Bs in de biologie

West Virginia State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bs in de biologie

West Virginia State University

Het departement Biologie is door West Virginia State University aangewezen als "Piek of Excellence"En als een" Program of Excellence "van de State University System Raad van Bestuur van West-Virginia. Het ministerie heeft 13 full-time faculteit en meer dan 200 studenten in de biologie.

Het Departement Biologie biedt de Bachelor of Science graad met drie opties:

 • Optie A: Milieu en Organismal Biology - Adviseren van het Blad
 • Optie B: Biotechnologie en Genetica - Adviseren Gezinsblad
 • Optie C: Pre-medische en biomedische wetenschappen - Adviseren van het Blad
 • A Minor in de biologie wordt ook aangeboden.

Biologie onderzoeksinspanningen

Als 1890 Land-Grant Institution, West Virginia State University heeft een onderzoek missie naar de landbouw-, milieu-, economische en sociale problemen van de mensen van West-Virginia, de regio aan te pakken, en de natie. Het uitvoeren van collaborative toegepast en fundamenteel onderzoek in het nastreven van nieuwe kennis biedt ervaringsleren mogelijkheden voor studenten en meer relevante curricula.

 • Dr. Mark Chatfield - Plant Physiology, Microbiologie, Moleculaire Biologie
 • Dr. Sean Collins - Sociale Insect Biologie, Insect Population Biology, Ecology
 • Dr. Jonathan Eya - Fish Biology and Nutrition, aquacultuur, Nutrigenomics, Nutritional Immunologie
 • Dr. Gerald Hankins - Tumor Biologie, Gene Therapy
 • Dr. Rob Harris - Muscle Physiology
 • Dr David Huber - Environmental Microbiology, Environmental Microbial Genomics, microbiële diversiteit, biofilms, anaërobe vergisting
 • Dr. Umesh Reddy - Plant Genomics
 • Dr Tim Ruhnke - Systematiek en Evolutie van Parasitaire Platyhelminths, Environmental Parasitologie
 • Dr. Barbara Liedl - Tuinbouw, Plant Fokkerij en genetica, Plant Reproductive Barrières, speciatieanalyse, Duurzame Landbouw
 • Dr. Padma Nimmakayala - Kwantitatieve genetica, DNA-merker gestuurde veredeling

Onderzoek Administratie

 • Nakoming
 • Formulieren
 • Financieringsmogelijkheden
 • Grant Aanmeldingen en Administratie
 • Indirecte tarieven
 • Intellectuele Eigendom en overdracht van technologie

Biologie undergraduate cursussen (Biol)

BEGINSELEN VAN BIOLOGIE (4 credit-uren)

Een inleiding tot de aard van de wetenschap door middel van een studie van de gekozen principes die de aard van het leven te karakteriseren. Telt niet mee voor een grote in de biologie. Drie lezingen en twee laboratorium uur per week.

Environmental Biology (3 credit-uren) Een uitgebreide, kwesties gebaseerd onderzoek van het milieu op aarde, en de impact van de mens op het. Studenten zullen een groep project over een onderwerp in het milieu biologie te voltooien, een laboratorium ervaring, bestaande uit een reeks onafhankelijke problemen in milieu biologie, houden een dagboek, in aanvulling op het beheersen van de standaard lesmateriaal. Lokale excursies kan ook nodig zijn. Telt niet mee voor een grote in de biologie. Twee lezingen en twee laboratorium uur per week.

ECONOMISCHE BIOLOGIE (4 credit-uren) Economische Biologie zal beschrijven hoe talrijke organismen hebben ons verleden beïnvloed en zal onze toekomst te veranderen. Het zal betrekking hebben op de basisprincipes van de biologie met nadruk op de economische en sociale aspecten van de geselecteerde planten, bacteriën, schimmels en dieren. Een speciale recitatie sessie gewijd aan het bestuderen van de wetenschap zal worden gepland om degenen die "wetenschap fobieën" kunnen hebben te ondersteunen. Voldoet aan de Algemene Onderwijs Natuurwetenschappen vereiste, maar geen Biologie majors 'core-eis. Vijf contacturen per week.

Grondbeginselen van BIOLOGIE (4 credit-uren) Een grondige inleidende studie van de biologische wetenschappen voor de wetenschap majors, met nadruk op de belangrijkste principes van de biologie en de aard van wetenschappelijk onderzoek. Studenten zullen een origineel onderzoek experiment tijdens het semester. Telt als Algemeen Onderwijs Natuurwetenschappen eis en de Algemene Onderwijs Computervaardigheden eenheid. Moet in aanmerking komen voor ENGL 101. Drie lezingen en twee laboratorium uur per week.

BIODIVERSITEITSVERDRAG (4 credit-uren) Een inleiding tot de takken van de boom van het leven voor de wetenschap majors. Een nadruk op onderzoek naar de identificatie, de structuur en functie van levende organismen. Drie college-uren en drie laboratoria uur per week. Voorwaarde: biol 120

Special Topics (1-4 krediet uur) Een eerstejaars niveau cursus ontworpen voor een onderwerp van bijzondere of lopende rente, met inbegrip van de televisie uitgezonden cursussen. Vereisten: zoals voor elke cursus.

Grondbeginselen van de anatomie en fysiologie (4 credit-uren) Een fundamentele systemische benadering van de studie van de menselijke anatomie en fysiologie. Laboratorium ervaringen geïntegreerd met college studenten in staat stellen om de anatomische en fysiologische verschijnselen van het menselijk lichaam te onderzoeken. Telt niet mee voor een grote in de biologie.

INTRODUCTIE microbiologie (4 credit-uren) Een inleiding tot microbiële diversiteit, medische en toegepaste microbiologie en immunologie. Het laboratorium omvat basistechnieken voor het omgaan met en het identificeren van microben zoals die vereist door professionals in de gezondheidszorg. Telt niet mee voor een grote in de biologie. Vereisten: biol 101 of 120.

Algemene ecologie (4 credit-uren) General Ecology bestrijkt het volledige spectrum van relaties tussen organismen en hun biotische en abiotische omgeving, met nadruk op de principes van natuurlijke selectie, aanpassing en evolutie. Lab component bestaat veld- en laboratoriumexperimenten tonen fundamentele concepten van de ecologie van het niveau van het individu aan het ecosysteem. Zes lesuren per week. Vereisten: biol 120 en 121; in aanmerking te komen voor MATH 101 of 121.

GENETICS (4 credit-uren) De aard, de biosynthese en regulering van het genetisch materiaal in prokaryotische en eukaryotische organismen. Mendeliaanse principes, en kennismaking met de bevolking en kwantitatieve genetica, en een kennismaking met recombinant-DNA en genomics zal worden opgenomen. Laboratoriumonderzoek van geselecteerde verschijnselen. Vereisten: biol 120 en 121; CHEM 106 en 108.

Special Topics (1-4 krediet uur) Een tweedejaars niveau cursus ontworpen voor een onderwerp van bijzondere of lopende rente, met inbegrip van de televisie uitgezonden cursussen. Vereisten: zoals voor elke cursus.

VOEDING (3 credit-uren) Behandeling van de voedingsstoffen indeling en functies en de relatie van de voedingstoestand voor de gezondheid. Toepassing van de voedingsbehoeften om voedingspatronen. Telt niet mee voor een grote in de biologie.

ALGEMENE DIERKUNDE (4 credit-uren) Deze cursus gaat in op de belangrijkste concepten van de zoölogie aan de organismal en orgaanfuncties niveaus, en biedt de student een inleiding tot de recente vooruitgang in de zoölogie op het gebied van dierlijke anatomie, fysiologie, systematiek, reproductie, ontwikkeling, diversiteit onder de dieren, dierlijke ecologie en evolutie van de belangrijkste taxa van het dierenrijk.

Voorwaarde: biol 121.

Conservation Ecology (3 credit-uren) Deze cursus bespreekt de evolutionaire en ecologische basis voor de biodiversiteit op aarde en het belang ervan voor de functie en het menselijk welzijn ecosysteem. De oorzaken, de tarieven en de patronen van het verlies aan biodiversiteit in de hele wereld en de concepten en technieken die gebruikt worden in ecologisch behoud en restauratie worden beoordeeld. Drie lesuren per week. Voorwaarde: biol 250 of toestemming van de instructeur.

ENTOMOLOGIE (4 credit-uren) De taxonomie, anatomie, levensgeschiedenis, en de maatregelen van de controle van een aantal van de voorkomende insecten. De nadruk wordt gelegd op veldonderzoek. Zes lesuren per week. Voorwaarde: biol 250.

ANIMAL parasitisme (4 credit-uren) In deze cursus worden de ecologische concept van parasitisme, met behulp van de prominente parasitaire soorten dieren en de mens. Het laboratorium component van het natuurlijk betrekking op de identificatie van soorten en structuren van de belangrijkste parasieten van dieren en de mens. Laboratorium en in het veld projecten omgaan met natuurlijke en gastheer-parasiet-systemen zal worden gewerkt. Zes lesuren per week. Voorwaarde: biol 121.

ONGEWERVELDE DIERKUNDE (4 credit-uren) De taxonomie, anatomie, en het leven geschiedenis van de geselecteerde ongewervelde groepen. Zes lesuren per week, inclusief laboratorium. Voorwaarde: biol 121.

GEWERVELDE DIERKUNDE (4 credit-uren) Een studie van gewervelde dieren, met de nadruk op hun evolutie, systematiek, ecologie en gedrag. Zes lesuren per week, inclusief laboratorium. Voorwaarde: biol 121

GEWERVELDE HISTOLOGIE (4 credit-uren) Microscopisch onderzoek in detail van de structuren, weefsels en organen van gewervelde dieren en een correlatie van deze structuren met de functie. Zes lesuren per week. Voorwaarde: biol 121

MENSELIJKE Anatomie en fysiologie I (4 credit-uren) Een diepgaande systemische benadering van de studie van het menselijk lichaam te benadrukken organisatiestructuur, osteologie, myologie, lymfologie, en het cardiovasculaire systeem. Voorwaarde: biol 101 of BIOL 120

MENSELIJKE Anatomie en fysiologie II (4 credit-uren) Een diepgaande systemische benadering van de studie van het menselijk lichaam met nadruk op het zenuwstelsel, endocriene, ademhaling, spijsvertering, urinewegen en de voortplantingsorganen. Voorwaarde: biol 331.

MICROBIOLOGY (4 credit-uren) Fundamenten van de microbiologie, zoals genetica, fysiologie, diversiteit, ecologie. groei en beheersing van micro-organismen. Medische, industriële en ecologische belang van micro-organismen. Laboratorium bevat een inleiding tot de microbiologie methoden, met de nadruk bacteriën. BIOL 121, CHEM 105 en 107.

ALGEMENE VIROLOGIE (3 credit-uren) Een beschouwing van geselecteerde prokaryote en eukaryote virussen, hun structuur, replicatie en interactie met gastheercellen. Er zal aandacht worden besteed aan de bijdragen virologie heeft geleverd aan het begrip van de moleculaire mechanismen in de biologie. Voorwaarde: biol 270.

IMMUNOLOGIE (4 credit-uren) De fundamentele mechanismen van resistentie in gastheer-parasiet interacties met de nadruk op de moleculaire basis van de functies van het immuunsysteem. Voorwaarde: Toestemming van de instructeur.

EVOLUTIE (3 credit-uren) Een cursus waarin de concepten en theorieën van de moderne evolutionaire biologie, met inbegrip van de mechanismen van de genetische verandering in populaties, soortvorming patronen, en geologische verandering door de tijd. Drie lesuren per week. Vereisten: biol 250 of 270.

MICROBIËLE GENETICS (4 credit-uren) Genetische mechanismen van bacteriën, met inbegrip van hun virussen, plasmiden en transposons. Integratie van genetische principes en genetische / moleculaire instrumenten voor het begrijpen van biologische vraagstukken. Selecteer een onderwerp in eukaryotische microbiële genetica zal worden opgenomen. Zes lesuren per week inclusief laboratorium. Vereisten: CHEM 106; BIOL 341 en 270.

De biologie van VISSEN (4 studiepunten uur) Dit is een inleidende cursus die de evolutie, morfologie, anatomie, fysiologie en ecologie van vissen onderzoekt. De cursus zal de bovenstaande onderwerpen hebben betrekking op de aquacultuur principes en praktijken. Zes lesuren per week. Vereisten: biol 121.

FARMACOLOGIE (4 credit-uren) Een inleiding tot de basis-farmacologische principes van de toediening van het geneesmiddel, de farmacokinetiek en farmacodynamiek. De therapeutische toepassing van klinisch nuttige geneesmiddelen wordt benadrukt met inbegrip van passende drug selectie, toxiciteit, interacties tussen geneesmiddelen en bijwerkingen. Vereisten: biol 101 of BIOL 120; CHEM 101 en CHEM 201 of CHEM 105 en CHEM 106; of toestemming van de instructeur.

BEGINSELEN van de aquacultuur (4 credit-uren) Een diepgaande stap voor stap studie van de principes en praktijken onderliggende commerciële aquacultuur, aquatische productiviteit en de niveaus van de aquacultuur management. Praktijken in de Verenigde Staten zal de primaire focus met aandacht voor de wereld in het algemeen. Zes lesuren per week. Vereisten: biol 250.

CEL- (4 credit-uren) De cellulaire basis van de functionele eigenschappen van levende systemen, laboratorium onderzoek van geselecteerde fysiologische verschijnselen. Vier credits, zes lesuren per week. Vereisten: BIOL 270; CHEM 201; of Chem 206 en 208.

PRACTICUM in de biologie (1 credit uur) Ervaring in de voorbereiding van materiaal en apparatuur voor de biologie laboratorium onderzoeken en ervaring in praktische instructie in de biologie laboratorium. Alleen open voor Biologie majors. Kan worden herhaald voor maximaal vier uur krediet. Telt alleen als een vrije keuzeruimte in de richting van een grote in het departement Biologie. Vier klokuren per week. Voorwaarde: Junior staande en toestemming van de instructeur en de afdeling stoel.

Special Topics (1-4 krediet uur) Een junior niveau cursus ontworpen voor een onderwerp van bijzondere of lopende rente, met inbegrip van de televisie uitgezonden cursussen. Vereisten: zoals voor elke cursus.

SENIOR SEMINAR (1 credit uur) Een onderzoek ervaring met literatuuronderzoek, experimenteel ontwerp, schriftelijke en mondelinge presentatie van het project. Voorwaarde: biol 385.

EMBRYOLOGIE EN DIER ONTWIKKELING (4 credit-uren) Een onderzoek naar de patronen en processen van ontwikkeling dier in de embryonale, cellulaire en subcellulaire niveau. Zes lesuren per week, inclusief laboratorium. Vereisten: BIOL 385 of toestemming van de instructeur.

Vergelijkende vertebratenmorfologie (4 credit-uren) Een vergelijkende studie van de fundamentele architecturale plannen van de gewervelde lichaam, met nadruk op de functie en de evolutie van de belangrijkste orgaansystemen. Zes lesuren per week, inclusief laboratorium. Vereisten: toestemming van de instructeur.

FIELD BOTANY (4 credit-uren) Een geïntegreerde laboratorium onderzoek naar de taxonomie, ecologie en geografie van planten met de nadruk op de flora van West-Virginia. Zes lesuren per week. Voorwaarde: BIOL 250 of toestemming van de instructeur.

Plantontwikkeling (4 credit-uren) Een gedetailleerde studie van de rol van de ontwikkelingsprocessen in de evolutie, ecologie, en de domesticatie van planten, met nadruk op de productie van morfologische diversiteit in bestaande en uitgestorven taxa. Zes lesuren per week inclusief laboratorium. Vereisten: biol 250 en 270 of de toestemming van de instructeur.

