Bs in de boekhouding

University of Denver

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bs in de boekhouding

University of Denver

bs accounting

De School of Accountancy missie is om Verlichte Practice, Professional Prestatie, Kennis Creatie en een verplichting om de communautaire onder haar studenten, afgestudeerden, docenten en anderen die zich bezighouden met het accountantsberoep en aanverwante disciplines te bevorderen.

 • Enlightened praktijk betekent ervoor te zorgen dat onze afgestudeerden begrijpen de theorie en praktijk van de boekhouding en de vertakkingen op de maatschappij, het beroep en organisaties.
 • Professionele Prestatie omvat prestatie op elk niveau van de loopbaan en inzet voor een leven lang leren, competentie en integriteit.
 • Kennis Creation betekent beurs die ons begrip van de boekhouding, de praktijk van de boekhouding en het proces van het opleiden van toekomstige accountants verbetert.
 • Inzet voor de Gemeenschap is het proces van het geven van zichzelf zowel voor de gemeenschap dat iemands inspanningen en prestaties en de gemeenschap in het algemeen ondersteunt. Inzet voor de Gemeenschap is een essentieel aspect van het accountantsberoep en is cruciaal voor aanhoudende succes van de School.

Onze programma's te bereiken deze missie door het benadrukken van technische kennis en analytisch vermogen, interpersoonlijke vaardigheden en intercultureel begrip, en ethisch gebaseerde leiderschap en maatschappelijke verantwoordelijkheid. In de School of Accountancy, studenten leren om boekhoudkundige begrippen en zakelijke applicaties te integreren in het kader van de communicatie, ethiek, waarden en technologie. Deze integratie is bereikt in de undergraduate kernactiviteiten en in de School of Accountancy kern.

De School van de sterke Accountancy's zijn de volgende:

 • een gevestigde reputatie als leverancier van kwaliteitsprogramma's
 • hooggekwalificeerde faculteit die het onderwijs en relevant onderzoek te benadrukken
 • student toegang tot de faculteit, zowel individueel als in relatief kleine klassen
 • innovatieve curricula
 • nadruk op state-of-the-art technologie in de hele curricula
 • nadruk op praktische ervaring
 • een rigoureuze educatieve ervaring

De mate bereidt studenten om te werken als strategische business adviseurs die kunnen analyseren en begrijpen van de huidige complexe zakelijke omgeving. De studenten hebben expertise in de traditionele boekhouding arena's van managerial accounting, financiële rapportering, systemen, auditing en belastingen, alsook in de niet-traditionele gebied van technologie, marketing, strategische planning en financiën. De School of Accountancy biedt een bachelor of science in de boekhouding (BSAcc), een meester van accountancy (MACC) en een dual degree optie dat de voltooiing van graden de bachelor en master maakt in vijf jaar.

Raadpleeg de betreffende hoofdstukken van dit bulletin voor de toelating, het behoud en afstuderen eisen voor de School of Accountancy, die afwijken van de algemene eisen van de Daniels College of Business.

Doelstellingen van het programma

Doelstellingen van het BSAcc zijn om studenten voor entry-level posities in de boekhouding voor te bereiden. In dit programma, zullen de studenten leren hoe ze

 1. voor te bereiden en te interpreteren jaarrekening voor ondernemingen;
 2. gebruiken boekhoudkundige gegevens om de prestaties te evalueren en maken de besluitvorming;
 3. de beginselen met betrekking tot het ontwerp, integriteit en efficiëntie van de informatiesystemen passen;
 4. verklaren de rol van controle in de samenleving, met inbegrip van procedures auditing en rapportage-eisen;
 5. federale fiscale wetgeving met betrekking tot individuen toe te passen; en
 6. Analyseer de juridische, ethische en juridische constructies die de bedrijfsvoering regeren.

CRITERIA voor toelating tot de BSACC PROGRAMMA

Voortzetting van Studenten

 • Studenten moeten junior status.
 • Studenten moeten een minimum 2.5 GPA (: ACTG 2200, FIN 2800 en ACTG 2300 in het algemeen en in de volgende cursussen) hebben.
 • Als een student niet voldoet aan de vereiste GPA voldoen, kan hij of zij nog steeds in staat om zich te kwalificeren voor de School of Accountancy. Neem contact op met de directeur van de School of Accountancy.
 • Andere specifieke toelatingseisen gelden. Zie de School of Accountancy voor details.

Overdracht studenten

Undergraduate-instromers moet voldoen aan de vermeld voor de voortzetting van studenten eisen. Credits worden beschouwd voor de overdracht alleen als ze voldoen aan de volgende normen:

 • Een minimum graad van "B" moet worden verdiend in elke verslagperiode natuurlijk.
 • Boekhoudkundige cursussen buiten principes moeten op een AACSB-geaccrediteerde instelling worden genomen of door de School of Accountancy goedgekeurd.
 • Cursussen moet vergelijkbaar zijn met verplichte vakken aangeboden in de School of Accountancy zijn. Elke verplichte vakken die niet voldoen aan de bovenstaande criteria moet ofwel worden gevalideerd door onderzoek of heroverd. Bij het berekenen van de GPA ten behoeve van de toelating tot de School of Accountancy, werk overgedragen van vorige scholen en werken aan de universiteit van Denver zijn inbegrepen.

Retention Vereiste voor Bachelor of Science in Accounting

Om in het programma blijven, moet een student een GPA van 2,5 of hoger, zowel in het algemeen en in de boekhouding cursussen te behouden.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Denver, Colorado
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Denver, Colorado
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan