Bs in business administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Geneseo bedrijfskunde programma is ontworpen voor degenen die willen om te leiden en beslissingen te nemen, in plaats van te volgen en de beslissingen van anderen uit te voeren.


Als business administratie belangrijke zult u eerst uw kritisch denken vaardigheden te ontwikkelen door middel van een brede liberal arts kern en de blootstelling aan de principes van de boekhouding, economie, wiskunde, ethiek en recht. Je dan actief betrokken bij de besluitvorming gebieden als marketing, human resources, financiën en internationale bedrijfsleven door middel van tal van groepspresentaties, onafhankelijke onderzoeksprojecten en stages. U kunt ook kiezen voor een van onze 4-1 programma's die u in staat om op te slaan van een jaar in het verdienen van uw MBA-diploma.

Totale krediet nodig om de belangrijkste te voltooien: 58

  • Een minimum van 50% van alle benodigde ACCT, ECON en MGMT cursussen, waarvan een minimum van 15 krediet uur van 300-niveau MGMT klassen, moeten worden genomen op Geneseo.
  • Inschrijving in 300-niveau School of Business cursussen is beperkt tot junior en senior majors en minors in School of Business programma.
  • Studenten moeten met succes te voltooien de Writing Proficiency examen, dat wordt beheerd elk semester.
  • Over het algemeen zullen de studenten dit examen af ​​te leggen na afloop van Intd 205. Studenten met overdracht krediet voor Intd 205 zijn nog steeds vereist om met succes te voltooien de Proficiency Exam.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Founded in 1871, Geneseo is one of the premier public liberal arts colleges in the country.

Founded in 1871, Geneseo is one of the premier public liberal arts colleges in the country. Lees Minder