Bs in de informatietechnologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Bachelor of Science programma (BS) in Information Technology (IT) biedt een interdisciplinair curriculum gericht op Information Technology and Computer Science. Bovendien, het programma is uniek in die zin dat fuseert traditionele academische onderwerpen met leading edge en de huidige IT-praktijken en technologie.

Het overkoepelende doel van het programma is om studenten voor te bereiden met een brede, geïntegreerde IT-kennis waaronder communicatie, computernetwerken, computer-based systemen, database management, software ontwikkeling, website ontwikkeling, digitale media en elektronisch uitgeven. Studenten leren hoe de huidige en opkomende technologieën te evalueren; identificeren van behoeften van de gebruiker; ontwerp van gebruiksvriendelijke interfaces; toepassen, configureren en beheren technologieën; en de impact van technologie op de individuen, organisaties en de maatschappij.

Studenten hoofdvak in Information Technology in de Gildhart Haase School of Computer Sciences and Engineering volledige cursussen in Netwerk- en Systeembeheer en Web Technology. Deze cursussen bieden studenten met de competenties die nodig zijn voor het plannen, aanpassen en beheren beveiligd netwerk en het besturingssysteem configuraties voor optimale zakelijke toepassingen en het plannen, ontwerpen en onderhouden van professionele websites en internet-toepassingen voor e-commerce en andere zakelijke toepassingen. Deze cursus kan ook leiden tot certificering op IT-gebied, zoals CompTIA A +, Network + en Security +, en ze kunnen practicum ervaringen te bieden aan gekwalificeerde studenten. Daarnaast zijn examen bonnen als onderdeel van het programma.

Carrière Pathways

Afgestudeerden van BS Fairleigh Dickinson University in Information Technology programma gekwalificeerde IT-professionals die bereid zijn voor een loopbaan in een breed scala van IT-gerelateerde gebieden, als volgt:

 • Computer netwerken
 • administratie netwerk en de systemen
 • Website ontwikkeling en het beheer
 • Digitale media ontwerp
 • Management informatie systemen (MIS)
 • Database management
 • Software ontwikkeling

De Vancouver Campus is een lid van de "Onderwijs om Career" programma CompTIA's. Afgestudeerden van BS FDU-Vancouver in Information Technology programma worden aangemoedigd om het te voltooien certificatie-examens in het kader van hun opleiding, zodat ze "marktrijpe" wanneer ze afstuderen.

Carrièremogelijkheden

Informatietechnologie (IT) wordt gecrediteerd met het zijn een belangrijke factor in een verhoogde productiviteit en de drijvende kracht achter de wereldeconomie. Er is een grote vraag naar IT-professionals in Noord-Amerika zorgen voor afgestudeerden sterke werkgelegenheid na succesvolle afronding van het programma.

nabijheid van Vancouver naar Seattle en de Silicon Valley, die zijn huis naar een groot aantal IT-bedrijven, waaronder Microsoft, Electronic Arts en Cisco Systems een paar te noemen, geeft haar studenten een ander groot voordeel in termen van het nastreven van hun carrière in de IT.

Studenten in de BS in Information Technology programma moet een minimum van 122 credit-uren natuurlijk werk te voltooien. De verdeling is:

Wiskunde, Wetenschap en Programming Requirements 21 credits
Liberal Arts Eisen 20 credits
IT Core Requirements 54 credits
Gratis Keuzevakken 27 credits
Totaal 122 credits

hier. Het curriculum plan voor de BSIT programma zonder een Minor is beschikbaar /&utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListinghier.

Doelstellingen van het programma en de resultaten van de BS in de informatietechnologie

Doelstellingen van het programma

De belangrijkste doelstelling van de BS in de Informatie Technologie is om afgestudeerden die produceren:

 1. Aangaan en vooraf in het beroep van de informatietechnologie, management informatie systemen, bedrijfskunde of andere aanverwante gebieden.
 2. Voortzetting van hun opleiding door het verkrijgen van professionele certificaten of geavanceerde graden in de informatietechnologie, management informatie systemen, bedrijfskunde of andere aanverwante gebieden.
 3. Zich blijven gedragen als zowel verantwoordelijke professionals en wereldburgers, die zich bewust zijn van de ethische kwesties en maatschappelijke behoeften en problemen.

De doelstellingen van het programma bepalen de vaardigheden, kennis en attributen die afgestudeerden zullen naar verwachting drie tot vier jaar na het afstuderen te bezitten, en zij voldoen aan de behoeften van onze verschillende University kiesdistricten, met inbegrip van alumni, studenten, de Industrial Raadgevend Comité heeft de faculteit, en werkgevers . Deze doelstellingen zijn in overeenstemming met de missie van Fairleigh Dickinson University "op te voeden en voor te bereiden studenten als wereldburgers door middel van mondiale vorming."

project Outcomes

Op of voor het afstuderen, zal elke informatietechnologie (IT) afgestudeerde van de kennis, vaardigheden, capaciteiten bezitten en attributen:

 1. Solliciteer kennis van informatica en wiskunde aangepast aan de discipline.
 2. Analyseren van een probleem en het identificeren en definiëren van de rekenkracht eisen die past bij de oplossing.
 3. Ontwerpen, implementeren en evalueren van een computer-based systeem, proces, onderdeel of programma om de gewenste behoeften te voldoen.
 4. Effectief functioneren in een team om een ​​gemeenschappelijk doel te bereiken.
 5. Begrijp professionele, ethische, juridische, veiligheids-en sociale kwesties en verantwoordelijkheden.
 6. Effectief communiceren met een scala aan doelgroepen.
 7. Analyseer de lokale en globale impact van computergebruik op individuen, organisaties en de maatschappij.
 8. Erkennen de noodzaak van en deelnemen aan verdere professionele ontwikkeling.
 9. Gebruik de huidige technieken, vaardigheden en instrumenten die nodig zijn voor het berekenen van de praktijk.
 10. Gebruik en de huidige technische concepten en praktijken toe te passen in de kern informatietechnologie.
 11. Identificeren en analyseren van de behoeften van gebruikers en hiermee rekening houden bij de selectie, creatie, evaluatie en het beheer van computer-based systemen.
 12. Effectief te integreren IT-gebaseerde oplossingen in de gebruikersomgeving.
 13. Begrijpen best practices en normen en de toepassing daarvan.
 14. Helpen bij de totstandkoming van een effectief projectplan.
 15. Begrijp de belangrijkste kenmerken van een business-systeem en hoe functionele gebieden (dat wil zeggen, boekhouding, financiën, informatie-technologie, informatie management, marketing, en gedrag in organisaties) werken ten opzichte van de hele operatie.
/&utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListing
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

As a leading innovator in global education, Fairleigh Dickinson University seeks new ways to offer its unique learning opportunities to students worldwide. The University's newest campus opened in 200 ... Lees meer

As a leading innovator in global education, Fairleigh Dickinson University seeks new ways to offer its unique learning opportunities to students worldwide. The University's newest campus opened in 2007 in Vancouver, British Columbia Lees Minder