Bs in de ruimte fysica

Embry Riddle Aeronautical University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bs in de ruimte fysica

Embry Riddle Aeronautical University

De Bachelor of Science in Space Physics opleiding laat studenten verkennen van de fundamentele krachten in de natuur door middel van het onderzoeken van atomaire, nucleaire en elementair deeltje systemen.

Deze technische natuurkunde programma is ontworpen om afgestudeerden voorbereid voor de ruimte en ruimtevaart-gerelateerde carrière te produceren. Studenten kunnen kiezen uit drie specialisaties: Astrodeeltjesfysica; Exotic Propulsion; of Gravitationele natuurkunde en kosmologie. Het werken met een toegewijde faculteit met state-of-the-art laboratoria en apparatuur, studenten afstuderen bereid om de verkenning van de ruimte te bevorderen en toe te voegen aan het lichaam van de kennis in de wetenschap.

Vanwege de sterke nadruk op de experimentele natuurkunde, afgestudeerden zijn goed geschikt voor een scala van gebieden in de industrie en graduate programma's in te voeren. In aanvulling op de werkgelegenheid in het onderzoek en de ruimte-programma, zal afgestudeerden met natuurkunde graden nastreven diverse ruimte fysica loopbaan in gebieden zoals medische fysica, biofysica, plasmafysica en andere gebieden die natuurkundigen, zoals de sector van militaire en veiligheid te kunnen benutten.

De Bachelor of Science in Space Physics degree is gehuisvest in het departement Natuurkunde in het College van Kunsten en Wetenschappen.

Toelatingsvoorwaarden

Om dit programma in te voeren, moet de student hebben afgerond vier jaar van de middelbare school wetenschap en wiskunde, blijk van een hoog niveau van competentie. Succesvolle kandidaten voor dit programma zal worden opgesteld om Calculus I, Natuurkunde I en Algemene Chemie betreden en moet een goede beheersing van het Engels geschreven te hebben.

Diploma-eisen

De Bachelor of Science in Space Physics is een 120 credit uur durend programma dat in acht semesters kan worden afgerond. De lijst van cursussen onder bestaat uit de volledige eisen voor de graad van Bachelor of Science in Space Physics. De lijst is georganiseerd als een "verticale lijnen", aldus het jaar waarin de cursussen normaal zou worden genomen. Hoewel het niet een vereiste dat de cursussen worden genomen tijdens het getoonde jaar, moeten de studenten zich ervan bewust dat een aantal cursussen in elk studiejaar voorwaarden en / of corequisites kan hebben. Daarom is het raadzaam dat de studenten hun schema te houden zo dicht mogelijk bij de hieronder weergegeven. Voordat u zich inschrijft voor een cursus, check de vakbeschrijving sectie van deze catalogus om ervoor te zorgen dat alle voorwaarden en / of corequisites wordt voldaan. Merk op dat de voorwaarden voor een cursus worden alleen beschouwd als voldaan indien de student een graad van "C" of beter in de voorwaarde cursussen verkregen. Studenten moeten een minimale cumulatieve GPA van 2,0 in de kern van PS cursussen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Prescott, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Prescott, Arizona
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan