Bs in computer engineering

Embry Riddle Aeronautical University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bs in computer engineering

Embry Riddle Aeronautical University

De Bachelor of Science in Computer Engineering biedt de student de mogelijkheid om een ​​brede achtergrond te verwerven in de informatica, programmeertalen, circuit theorie, computer design, telecommunicatiesystemen, embedded systemen, real-time systemen en software engineering. Het curriculum omvat cursussen in het algemeen onderwijs, informatica, software engineering, elektrotechniek, en het sluitstuk opeenvolging van senior ontwerp klassen.

Deze toegevoegde nadruk op real-time embedded besturingssystemen en hardware / software-interfaces legt de Computer Engineering programma in een unieke positie om de werkgelegenheid te verhogen na het afstuderen. Daarnaast omvat het programma belangrijk project werk dat is ontworpen om studenten om als onderdeel van een team op de ontwikkeling van complexe systemen zowel software als hardware bereiden. Het stelt de student mogelijkheden om capaciteiten op teamwork, het ontwerpen aan de eisen, en kwaliteitsborging technieken te bouwen.

De algemene doelstelling van het Computer Engineering programma op Prescott is om afgestudeerden die succesvol zal zijn beoefenaars van de computer engineering te produceren. De doelstellingen van het programma op onze verwezenlijking van dit doel te meten zijn ingenieurs die:

  • Demonstreer prestaties in hun gekozen beroep
  • Bijdragen aan de ontwikkeling van het beroep
  • Engage in de professionele groei
  • Bijdragen aan het welzijn van de samenleving door middel van dienst

Diploma-eisen

De Bachelor of Science in Computer Engineering kan worden verdiend in acht semesters veronderstelling juiste achtergrond en full-time inschrijving. Succesvolle afronding van een minimum van 127 credit-uren nodig.

Studenten moeten zich ervan bewust dat een aantal cursussen in elk studiejaar voorwaarden en / of corequisites kan hebben. Controleer de loop beschrijvingen sectie van deze catalogus voordat u zich inschrijft voor de klassen te vereiste sequencing te waarborgen. De BS mate vereist dat de studenten hebben een minimale cumulatieve Grade Point Average van 2,00 in alle CEC, EE, SE, CS, en EGR cursussen die enige mate eis te voldoen.

De Computer Engineering mate bestaat uit een ruimte optie die EP 394, AE 427, en AE 445 vervanging voor een technische electieve, CEC 420, en CEC 421.

De Computer Engineering mate ook een robotica spoor. Deze track is een gezamenlijk track met de EE en ME studenten die ook geïnteresseerd zijn in robottoepassingen in hun major.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Prescott, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Prescott, Arizona
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan