Bs Digitale Media

Marist College - Italy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bs Digitale Media

Marist College - Italy

Digital Media is een van de snelst groeiende en meest concurrerende professionele velden van de moderne tijd. Marist's Digital Media bachelordiploma via de Florence, Italië studie in het buitenland programma geeft undergraduate studenten die een universitaire in Italië aan de media te begrijpen door middel van zowel digitale als traditionele technieken, maar ook leren hoe je een beroep doen op een publiek, terwijl het plaatsen van een persoonlijke stempel op een project.

Digital Media bachelor studenten in het buitenland in Italië leren hoe grafisch, reclame en communicatie behoeften te analyseren. Onze studie in het buitenland studenten leren ook hoe ze deze behoeften hoewel grafisch ontwerp, illustreren en animeren, het creëren van merken, identiteiten en objecten te pakken om een ​​boodschap over te brengen. Florence, Italië zal Digital Media BS studenten leren hoe je dit bericht succesvol te communiceren aan hun beoogde publiek door te leren hoe je de sterke punten van een product, een merk of een idee te herkennen en te brengen die door alle verschillende soorten media.

Waarom verdien een Digital Media Bachelor's Degree Studeren in het buitenland in Italië

De Digital Media BS graad laat studenten aan projecten van concept tot realiteit te nemen doordat studenten om een ​​concept uit te voeren. De mogelijkheid om een ​​project te zien van begin tot eind zal toestaan ​​undergraduate Digital Media studenten om te begrijpen hoe het ontwerp en de media ideeën moeten sporen met de technologie die wordt gebruikt om het eindproduct te voeren. Vier jaar studie in het buitenland studenten in de Digital Media bacheloropleiding in Florence, Italië zal universiteit te verlaten in staat om strategische beslissingen te nemen in een super-competitieve wereld, lees trends in de markt en het formuleren van dynamische, effectieve en succesvolle oplossingen.

Mac en Windows zitten side-by-side in onze multi-functionele laboratoria binnen het Istituto Lorenzo de 'Medici (LDM), waar, naast de meest recente technologie, zijn traditionele technieken bestudeerd en goed te benutten. Technieken worden geleerd door oefening en ervaring, alsmede door de omvangrijke literatuur niet alleen beschikbaar in de schoolbibliotheek, maar ook in de digitale media-afdeling bibliotheek. Gedrukt materiaal is niet alleen geraadpleegd, maar ook geproduceerd, dankzij onze state-of-the-art printing centrum, ontwikkeld om elke afdrukken gelegenheid te bieden aan onze studenten, van samenzwering om binding - zelfs doek printen!

Digital Media Hogere Beroepsopleiding Carrière

  • Webpage design - Advertising - Computerspel beelden en animatie
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
20,960 USD
Locations
Italiƫ - Florence
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2018
Italiƫ - Florence
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan