Bs in de wiskunde

Siena College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bs in de wiskunde

Siena College

Een sterke basis in de wiskunde zorgt voor de effectieve denken en communicatieve vaardigheden die nodig zijn om te slagen in een technische inspanning. Of het nu de fysieke of sociale wetenschappen, onderwijs, recht, het bedrijfsleven, de geneeskunde of de overheid, zal een wiskundige mate dat je overal mee naartoe nemen.

Bij Siena, hebben wiskunde majors leerervaringen die zich uitstrekken tot ver buiten het klaslokaal. Onze studenten wonen en aanwezig zijn op de nationale wiskunde conferenties. Ze krijgen om programma's en stages gesponsord door de National Science Foundation, de American Mathematical Association en The George Washington University aanvaard. Ze doen onderzoek met professoren. En zij zich inschrijven in semester lang wiskunde programma's aan de Penn State en Smith College, en in Moskou en Boedapest.

Math Education at Siena

math opleiding van Siena is een regionale leider in het wiskundeonderwijs. Bijna 100 procent van onze wiskunde alumni zijn werkzaam als wiskunde leraren. In onze wiskunde onderwijs programma, zult u de belangrijkste in de wiskunde en verdien New York State Secundair Onderwijs Certification in de wiskunde. Ons programma is geaccrediteerd door de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding-de gouden standaard voor de voorbereiding van de docent.

Hoogtepunten programma

 • Faculteit zijn toegewijd aan het onderwijs en het adviseren van studenten en ze zorgvuldig te adviseren de studenten op zowel hun academische ervaring en toekomstige loopbaan.
 • Studenten ontwikkelen creatief, kritisch denken en technische communicatieve vaardigheden in een actieve, ondersteunende leeromgeving. In de klas, studenten worstelen met nieuwe concepten, presenteren hun ideeën aan hun collega's en werken samen om complexe problemen aan te pakken.
 • Faculteit publiceren artikelen in gerespecteerde wetenschappelijke tijdschriften en worden uitgenodigd sprekers op nationale en internationale congressen. Door actief te blijven in cutting-edge onderzoek, zijn ze in staat om cursussen die kracht in de huidige actieve gebieden van de wiskunde op te bouwen te ontwikkelen.
 • Door middel van de zomer onderzoek ervaringen, verwerven studenten wiskundige maturiteit en probleemoplossende vaardigheden gewaardeerd op de werkvloer en door de graduate programma's. Ze spreken over hun werk op regionaal en nationaal conferenties en publiceren in wetenschappelijke tijdschriften.
 • Vier gangen hebben een lab component waarin studenten wiskunde verkennen in een activiteit-rijk, collaboratieve omgeving.
 • Bovenste niveau wiskunde opleidingen hebben meestal een inschrijving cap van 16 studenten, zodat faculteit kan ambachtelijke cursussen die passen bij de behoeften van elke student.

Eisen voor de Major (37 cr).

 • MATH110 - Calculus I 4 cr.
 • MATH120 - Calculus II 4 cr.
 • MATH191 - Mathematical Problem Solving 1 cr.
 • MATH210 - Calculus III 4 cr.
 • MATH230 - Lineaire Algebra 3 cr.
 • MATH301 - Grondslagen van de Wiskunde 3 cr.
 • MATH310 - Inleiding tot Modern Algebra 3 cr.
 • MATH320 - Wiskundige Analyse 3 cr.

EN

Studenten moeten twaalf studiepunten Wiskunde keuzevakken te voltooien, met ten minste drie klassen tussen MATH325 en MATH499 (12 cr).

Auxiliary cursussen (23 cr).

 • CSIS110 - Inleiding tot Computer Science 3 cr.
 • CSIS120 - Inleiding tot programmeren 4 cr.
 • PHYS130 - Algemene fysica I 4 cr.
 • PHYS140 - Algemene natuurkunde II 4 cr.

EN

Studenten moeten met succes te voltooien de eisen voor een kleine of grote in de biologie, scheikunde, natuurkunde en informatica.

OF

Studenten moeten met succes te voltooien 9 extra credits in de biologie, scheikunde, natuurkunde of informatica die tellen voor de mate dat de grote. Van deze 9 credits, moeten de studenten met succes 6 studiepunten uit één van de volgende sequenties:

PHYS 250, 310, 320, 410 of 440

OF

CHEM 310 en 320

OF

CSIS 310 en 385

Math Education Program Highlights

 • Zelfs in een moeilijke educatieve markt, bijna 100% van de afgestudeerden in dienst zijn als wiskunde leraren.
 • In de afgelopen 30 jaar ongeveer 200 van onze wiskunde majors secundaire wiskunde opvoeders zijn geworden. Terwijl 50% van de nieuwe leraren stoppen met het beroep van leraar in hun eerste vijf jaar zijn meer dan 90% van Siena wiskunde afgestudeerden nog steeds lesgeven.
 • Toen een van onze studenten kwamen op een school om te werken met haar samen te werken lerares kreeg ze te horen: 'U bent van Siena dus je moet goed zijn. "Onze studenten wiskunde student-les te geven in bijna elk schoolsysteem binnen 25 mijl van de campus.
 • De Vereniging van Leraren Wiskunde van de staat New York awards vier beurzen per jaar tot de meest veelbelovende nieuwe wiskunde docenten van 75 New York hogescholen en universiteiten. Siena studenten zijn bekroond met 5 uit de laatste 70 beurzen.
 • onderwijsprogramma van het college is geaccrediteerd door de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding, het beroep van leraar de gouden standaard bij het vaststellen van hoge kwaliteit voorbereiding van de docent.

Wat onze studenten zeggen

"Het doen van math onderzoek is een eye-opening ervaring om alle mogelijkheden van een carrière in de wiskunde te bieden heeft geweest. Zes weken van het onderzoek heeft mij meer probleemoplossende vaardigheden gegeven dan zitten in een klas vier zou jaren, en deze vaardigheden zijn van toepassing op allerlei situaties. Als gevolg van het onderzoek dat ik deed, ik nu ben vastbesloten om door te gaan en mijn Ph.D. ontvangen in de wiskunde. "- Francesca Romano '14" Terwijl het interviewen op Knolls AtoomMacht Laboratory, mijn interviewer was zeer geïnteresseerd in mijn onafhankelijk onderzoeksproject. Mijn wiskunde achtergrond heeft me geleerd om te worden gedisciplineerd in mijn arbeidsethos en snel te beoordelen als een aanpak voor het oplossen van een probleem zal werken. Deze vaardigheden zijn van onschatbare waarde in mijn lijn van het werk en gaf me echt een voordeel ten opzichte van de andere kandidaten. "- Matt Farrelly '08" Deze ervaring was een onvervangbare kijkje in wat afstudeeronderzoek met zich meebrengt. Volledig analyseren van een open probleem om nieuwe benaderingen te vinden was een compleet nieuw concept voor mij. Nu dat ik van toepassing is op graduate schools, is het zeer nuttig om te hebben al samengewerkt met de faculteit op onderzoek, geschreven en publiceerde een krant, en presenteerde mijn resultaten. Ik reisde ook naar Shanghai, China met Dr. Bannon een wiskunde conferentie bij te wonen! "- Maureen Jeffery '13" Niet alleen heb mijn zomer onderzoekservaring verduidelijken en mijn begrip van de getaltheorie en andere gebieden van de wiskunde te verbeteren door het toestaan ​​van me om kritisch na te denken over de problemen die ik dacht waren interessant buiten de klaslokaal, maar het gaf me ook vaardigheden waardevol voor een carrière. Deze vaardigheden omvatten de mogelijkheid om te lezen en begrijpen van complexe documenten en het vermogen om helder ideeën en resultaten, zowel in geschreven woord en mondelinge presentatie te communiceren. "-Lindsay Kulzer '12

Werkgevers / Graduate Schools van onze afgestudeerden

 • CommerceHub
 • Knolls AtoomMacht Labs
 • SUNY College of Nanoscale Science and Engineering
 • Syracuse University
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Loudonville, New York
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates