Bs in de sterrenkunde

Embry Riddle Aeronautical University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bs in de sterrenkunde

Embry Riddle Aeronautical University

De Bachelor of Science in Astronomy programma geeft studenten de tools en de kennis die ze nodig hebben te bereiken voor de sterren. Werken in de Campus Observatory Complex, een uitzonderlijke omgeving die gebruik maakt van grote hoogte Prescott en heldere luchten, krijgen de leerlingen astrofysica, quantum mechanica en meer onder de knie door middel van hands-on ervaring met de instrumenten die de geheimen van de hemel te openen.

Studenten hebben ook toegang tot de Hubble Space Telescope en onderzoeksprogramma's bij de NASA en de National Science Foundation.

Terwijl de meeste astronomen houden geavanceerde graden, zijn er sterrenkunde carrières die niet graduate studie nodig hebben, met inbegrip van afstand van elkaar op basis van en op de grond observatorium technicus en exploitanten, astronomische instrumentatie ontwikkeling, commerciële en militaire satelliet operaties, het voortgezet onderwijs, wetenschap journalistiek, en financiële analyse .

De Bachelor of Science in Astronomy graad is gehuisvest in het departement Natuurkunde in het College van Kunsten en Wetenschappen.

BS in Astronomy

De Bachelor of Science in de sterrenkunde is een programma ontworpen om studenten voor het werk in de ruimtevaart en aerospace-industrie, onderzoekslaboratoria academische en de overheid, academische studies voor te bereiden in de astronomie en astrofysica, en andere carrière, zoals het wetenschappelijk onderwijs. Astronomie is de studie van hemellichamen zoals planeten, sterren, nevels en sterrenstelsels, evenals het heelal als geheel. Astronomen van de fundamentele wetten van de fysica van toepassing op hemellichamen om het uiterlijk en het gedrag van die objecten te begrijpen. Studenten zullen objecten, variërend van de buurt (bijvoorbeeld de Solar System) naar de verste uithoeken van het heelal en de oorsprong (bv, kosmologie en de Big Bang) te verkennen.

Naast het klassikale leren, zullen de studenten hands-on ervaring met astronomische apparatuur, zoals telescopen en geavanceerde elektronische camera's te krijgen, met behulp van de Campus Observatory Complex. Studenten zullen leren hoe te plannen, uitvoeren en analyseren van astronomische waarnemingen. In hun laatste jaar, studenten die voldoen cursus en GPA eisen hebben de mogelijkheid om het invullen van een senior research afstudeerproject in een gebied van belang dat overlapt met het onderzoek belangen van een lid van de faculteit toezicht. Kansen zijn er ook voor het laatste jaar voor de student-faculteit onderzoeksprojecten. Of bijdragen aan de fundamentele kennis van astronomische objecten, het bevorderen van verkenning van de ruimte, of het plegen van een van een extra verscheidenheid van beschikbare carrières, zullen afgestudeerden van dit programma bereid zijn om de leiders in de ruimte-gerelateerde gebieden geworden.

Toelatingsvoorwaarden

Om dit programma in te voeren, moet de student hebben afgerond vier jaar van de middelbare school wetenschap en wiskunde, blijk van een hoog niveau van competentie. Succesvolle kandidaten voor dit programma zal worden opgesteld om Calculus I, Natuurkunde I en Algemene Chemie betreden en moet een goede beheersing van het Engels geschreven te hebben.

Diploma-eisen

De Bachelor of Science in de sterrenkunde is een 120 credit uur durend programma dat in acht semesters kan worden afgerond. De lijst van cursussen onder bestaat uit de volledige eisen voor de graad van Bachelor of Science in de sterrenkunde. De lijst is georganiseerd als een "verticale lijnen", aldus het jaar en semester waarin de cursussen normaal zou worden genomen. Hoewel het niet een vereiste dat de cursussen worden genomen tijdens het getoonde jaar, moeten de studenten zich ervan bewust dat een aantal cursussen in elk studiejaar voorwaarden en / of corequisites kan hebben. Daarom is het raadzaam dat de studenten hun schema te houden zo dicht mogelijk bij de hieronder weergegeven. Voordat u zich inschrijft voor een cursus, check de vakbeschrijvingen om ervoor te zorgen dat alle voorwaarden en / of corequisites wordt voldaan. Merk op dat de voorwaarden voor een cursus worden alleen beschouwd als voldaan indien de student een graad van "C" of beter in de voorwaarde cursussen verkregen.

Studenten kunnen niet na te streven zowel een Sterrenkunde Bachelor diploma en een Space Physics BS graad. Echter, ook rekening mee dat de diploma-eisen voor de eerste drie semesters van beide opleidingen tevreden met dezelfde cursussen kunnen zijn. Zo kan een student die het maken van de juiste vooruitgang in zowel de sterrenkunde of Space Physics opleidingen over te schakelen naar het andere programma na de derde semester met een volledige overdracht van kredieten van het ene programma naar het andere.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Prescott, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Prescott, Arizona
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan