Bs In Business Management

Rivier University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bs In Business Management

Rivier University

Rivier's business management graad biedt studenten met een brede kennis van het bedrijfsleven fundamentals en organisatorische vaardigheden. Stages en keuzevakken bieden de mogelijkheid voor studenten om hun studie te concentreren in de boekhouding, financiën, het internationale bedrijfsleven, of ondernemerschap, alsmede andere aanverwante onderwerpen. Stages helpen studenten bouwen hun vaardigheden, hun cv, en hun professionele netwerken, en kan leiden tot een baan na het afstuderen.

De sterke zakelijke curriculum bereidt studenten voor graduate studie en een naadloze overgang naar de Rivier de Master of Business Administration (MBA), die in een jaar full-time studie kan worden voltooid.

Meer Sharing ServicesShare BS in Business Management Business Management landing pageCurriculum Button Bereid om een ​​leider in de huidige mondiale zakelijke arena. Rivier's business management graad biedt studenten met een brede kennis van het bedrijfsleven fundamentals en organisatorische vaardigheden. Stages en keuzevakken bieden de mogelijkheid voor studenten om hun studie te concentreren in de boekhouding, financiën, het internationale bedrijfsleven, of ondernemerschap, alsmede andere aanverwante onderwerpen. Stages helpen studenten bouwen hun vaardigheden, hun cv, en hun professionele netwerken, en kan leiden tot een baan na het afstuderen.

De sterke zakelijke curriculum bereidt studenten voor graduate studie en een naadloze overgang naar de Rivier de Master of Business Administration (MBA), die in een jaar full-time studie kan worden voltooid.

Department of Business

Hoogwaardige Rivier's, hands-on programma's bachelor en master bereiden studenten voor op leidinggevende functies in een internationale omgeving.

Carrière

BS in Business Management afgestudeerden kunnen rollen na te streven als:

  • Business managers en directeuren
  • Advertising executives
  • Corporate communicatie en relaties managers publiek
  • Marketing managers en directeuren
  • Sales professionals
  • Human resource managers en directeuren
  • Product- en accountmanagers

Opmerking: Sommige carrière kunnen extra graduate studie nodig.

Rivier's Career Development Center (CDC) biedt professionele advisering, hulp bij carrière of grote planning, stage mogelijkheden, zoeken naar een baan informatie en graduate school exploratie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op September 28, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Nashua, New Hampshire
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates