Bs in de forensische psychologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Bachelor of Science in Forensische Psychologie aan de Embry-Riddle Prescott campus, combineert belangen in het menselijk gedrag en de wens om een ​​positieve invloed hebben op de rechtsorde. Psychologie, onderzoek, wiskunde, wetenschap, statistiek en veiligheid zijn de fundamenten van de forensische psychologie graad. Deze bachelor's degree bouwt voort op de kennis van gedrags- en cognitieve wetenschappen, de impact van onze samenleving en cultuur op het gedrag, en de tools die nodig zijn om de betrokkenen te evalueren.

Forensische psychologie studenten zijn goed voorbereid om een ​​loopbaan in te voeren in de psychologie of diverse aanverwante gebieden, gerechtelijke systemen, wetshandhavingsinstanties, overheid veiligheidsdiensten, en advocatenkantoren, en de uitoefening van post-doctorale studie in de master-niveau en doctoraatsprogramma's.

De Bachelor of Science in de forensische psychologie graad wordt ondergebracht in het College van Kunsten en Wetenschappen.

Laatst bijgewerkt op jan 2017

Over de school

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona.

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona. Lees Minder