunicatie. Elke student zal moeten principes geleerd om een ​​origineel werk gericht op een van de massa-media van print, radio, of TV.Prerequisites toepassing: COMM 100, 101 en 205.

305. Communications Research (3 credit-uren)

Toegepaste en theoretische benaderingen van de massa onderzoek media. Deze cursus zal de besluitvorming van de massamedia organisatie te onderzoeken en studenten in de planning te betrekken, uitvoeren en evalueren van communicatieactiviteiten met diverse doelgroepen en audiences.Prerequisites: COMM 101 en 205.

307. Schrijven voor PR (3 credit-uren)

Deze cursus is bedoeld om studenten vaardigheden en technieken schriftelijk te verbeteren, voorbereiden en verdelen van public relations materiaal om een ​​verscheidenheid aan media-netwerken die gericht zijn op zowel interne als externe doelgroepen. Voorwaarde: COMM 205.

326. JOURNALISM II

Deze cursus is een voortzetting van Journalistiek I en is bedoeld om de student praktische ervaringen in de vele gebieden van de krant schrijven en productie. Activiteiten in de loop begrepen het personeel organisaties, het schrijven van nieuwsberichten, editorials, drama en muzikale reviews, persoonlijke profielen, koppen, interviews, en kopie make-up.

340. NIEUWE MEDIA

Conventionele massamedia worden snel convergeert met het internet om nieuwe mediavormen dat de technologische vooruitgang accentueren creëren. In deze cursus zullen de studenten leren hoe ze nieuwe media en cultuur te analyseren binnen een deliberatieve, geïnformeerd context. Voorwaarde: COMM 101

341. ADVANCED FILMS (3 credit-uren)

Een reeks van geavanceerde ervaringen met de nadruk op de directionele rol in de pre-productie, productie en post-productie fase in film en video-beeld tot stand komt. Voorwaarde: COMM 241.

343. animatie productie (3 credit-uren)

Deze klasse bestaat uit filmvertoningen, lezingen en een reeks projecten (variërend van flipbooks naar computer graphics) dat de student aan animatie productie zal introduceren voor film en video. De cursus richt zich op de concepten, technieken en processen voor de productie van een beeld. De cursus onderzoekt ook de geschiedenis van de kunst, internationale trends en recente ontwikkelingen in de branche. Voorwaarde: COMM 241.

345. filmtheorie, genres en bestuurders (3 credit-uren)

Gedetailleerde analyse van geselecteerde hedendaagse problemen in de filmtheorie zoals wordt geïllustreerd door de studie van specifieke filmgenres en / of de werken van specifieke regisseurs en auteurs.

348. scenarioschrijven voor Film (3 credit-uren)

De betrokken bij het schrijven van scripts voor de feitelijke en voor de verhalende film procedures. Studenten zullen voorbeeldige film script te bestuderen door de verschillende stadia van het script schrijfproces. Vereisten: ENGL 101 en 102.

360. ADVANCED TELEVISIE PRODUCTIE / DIRECTION (3 credit-uren)

Een geavanceerde theoretische en toegepaste cursus met nadruk op individuele beheersing van de productie en programma management methoden. Instructie-eenheden zijn: geavanceerde veld en studio video, audio, editing, verlichting en graphics, programma planning, budget ontwikkeling en pre en post-productie management. Elke student zal worden verplicht om een ​​minimum van twee originele werken waarin deze geavanceerde elementen te produceren. Alle werken zullen worden gepresenteerd voor het publiek en / of use.Prerequisite: COMM 162 of toestemming van instructeur.

362. Advanced Audio PRODUCTIE (3 credit-uren)

Principes en methodes van het ontwikkelen, produceren en regisseren representatieve soorten radioprogramma's gevonden in de Amerikaanse omroep vandaag. De cursus bevat audio productiemethoden voor het programma en niet-programma materie en de richting van het programma activities.Prerequisite: COMM 261.

370. principes en theorieën VAN THEATER RICHTING (3 credit-uren)

Kiezen, analyseren en interpreteren van het script, produceren en spelen regisseren door de voorbereiding van scènes onder repetitie voorwaarden. Voorwaarde: COMM 170.

375. THEATER VOOR JONGEREN

In deze cursus zullen de studenten de basisprincipes van creatieve dramatiek te voeren voor jongeren. Aangeboden in samenwerking met Charleston Stage Company's Summer Arts Camps, zullen de studenten de kans om te werken met jongeren (K-12) in de ontwikkeling van diverse theater activiteiten en productietechnieken hebben.

382. videopostproductie

Een inleiding tot de theorie en praktijk van digitale video post-productie. De klasse zal bestaan ​​uit screenings, lezingen en hands-on video-projecten ontworpen om een ​​overzicht van film en video editing geschiedenis, praktijken, en esthetiek bieden. In-class zal oefeningen studenten om verschillende software pakketten te introduceren voor het bewerken, titels, beeldverwerking, audio processing, 2D-animatie en compositing, en 3D-animatie. Voorwaarde: COMM 241

399. BIJZONDERE ONDERWERPEN IN COMMUNICATIE (1-3 credit-uren)

Een junior niveau cursus ontworpen voor een onderwerp van speciale lopende rente, met inbegrip van de televisie uitgezonden cursussen. Vereisten: COMM 101, 170, 241 en / of toestemming van de instructeur. Kan worden herhaald voor een periode van maximaal zes credit-uren.

400. COMMUNICATIONS ervaring in het veld (1 tot 4 credit-uren)

Plaatsing van gekwalificeerde BS. degree studenten in radio, televisie, film en theater en aanverwante media agentschappen met het doel om toezicht werkervaring in gekozen gebied van de student. Studenten moeten stage aanvraag voorafgaand aan de registratie te voltooien. Vereisten: Dertig credit-uren van de communicatie cursussen en toestemming van de afdeling stoel.

405. ADVANCED PR (3 credit-uren)

Deze cursus benadrukt onderzoek / analyse en planning van PR-campagnes. Het is bedoeld voor studenten serieus overweegt een carrière op het gebied van public relations als leden van de ondernemingen, personeel en / of streven naar de rol van de counselor. Voorwaarde: COMM 205.

409. SENIOR PROJECT IN COMMUNICATIE (3 credit-uren)

Deze cursus is ontworpen om een ​​context waarin een senior samen met de hulp van een lid van de faculteit, kan een project te ontwikkelen op basis van zijn / haar vorige cursus werk in de communicatie en een indicatie van zijn / haar persoonlijke interest.Prerequisites bieden: Senior staan ​​(92 credit-uren) met ten minste 18 credit-uren in communicatie, waarvan 12 krediet uur 101, 162, 170, 241, en toestemming van de instructeur moet bevatten.

445. COMMUNICATIONS studie in het buitenland (1 tot 3 credit-uren)

Studeren en reizen cursus in Londen, Engeland. Een interculturele ervaring in reizen en leren bedoeld om studenten te voorzien van de mogelijkheden om te studeren en te genieten van Londen theater. Reizen zal reizen van Stratford, het Nationale Theater en de London Theatre Museum.Prerequisite: toestemming van de instructeur.

446. INTERNATIONAL CINEMA (3 credit-uren)

Deze cursus onderzoekt vanuit een cultureel en historisch perspectief een verscheidenheid aan internationale verhalende film stijlen buiten het Hollywood-systeem geproduceerd. Veel van de grote nationale bioscopen na de Tweede Wereldoorlog zal worden explor3d, waaronder die van West- en Oost-Europa, Scandinavië, Azië, en een aantal ontwikkelingslanden. Voorwaarde: COMM 140.

461. VERORDENING VAN DE AMERIKAANSE OMROEP (3 credit-uren)

Een studie van regelgevende ontwikkelingen in de omroep en zelfregulering door de industrie.

462. ADVANCED TELEVISIE PRODUCTIE / DIRECTION II

Een productie cursus zodat leerlingen praktische toepassing van de geleerde vaardigheden in COMM 162, 241, 261, en 360 te maken. De focus van de cursus is op de productie van de kabel programma, "Campus Connection." Een maximum van 9 credit-uren kunnen worden verdiend. Drie credit-uren kunnen worden gebruikt in de richting van Ruimte of Nadruk of beperkte keuzevakken. Overige 6 uur krediet kan worden gebruikt als vrije keuzevakken.

470. ADVANCED Theaterwetenschap (3 credit-uren)

Een co-curriculaire practicum benadrukken geavanceerde vaardigheden en individuele beheersing van een van de volgende gebieden: acteren, regisseren of ontwerp en verlichting. Voorwaarde: COMM 170, 270 en 370.

475. THEATER PRODUCTIE (3 credit-uren)

Een intensieve co-curriculaire cursus aangeboden in alleen in de zomer, die voorziet in de toepassing van specifieke theater gerelateerde vaardigheden (acteren, management, publiciteit, scène ontwerp, stagecraft, enz.) Door middel van praktisch werk met de zomer theater producties van het college.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Charleston, West Virginia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates