Bs in de luchtvaart business administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De opleiding Aviation Business Administration, aangeboden door het Department of Business, weerspiegelt de steeds veranderende en veeleisende omgeving van het bedrijfsleven, de overheid en de luchtvaartindustrie. Het curriculum is ontworpen om afgestudeerden met de kennis en vaardigheden van essentieel belang om hun succesvolle toetreding tot het bedrijfsleven en de maatschappij. De nadruk wordt gelegd op effectieve communicatie, kwantitatieve vaardigheden, mondiale bewustwording, maatschappelijke verantwoordelijkheid, informatietechnologie, kritisch denken, teamwork, business functionele vaardigheden, luchtvaart / ruimtevaart industrie vertrouwdheid, en een verbintenis tot levenslang leren.

Deze opleiding biedt een unieke educatieve ervaring voor de business-gerichte student. Het is de geschikte basis voor de toegang tot carrièremogelijkheden in het bedrijfsleven, het beheer van de luchtvaart, financieel management, of vliegoperaties. Natuurlijk eisen omvatten computertoepassingen, groep / individuele projecten en presentaties, en een mix van theorie en toepassingen op het beste voor te bereiden studenten voor op een verscheidenheid van posities op de werkplek. Colloquia, forums, het bezoeken van sprekers, interessante excursie ervaringen en interdisciplinaire mogelijkheden / activiteiten strekken tot het curriculum te verrijken.

Diverse keuzevakken studenten in staat om hun algemene vorming belangen te verbreden of specifieke belangen na te streven in een groot aantal gespecialiseerde gebieden, met inbegrip van de internationale handel, economie / financiën, luchtvaart / ruimtevaart, veiligheids- en inlichtingendiensten, het milieu, de veiligheid van de luchtvaart, en cultuur en taal. Een verscheidenheid aan unieke "minderjarigen" (kleine programma's van de studie) zijn beschikbaar voor geïnteresseerde studenten die hun formele academische voorbereiding met gespecialiseerde cursussen in meer dan 20 aanvullende gebieden van de studie aan te vullen. Dedicated faculteit adviseurs helpen ABA studenten bij het evalueren van de vele mogelijkheden die ze in dit programma.

Actief bedrijf / luchtvaart gerelateerde clubs op de campus zijn onder andere Phi Beta Lambda (een business-gerichte organisatie die studenten de kans om te concurreren op de staat en de nationale leiding conferenties); de Amerikaanse Vereniging van Airport Executives (een luchtvaart-beheer gericht associatie met voorafgaande reis naar Chicago, Las Vegas, Toronto, Seattle, San Francisco en Hong Kong); en de Aviation Business Networking Club (een organisatie voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en netwerken).

Onze studenten worden aangemoedigd om na te denken dan de traditionele academische grenzen en het zoeken naar werk en culturele ervaringen die zal verrijken en verlichten ze op de veranderende werkplek en de mondiale zakelijke omgeving. Unieke stages en coöperatieve educatieve ervaringen beschikbaar zijn en aangemoedigd, met het personeel toegewezen aan studenten in de positie de juiste plaatsing te helpen. Een Business Industry Advisory Board geeft richtlijnen voor de behoeften van het bedrijfsleven, de overheid en de luchtvaartindustrie.

Tal van zomer-ervaringen in het buitenland zijn beschikbaar voor studenten die hun internationale perspectieven te verhogen. Vorige zomer in het buitenland academische programma's zijn aangeboden in Parijs, Londen, Italië, Polen, China, Duitsland, Ecuador, Chili en Mexico.

Vakomschrijvingen, opgenomen in deze catalogus, moet worden beoordeeld voorafgaand aan registratie voor de klassen, om de juiste plaatsing te garanderen. Sommige cursussen kunnen vereiste vakkennis of bepaalde klasse staan ​​vereisen. -Afdeling gesponsord tutoring en labs zijn beschikbaar.

Diploma-eisen

De Bachelor of Science graad in de Aviation Business Administration (ABA) vereist een succesvolle afronding van een minimum van 120 credit-uren, en wordt gewoonlijk in acht semesters afgerond. Ontworpen voor studenten die geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van een sterke zakelijke stichting met de nadruk op specifieke luchtvaart business en management mogelijkheden, kan de student een gebied van concentratie te selecteren in Management, Financial Mangement, Flight Operations-Fixed Wing, Flight Operations - Helicopter, en de luchthaven Management.

Studenten moeten hun gebied van concentratie te verklaren aan het begin van hun tweede jaar. Studenten die zich willen specialiseren in meer dan een gebied van concentratie kan kruisen-gebruik maken van maximaal 6 credit-uren in de richting van het tweede gebied van concentratie. Studenten die deelnemen aan het Cooperative Education programma kan tot substituut voor 3 credit-uren, indien goedgekeurd, in de richting van de aangegeven vakken moeten opnemen in hun gebied van concentratie. Studenten in de Air Force of het leger ROTC programma kan vervangen AF of MSL cursussen voor de open keuzevakken.

Selecteer Aviation Business Administration programma-aanbod op de Prescott Campus zijn geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie Aviation International (AABI). Het doel van AABI geaccrediteerde programma's is om het beheer van de luchtvaart en zakelijke professionals te creëren. De Embry-Riddle Aeronautical University - Prescott Department of Business is een lid van de Vereniging van Collegiale Business Schools en programma's (ACBSP) en is in kandidatuur voor accreditatie. Om te worden beloond met een Aviation Business Administration graad, een student is verplicht om een ​​minimum van 80% van de kernactiviteiten en het gebied van de concentratie cursussen in residence te voltooien of die credits overzetten van instellingen door het ministerie voorzitter goedgekeurd. De enige business graden die gelijktijdig kunnen worden verklaard zijn BS / BA of BS / ABA met BS / GB Taal en Cultuur AOC.

Laatst bijgewerkt op nov 2017

Over de school

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona.

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona. Lees Minder