Plantengeografie (3 credit-uren) Beschrijvend en interpretatieve fabriek geologie, inclusief een overzicht van de huidige verdeling van de grote begroeiing formaties, bespreking van de geschiedenis, ontwikkeling, evolutie en de betekenis van hun patronen, klimatologische regio's, en de samenstelling van de grote fabriek formaties. Voorwaarde: BIOL 250 of toestemming van de instructeur.

Weefselkweek (4 credit-uren) De principes en technieken van het kweken van planten weefsels in vitro onderzoek en tuinbouw toepassingen. Zes lesuren per week. Voorwaarde: BIOL 250 of toestemming van de instructeur.

Plantenfysiologie (4 credit-uren) Deze cursus bevat een analyse van de celbiologie, biochemie, metabolisme, ecologische fysiologie en ontwikkeling van planten. Lezing onderwerpen omvatten water relaties, ademhaling, fotosynthese, stikstoffixatie, minerale voeding, plantaardige hormonen, planten moleculaire biologie, genetische manipulatie, en de rol van milieu-signalen in de ontwikkeling van planten en het milieu fysiologie van de Mid-Atlantische Oceaan, gemengde mesofytisch, loofbossen . Lezingen worden aangevuld met het lezen in wetenschappelijke tijdschriften. Laboratorium oefeningen zijn gericht op fundamenteel onderzoek technieken, alsmede de principes behandeld in college te tonen. Zes contacturen per week. Vereisten: biol 120, CHEM 106 en 108, CHEM 205 en 207.

Environmental Microbiology (4 credit-uren) Microbiële functies, interacties, en diversiteit in natuurlijke en door de mens gemaakte omgevingen. Toepassingen van microbiële activiteiten in biologische zuivering, biologische afbreekbaarheid, landbouw, gezondheid en milieu-biotechnologie. Zes lesuren per week, inclusief laboratorium. Vereisten: BIOL 341; CHEM 106 en 108 of toestemming van de instructeur.

KANKER BIOLOGIE (3 credit-uren) Deze cursus zal de student om de biologie van tumoren te introduceren. De nadruk zal liggen op de cellulaire en moleculaire gebeurtenissen die leiden tot tumorvorming en progressie van kanker worden geplaatst. De cursus formaat zal een combinatie van traditionele lezing en seminar. Drie lesuren per week. Vereisten: BIOL 385 of toestemming van de instructeur.

GERICHT STUDENTENONDERZOEK (1-4 krediet uur) Een onafhankelijke onderzoeksonderwerp ontworpen door de student met de hulp van de instructeur, en aanvaardbaar is voor de instructeur en de stoel. Variabele contacturen. Een maximum van 4 credits van BIOL 490 mag worden meegeteld voor een belangrijke biologie. Voorwaarde: 24 uur Biologie plus toestemming van stoel en instructeur.

Undergraduate ONAFHANKELIJKE studie of onderzoek (1-4 krediet uur) Een voortdurende onafhankelijke onderzoeksonderwerp ontworpen door de student met de hulp van de instructeur, en aanvaardbaar is voor de instructeur en de stoel. Beschikbaar na het vervullen van 4 credits uur BIOL 490. Natuurlijk is ingedeeld pass / fail alleen. Voorwaarde: de toestemming van de stoel en instructeur.

Undergraduate BIBLIOTHEEK ONDERZOEK (1-2 krediet uur) Een inleiding tot de bibliotheek onderzoekstechnieken en naar de biologische literatuur. Personeel kent een onderwerp en houdt toezicht op het project. Een maximum van 2 credits van BIOL 492 mag worden meegeteld voor een belangrijke biologie. Voorwaarde: de toestemming van de stoel en instructeur.

BIJZONDERE ONDERWERPEN IN DE BIOLOGIE (1-4 credit-uren) Een diepgaande studie van de door de leden van de biologie faculteit voorgestelde bijzondere onderwerpen. Kan worden herhaald voor een maximum van acht uren krediet. Telt alleen als een vrije keuzeruimte in de richting van een grote in het departement Biologie. Variabele contacturen. Vereisten: Junior staande en toestemming van de instructeur en de afdelingsvoorzitter.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Charleston, West Virginia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates