Bs in de machinebouw

Embry Riddle Aeronautical University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bs in de machinebouw

Embry Riddle Aeronautical University

Werktuigbouwkunde werd een graad aanbod in de herfst van 2007. Bij het ontwerpen van deze opleiding onze faculteit wilde om ervoor te zorgen dat we een Mechanical Engineering mate waarin missie en erkende expertise in de ruimtevaart Embry-Riddle's omarmd. Aerospace platforms, of atmosfeer of in de ruimte gestationeerde, vereisen vaardigheden van een team van ingenieurs die Aerospace, Elektrotechniek, Computer, en, natuurlijk, Werktuigbouwkunde bevatten. Gezien deze, onze ME mate blijft binnen dat focus van de lucht-en ruimtevaart platform met de drie primaire opties van de robotica, voortstuwing en energie.

Het eerste jaar in Mechanical Engineering is het gebruikelijk om de opleiding Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek. Het tweede jaar in Mechanical Engineering bouwt fundamentele vaardigheden in wiskunde en natuurkunde terwijl de invoering van studenten om Engineering Mechanics en de Thermal Sciences. Tijdens het tweede semester van hun tweede jaar, zal Werktuigbouwkunde studenten in het programma Embry-Riddle's in Prescott start met cursussen gericht binnen de aandachtsgebieden van de robotica, voortstuwing of energie.

De optie robotica benadrukt het ontwerp en de analyse van de autonome voertuigen die onbewoond Aerial Vehicles (UAV's), autonome ruimtevaartuigen, en planetaire rovers bevatten. De voortstuwing optie benadrukt de thermische wetenschappen en het ontwerp en de analyse van turbomachines. Straalmotoren zijn de belangrijkste gebied van de diepte, maar zuiger en raketaandrijving worden bestudeerd. De optie energie benadrukt het ontwerpen van duurzame energiesystemen. Gedurende het laatste jaar, zullen de studenten extra diepgang in hun mogelijkheden te krijgen en nemen sluitstuk cursussen in het ontwerpen van een aerospace-platform.

Aerospace platforms zijn ontworpen in teams en met die wij leveren interdisciplinaire kansen gecentreerd rond onze ME studenten. Senior ME hebben de studenten de mogelijkheid om te kiezen tussen vijf sluitstuk sequenties als een hoogtepunt evenement gericht op teams, integratie en synthese van vier jaar van het onderwijs. Werktuigbouwkundigen kunt kiezen dekstenen sequenties die zijn onder meer:

  • Robotics volgorde gericht op UAV's en rovers
  • Astronautics volgorde gericht op ruimtevaartuigen
  • Luchtvaart volgorde gericht op vliegtuigen
  • Propulsion volgorde gericht op vliegtuigen.
  • Energie-sequentie gericht op alternatieve energiesystemen

De algemene doelstelling van het Mechanical Engineering programma op Prescott is om afgestudeerden die succesvol zal zijn beoefenaars van de machinebouw te produceren. De doelstellingen van het programma op onze verwezenlijking van dit doel te meten zijn ingenieurs die:

  • Demonstreer prestaties in hun gekozen beroep
  • Bijdragen aan de ontwikkeling van het beroep
  • Engage in de professionele groei
  • Bijdragen aan het welzijn van de samenleving door middel van dienst

De Mechanical Engineering programma is geaccrediteerd door de Technische Accreditatie Commissie van ABET, http://www.abet.org.

Diploma-eisen

De Bachelor of Science in Mechanical Engineering programma vereist succesvolle afronding van een minimum van 129 credit-uren. Het programma kan in acht semesters veronderstelling juiste achtergrond en full-time inschrijving worden afgerond. Een minimale cumulatieve Grade Point Average van 2,00 is nodig voor alle benodigde AE, EGR, ES, en ME cursussen, met uitzondering van technische keuzevakken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Prescott, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Prescott, Arizona
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan