Bs in business administration

The University of Tennessee at Martin

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bs in business administration

The University of Tennessee at Martin

BS in Business Administration

Het College of Business en Global Affairs is een van de vijf universiteiten op de campus van de Universiteit van Tennessee in Martin. De programma's in het bedrijfsleven worden door de vereniging geaccrediteerd Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International). Er zijn twee afdelingen het aanbieden van Bachelors of Science en Bachelor of Science in Business Administration:

Ministerie van Boekhouding, Financiën, Economie en Politieke Wetenschappen

Deze graden bereidt studenten voor een loopbaan in het bedrijfsleven, de overheid en non-profit organisaties. De afdeling biedt trainingen, stageprogramma's, professionele conferenties, relevante onderzoeksprojecten en activiteiten voor regionale ontwikkeling. Er zijn vijf majors in deze afdeling:

Accounting Major: Deze studenten voor functies in de publieke, private of gouvernementele boekhouding en is een uitstekende pre-wet major. De belangrijkste geeft ook een educatieve achtergrond voor de CIA, CMA, en CPA examens. De student moet zich bewust zijn dat 150 semester uren zijn nodig om een ​​persoon in aanmerking te zitten voor de CPA onderzoek

Economie Major: Dit biedt studenten een solide basis in de economische theorie en de toepassing met een diverse achtergrond in bedrijfskunde. De studenten hebben lessen in alle gebieden van het bedrijfsleven - de economie, boekhouding, marketing, management, financiën, computer-technologie, business recht en het internationale bedrijfsleven. Studenten die afstuderen zijn zeer goed voorbereid om posities in het bankwezen, management, financieel management en diverse regering posities aannemen. Studenten kiezen voor een concentratie in beide Financiën of International Business.

Finance Major: Dit biedt studenten een solide basis in de economische theorie met een sterke nadruk op de theorie en praktijk van financiën. Er zijn tal van onderwerpen, zoals theorieën van financiën, kapitaal budgettering technieken en wisselkoers theorieën. De nadruk ligt op de financiële theorie geplaatst als het toegepast op het industrieel management sector. Studenten die kiezen voor deze optie te gaan voor een loopbaan in het bankwezen, financieel management en beheer

Internationale Studies Major: Deze belangrijke biedt studenten een kern van politieke wetenschappen, economie, aardrijkskunde en geschiedenis met een concentratie in Strategische Studies of Business and Economic Development. De cursussen omvatten Internationale Betrekkingen, Survey van vergelijkende politiek, internationale organisaties en recht en internationale politiek. Studenten gaan vaak op een carrière in de diplomatie, de internationale advies- en bankieren en economische ontwikkeling. (BA met een minderjarige in een vreemde taal)

Politieke Wetenschappen Major Deze belangrijke bereidt studenten voor op het voortgezet onderwijs op het graduate niveau waar ze kunnen zich specialiseren in een verscheidenheid van sub-velden. Ze zijn uitstekend majors voor studenten die geïnteresseerd zijn in het bijwonen van de wet school of werk zoekt de overheid bij het afstuderen. Er is een algemene politieke wetenschappen concentratie (BA of BS) of een optie openbaar bestuur (BS), alsook een concentratie in de internationale veiligheid studies (BA of BS)

Vakgroep Management, Marketing, en Informatiesystemen

Information Systems Major: De Management Informatie Systemen concentratie bereidt studenten voor op de organisatorische rollen met het ontwerp, de ontwikkeling en het beheer van informatiesystemen. Typische posities omvatten systeemanalist, programmeur, netwerkbeheerder, computer consultant en computertoepassingen support specialist. De Business Communication en Information Systems concentratie benadrukt de integratie van mensen, communicatie, en cutting-edge technologie die momenteel gebruikt in het bedrijfsleven en de industrie om de efficiënte doorstroming van informatie in de zakelijke omgeving te vergemakkelijken. De nadruk wordt gelegd op het ontwikkelen van schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden, computertoepassing vaardigheden en technologie management strategieën met een thema van professionaliteit op de werkplek. Typische werkgelegenheid posities voor afgestudeerden onder meer documentatie specialist, software support specialist, records manager, training specialist, business manager, office systemen analist, sociale media specialist, en uitvoerende of administratieve ondersteuning personeel.

Beheer Major: Deze belangrijke bereidt studenten voor entry level management posities en de voortgang ervan uit in het beheer beroep. Het algemeen bestuur concentratie is bedoeld voor studenten die willen een brede introductie op het gebied van management. De Sport Management concentratie bereidt studenten om te werken in de sport-industrie management.

Marketing Major: Deze belangrijke bereidt studenten met een gemeenschappelijk orgaan van de kennis van zaken, gevolgd door de marketing van specialty cursussen die hedendaagse onderwerpen als business-to-business marketing, direct marketing, ethiek en marketing diensten omvatten

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Martin, Tennessee
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Martin, Tennessee
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan