Bs Elektrotechniek Technologie (eet)

University Of Northern Iowa

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bs Elektrotechniek Technologie (eet)

University Of Northern Iowa

De Electrical Engineering Technology-programma (EET) heeft een Bachelor of Science in Electrical Engineering Technology (EET) dat de studenten voor toepassingsgericht engineering technologie carrières in circuits, conventionele en hernieuwbare elektriciteit, analoge / digitale elektronica, microcomputers, regelsystemen, instrumentatie bereidt , telecommunicatie en bekabelde / draadloze netwerken. De EET curriculum is een brede, technisch georiënteerde onderwijs dat de toepassing van de technologie van vandaag benadrukt om problemen, het ontwerp op te lossen en het ontwikkelen van producten en processen, procedures, apparatuur en faciliteiten te verbeteren. Het BS opleiding EET biedt een ruime keuze aan cursussen op verschillende technische gebieden, waaronder:

 • circuits
 • Conventionele en hernieuwbare elektriciteit
 • Industrial Controls en PLC
 • Elektrische machines en Power Systems
 • Embedded Microcomputers
 • Instrumentatie en data-acquisitie
 • Wireless / RF Telecommunicatie
 • Audio / analoge elektronica
 • Computer / Digital Electronics
 • Computer hardware en Networking

Cursussen is toepassingen-georiënteerde, en hands-on ervaring wordt opgedaan door het laboratorium ervaringen die zorgvuldig zijn geïntegreerd in de cursussen. Bovendien, EET studenten profiteren van de sterke nadruk gelegd op stage, Co-op mogelijkheden, senior design projecten in de lokale en regionale bedrijven, en de ontwikkeling van schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. UNI EET afgestudeerden zijn stevig geworteld in de moderne technologie en zijn in staat om hun werkgevers direct een bijdrage als team spelers die problemen op te lossen, het oplossen van problemen, de productie, de implementatie en technisch project management ervaring te bieden.

DEFINITIES VAN ENGINEERING / Construerende Technische Wetenschappen / INDUSTRIAL TECHNOLOGY Volgens de Raad voor Accreditatie voor Engineering and Technology (ABET):

ENGINEERING is het beroep, waarin de kennis van de wiskunde en natuurwetenschappen verkregen door studie, ervaring en de praktijk wordt toegepast oordeel manieren om economisch de materialen en de krachten van de natuur voor het welzijn van de mensheid te gebruiken te ontwikkelen.

Construerende Technische Wetenschappen is het deel van het op technologisch gebied dat de toepassing van wetenschappelijke en technische kennis en methoden in combinatie met technische vaardigheden ter ondersteuning van ingenieurs vereist; het ligt in het werk spectrum tussen de vakman en de ingenieur aan het einde van het spectrum dichtst bij de ingenieur.

Hoewel gehuisvest in het kader van de Technology Department, UNI EET programma is niet een industriële technologie belangrijk, in plaats daarvan is een engineering technologie major. Industrial Technology is een vak, die een dergelijke opleiding en ervaring vereist als nodig is om te begrijpen en de technologische en bestuurlijke wetenschappen van toepassing zijn op de industrie. Een typische technologie belangrijke vereist geen Math / Science kern van 8 studiepunten in Calculus, 3 credits in Statistiek en 8 studiepunten in College fysica zoals gezien bij UNI EET curriculum.

Carrières:

Studenten hoofdvak eet hebben grote kansen voor een heldere carrière omdat de belangrijkste inhoud van het curriculum ze studeren niet achterhaald. Praktische industriële ervaringen aangeboden door het EET-programma bloot studenten om de wereld van de arbeid. Studenten hebben de mogelijkheid om hands-on ervaringen in de klas, de EIET laboratoria, of op de lokale industrie door middel van coöperatieve onderwijs en senior design projecten. Dit bereidt hen voor een verscheidenheid van engineering en technische leidinggevende posities.

Programma afgestudeerden hebben een uitstekende reputatie bij werkgevers in Iowa, evenals andere staten. De meeste van onze junior en senior studenten in dienst zijn part-time door de plaatselijke industrie op basis van hun vaardigheden en kwalificaties. Volgens onze recente statistieken, te beginnen salarissen van onze afgestudeerden zijn tussen de $ 39K en $ 45K per jaar, afhankelijk van de kwalificaties en takenpakket. Klik op de knop "Alumni" in de EET website om getuigenissen van een aantal van onze pas afgestudeerden te zien.

UNIEKE KENMERKEN:

 • Een vriendelijke omgeving waar je interactie op een dagelijkse en persoonlijke basis met je professoren
 • Een flexibel programma biedt een breed scala aan opties en accenten met voldoende nauwkeurigheid voor te bereiden op een productieve carrière in de EET gebied
 • Geïndividualiseerde hands-on training met behulp van state-of-the-art apparatuur en trainers die in de industrie
 • Kleine klassen maken het verschil
 • Iowa de eerste vier jaar Bachelor diploma toekenning engineering technologie-programma
 • Uitstekende part-time job kansen voor EET junioren en senioren in de lokale industrie
 • Articulatie afspraken met alle Iowa Community Colleges, die overdracht credits kunnen voorzien tot 65 uur semester
 • Verschillende jaarlijkse concurrerende beurzen
 • Programma Industrial Advisory Board, in aanvulling op de Department of Industrial Technology Advisory Board
 • IEEE (Institute of Electrical Electronics Engineers) actieve student organisatie voor een geweldige leiderschapsvaardigheden en ook andere departementale professionele organisatie hoofdstukken
 • Kansen voor de lokale industrie gesponsorde senior design projecten en part-time banen
 • Dedicated studieadviseurs van computerlokalen met continu bijgewerkte software tools

BEURZEN & AWARDS:

Verschillende full-collegegeld industriële technologie beurzen zijn beschikbaar om binnenkomende eerstejaars op een concurrerende basis door het College voor Natuurwetenschappen Wiskunde, Science and Technology Symposium. Andere afdelings- en college-niveau beurzen zijn de W & H Wagner Scholarship, JP LaRue Scholarship, WE Luck Scholarship, Computer Science, Engineering en Wiskunde (CEMS) Beurzen, studenten eerst Scholarship, en anderen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Cedar Falls, Iowa
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Cedar Falls, Iowa
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan