Bs elektrotechniek

University of Denver

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bs elektrotechniek

University of Denver

BS Electrical Engineering

Welkom op de afdeling Elektrotechniek en Computer Engineering in de Daniel Felix Ritchie School of Engineering en Computer Science aan de Universiteit van Denver (RSECS).

Als een afdeling van de Universiteit van Denver, zijn we goed geïntegreerd in een gemeenschap en de regio die veel verschillende professionele en persoonlijke kansen voor onze studenten biedt. Door onze eigen initiatieven en gezamenlijke programma's met andere eenheden van de universiteit, bieden wij unieke mogelijkheden om het onderwijs we voorzien van een stevige achtergrond in het bedrijfsleven en het ondernemende karakter van engineering projecten en bedrijven te verbeteren.

Het onderwijs en onderzoek filosofie van de elektrische en Computer Engineering Department erkent de eisen van de wereldeconomie, de nieuwe dynamiek van de wereldmarkt, culturele verschillen en diversiteit, en de behoefte aan kennis integratie. Onze doelstellingen omarmen de uitdagingen van de globalisering tijdperk waarin we leven. Om onze studenten voor te bereiden op een technische carrière in de steeds veranderende wereld waarin we leven.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Denver, Colorado
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Denver, Colorado
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan