Bs in de mondiale veiligheid en intelligence studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Bachelor of Science in Global Security and Intelligence Studies (GSIS) is ontworpen om toekomstige veiligheids- en inlichtingendiensten professionals te ontwikkelen met een brede kennis van de wereldwijde onderlinge relaties in de politiek, recht, overheid, economie, sociale verandering, wetenschap en technologie, militaire ontwikkelingen, psychologische afmetingen van de militaire en terroristische dreigingen, cyber-security, milieu veiligheid en menselijke culturen. Het programma zal de implicaties van deze meerdere factoren om de veiligheid van natiestaten en de toekomst van de menselijke samenleving verkennen in een mondiale context.

Het programma biedt de student met de interdisciplinaire vaardigheden om de wisselwerking tussen al deze elementen te analyseren en om hun ideeën effectief te communiceren in zowel schriftelijke als mondelinge contexten. Boven alles, zal GSIS de studenten in staat om innovatieve probleemoplossende en kritisch-denken vaardigheden vertonen in onderwerpen zoals terrorisme en asymmetrische oorlogsvoering, vervoer (met name de lucht- en ruimtevaart) beveiliging, bedreigingen voor zakelijke personeel en faciliteiten, bedreigingen voor de computer en telecommunicatie-infrastructuur , netwerken van illegale diensten en stoffen, verboden wapens technologieën zoals massavernietigingswapens, internationale criminaliteit, bevolking migraties, natuurrampen, pandemieën en binnenlandse veiligheid.

Global Security and Intelligence Studies studenten zullen zeer concurrerend in het verkrijgen van posities en het uitvoeren van zijn

  1. met de federale overheid intelligentie, veiligheid, rechtshandhaving en rampenbestrijding agentschappen
  2. met het ministerie van Defensie en het leger
  3. met beveiliging, competitive intelligence en afdelingen informatie bescherming in de private sector in het bijzonder degenen die betrokken zijn in de luchtvaart en transport beveiliging
  4. met de staat, provincie en lokale binnenlandse veiligheid, rechtshandhaving en rampenbestrijding organisaties
  5. zoals studenten in graduate schools gericht op intelligentie en de nationale veiligheid, internationale betrekkingen, regionale studies
  6. als student in de wet scholen
  7. als stafleden voor de politieke leiders en wettelijke vertegenwoordigers die gespecialiseerd zijn in de nationale inlichtingen- en veiligheidskwesties.

Drie Degree Tracks

Het GSIS opleiding biedt de student drie curriculaire tracks: de Standard spoor, de Veiligheidsraad van de Operations Management spoor, en de Chinese atletiek.

Studenten die de Standard spoor te nemen zijn verplicht om mondelinge en lezen competentie te demonstreren in een andere taal dan Engels, of door het nemen van 12 studiepunten of college-niveau taalcursussen in één taal.

De Security Operations and Management spoor is gericht op diegenen die geïnteresseerd zijn in een carrière in de beveiliging en bescherming; hetzij in het bedrijfsleven of bij een overheidsinstantie veiligheids- en inlichtingendienst. Cursus vereisten voor dit nummer onder meer 12 uur van vreemde talen, algemene opleidingen, GSIS kernklassen, en 33 studiepunten in de specialty cursussen.

Studenten die het Chinese spoor nemen, zal hetzelfde vakgebied cursussen en hetzelfde aantal studiepunten als die in de Standaard of Security Operations management tracks nemen. Het algemene verschil is dat, in de Chinese spoor, zullen de studenten 45 studiepunten te nemen aan cursussen die volledig in het Chinees zal zijn of een belangrijke Chinese component met aanvullende lees- en schrijfopdrachten in het Engels, in plaats van de 12 studiepunten in een vreemde taal vereist door de andere twee sporen. De Chinese baan is niet toegankelijk voor native speakers van de Chinese. De 45 studiepunten zijn de 12 vereiste vreemde taal credits voor de Standard spoor, de negen credits in de Chinese Minor, en 24 extra credits die zullen worden aangeboden door het onderwijs inhoud cursussen Mandarijn Chinees met aanvullende lees- en schrijfopdrachten in het Engels. Studeren in het buitenland in de zomer van het tweede jaar is vereist voor het Chinese spoor studenten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona.

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona. Lees Minder