Bs in de elektrotechniek

Embry Riddle Aeronautical University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bs in de elektrotechniek

Embry Riddle Aeronautical University

De Bachelor of Science in Electrical Engineering biedt de student de mogelijkheid om een ​​brede achtergrond in het circuit theorie, communicatiesystemen, computers, besturingssystemen, elektromagnetische velden, energiebronnen en systemen en elektronische apparaten te verwerven. De student krijgt ook een specialisatie in avionics geschikt voor entry-level technische posities in de luchtvaartindustrie. Nadruk op design plaatst de Embry-Riddle Electrical Engineering student in een unieke positie om de werkgelegenheid te verhogen na het afstuderen.

De algemene doelstelling van het Electrical Engineering programma op Prescott is om afgestudeerden die succesvol zal zijn beoefenaars van de elektrotechniek te produceren. De doelstellingen van het programma op onze verwezenlijking van dit doel te meten zijn ingenieurs die:

  • Demonstreer prestaties in hun gekozen beroep
  • Bijdragen aan de ontwikkeling van het beroep
  • Engage in de professionele groei
  • Bijdragen aan het welzijn van de samenleving door middel van dienst

Diploma-eisen

De Bachelor of Science in Electrical Engineering vereist de succesvolle afronding van een minimum van 127 credit-uren. Studenten moeten zich ervan bewust dat een aantal cursussen in elk studiejaar voorwaarden en / of corequisites kan hebben. Controleer de loop beschrijvingen sectie van deze catalogus voordat u zich inschrijft voor de klassen te vereiste sequencing te waarborgen. De Bachelor diploma vereist een minimum cumulatieve Grade Point Average van 2,00 in alle EE, ES, CEC, EGR en CS cursussen die enige mate eis te voldoen.

De Elektrotechniek graad omvat een ruimte optie die EP 394, AE 427, en AE 445 substituut voor de ES electieve, EE 420 en EE 421.

Studenten die geïnteresseerd zijn in de robotica zijn kan een robotica spoor binnen het EE programma. De voorgestelde programma van de studie volgt de reguliere EE mate plan.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Prescott, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Prescott, Arizona
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan