Bs in business administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De International Business concentratie bereidt studenten te begrijpen en effectief te participeren in het beheer van zakelijke ondernemingen die actief zijn in een multinationale omgeving. Cursussen onderzoeken diepgaande theorieën en toegepaste concepten om zaken te doen in een competitieve mondiale arena relevant. Internationale bedrijfscursussen omvatten: Internationaal Bedrijfsleven, Internationaal Management, Internationaal Marketing en Internationale Handel.

Zakelijke Programma Highlights

Stage mogelijkheden

Tijdens hun laatste studiejaar hebben de studenten de mogelijkheid om in een stage te schrijven voor credit of niet voor krediet. Dit heeft veel voordelen aangezien het hen in staat stelt om waardevolle werkervaring op te doen, vaardigheden te ontwikkelen en te ontwikkelen, een voet in de deur bij een bedrijf te krijgen, enz.

Studeer in het buitenland mogelijkheden en wereldwijde zakelijke ervaring

Studenten kunnen reizen, ontmoeten met anderen, en leren over andere culturen, terwijl ze studeren en verdienen voor je diploma. Er zijn tal van bestemmingen, waaronder FDU Wroxton (UK), FDU New Jersey (VS), SKKU (Korea), Zeppelin University (Duitsland), China, en nog veel meer. Uw financiële hulp zal tijdens uw studie bij Wroxton, NJ of andere geselecteerde locaties "met u reizen".

Minder in digitale marketing

Met zo veel technologische vooruitgang is de marketing arena van vandaag nog complexer dan ooit tevoren. Marketeers worstelen om bij te blijven met de informatie die wordt gedeeld en gebruikt door hun klanten op een verscheidenheid aan platforms. Marketing succes ligt in het begrijpen van deze digitale en sociale platforms, en het kunnen naadloos een reeks nieuwe mogelijkheden integreren met een aantal van de meer traditionele. Een bachelor diploma in International Business met een minderjarige in Digital Marketing van Silberman College of Business zal onze studenten voorbereiden op een carrière in dit dynamische veld en zullen u uitgerust met de kennis en vaardigheden om een ​​goed geïntegreerde marketingstrategie te plannen, ontwerpen en beheren.

Versnelde 4 + 1 gecombineerde diploma programma's

Studenten in het Silberman College of Business kunnen in slechts vijf jaar zowel een voorgraadse als afgestudeerde diploma behalen (onder voorbehoud van afwijzingscriteria *), door een van de volgende vijfjaarlijkse gecombineerde diploma's te volgen:

  • BSMS Accounting
  • BSMBA Finance
  • BSMBA Management
  • BSMBA Marketing
  • BSMS Supply Chain Management

Deze gecombineerde programma's stellen u in staat om uw bachelor- en master's degrees in een minder jaar te verdienen dan het traditioneel zou doen. * Voor opheffing informatie bezoek: MBA Core Curriculum

Carriere vooruitzichten

Onze alumni werken in diverse sectoren in het hele land, met name: A & W, RBC, Deloitte, Surgmed, Partap Forest Products, CH Robinson, Intact, Urban Bella, East-West Education Services, Canucks Sports & Entertainment (CSE).

Vereisten voor de Bachelor of Science Degree

OPMERKING: De onderstaande vereisten zijn gedetailleerd op de /?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListingSilberman College of Business's webpagina. Elke student met specifieke vragen moet contact opnemen met de adviseur op hun thuiscampus.

Dit programma wordt aangeboden onder de schriftelijke toestemming van het ministerie van Geavanceerd Onderwijs van Brits-Columbia, met ingang van 8 mei 2006, waarin een kwaliteitsbeoordelingsproces is ondernomen en voldaan is aan de door het ministerie vastgestelde criteria. Toch zijn voornemende studenten verantwoordelijk om zichzelf te bevredigen dat het programma en de graad geschikt zijn voor hun behoeften (bijvoorbeeld acceptabel voor potentiële werkgevers, professionele vergunninginstellingen of andere onderwijsinstellingen).

/?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListing
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

As a leading innovator in global education, Fairleigh Dickinson University seeks new ways to offer its unique learning opportunities to students worldwide. The University's newest campus opened in 200 ... Lees meer

As a leading innovator in global education, Fairleigh Dickinson University seeks new ways to offer its unique learning opportunities to students worldwide. The University's newest campus opened in 2007 in Vancouver, British Columbia Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited