Bs in beheer van het luchtverkeer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het programma Air Traffic Management (ATM) is een opleiding bedoeld voor studenten wiens doel het is om de werkgelegenheid in de luchtverkeersleiding of een gerelateerd veld te bereiken. De ATM-academische opleidingen zijn bedoeld om de blootstelling aan procedures en activiteiten in overeenstemming met die gevonden in de Federal Aviation Administration (FAA) luchtverkeersleiding faciliteiten te bieden. Het curriculum biedt ook een brede kennis en vaardigheden in wiskunde, natuurkunde, communicatie, veiligheid, meteorologie en luchtvaart. Afgestudeerden van dit programma hebben over het algemeen een uitstekende kansen op werk na het afstuderen.

Volgens de FAA, de mediaan jaarloon voor de luchtverkeersleiding specialisten was $ 127.805 in 2016. Naast de hoge salarissen, luchtverkeersleiding specialisten ontvangen uitstekende voordelen die een verscheidenheid aan verzekeringen, pensioen, verlof, en flexibele uitgaven mogelijkheden voor werknemers en hun gezinnen te nemen. De FAA is naar verwachting meer dan twaalfduizend nieuwe controllers te huren in de komende zeven tot tien jaar.

ERAU is een van de FAA goedgekeurd Air Traffic Collegiale Training Initiative (AT-CTI) scholen in de Verenigde Staten, dat samen met de FAA om studenten voor te bereiden op een loopbaan als luchtverkeersleiders. Afgestudeerden van ERAU's AT-CTI-programma komen in aanmerking voor delen van de FAA luchtverkeer pre-employment tests te omzeilen, evenals de Air Traffic Basics Course, die plaatsvindt tijdens de eerste vijf weken van de kwalificatie training op de FAA Air Traffic Control Academy.

De Bachelor of Science in Air Traffic Management diploma is ondergebracht bij de afdeling Aeronautical Science in het College of Aviation.

Opmerking: De universiteit kan geen keuze of werkgelegenheid te garanderen als luchtverkeersleider voor studenten het invullen van het Air Traffic collegiale Training Initiative (AT-CTI) programma, omdat selectie van de FAA luchtverkeersleiders voor toelating tot de FAA Academy en een vervolg op de opdracht als een luchtverkeersleider is strikt gedaan naar het oordeel van de FAA en op basis van de personeelsbehoeften.

Diploma-eisen

De Bachelor of Science degree in Air Traffic Management vereist een succesvolle afronding van een minimum van 120 semester uur, normaal gesproken in acht semesters afgerond. Een minimum van 40 uur semester moet het hoogste niveau zijn. Studenten zijn verplicht in te vullen MA 111 en MA 112.

Studenten moeten selecteren en te voltooien een kleine vakgebied, zoals goedgekeurd door de afdeling Applied Sciences Aviation. Totaal kredieten binnen de minor zal variëren afhankelijk van de minor wordt gekozen. Studenten kiezen meestal een minderjarige dat hun carrière de luchtvaart zal verbeteren. Zie Minor opleidingen in deze catalogus.

Een minimum van 7 semesters nodig is om de Air Traffic Management opleiding af te ronden.

Studenten moeten zich ervan bewust dat een aantal cursussen in elk studiejaar voorwaarden en / of corequisites zou kunnen hebben. Controleer de cursus beschrijvingen in deze catalogus voordat u zich inschrijft voor de klassen te vereiste sequencing te waarborgen.

Laatst bijgewerkt op nov 2017

Over de school

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona.

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona. Lees Minder