Bs In Digitale Media, De Belangrijkste In Post-productie

Tribeca Flashpoint College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bs In Digitale Media, De Belangrijkste In Post-productie

Tribeca Flashpoint College

DE FILMS je liefde, PLUS geavanceerde post-productie vaardigheden om nog meer deuren te openen.

In steeds meer media geconsumeerd de wereld van vandaag, de mogelijkheden voor film en broadcast professionals in overvloed - en, voor degenen met een sterke post-productie vaardigheden, kunnen de opties nog breder zijn. In Tribeca Flashpoint belangrijkste in Post-ProductionLeren leerlingen verkoopbare post-productie vaardigheden, in aanvulling op geavanceerde filmproductie en editing, sound design, locatie audio, digitale distributie, film esthetiek, produceren, en nog veel meer.

Deze hands-on, projectmatige film diploma geeft studenten de mogelijkheid om hun eigen passie projecten te ontwikkelen en te werken voor echte klanten. Door deze waardevolle real-world kansen, kunnen leerlingen hun vaardigheden in de productie van films en post-productie aan te scherpen terwijl je de on-the-job ervaring van de eisen van de industrie.

Studenten die willen doen krijgen de gelegenheid om majors (digitale kunst of digitale marketing) tijdens of direct na hun eerste jaar van het programma te schakelen hebben. Al hun bestaande kredieten zullen direct in de nieuwe grote overdragen.

WAT U KUNT LEREN

In Tribeca Flashpoint's Post-Production belangrijke, Kunt u fijn afgestemde expertise in filmmontage, sound design voor film, en meer bouwen op de top van een brede filmproductie skillset. Hieronder zijn slechts enkele van de onderwerpen die in de post-productie op grote Tribeca Flashpoint.

  • Geavanceerde bewerking platforms
  • Geavanceerde productie-en post-productie, sound design, en locatie audio
  • Digitale distributie
  • Electieve leren opties in motion graphics, produceren, regisseren, scenarioschrijven, film esthetiek, documentaire, en de fundamenten van beeld en geluid

WAAR dit programma zou kunnen nemen

Studenten die afstuderen met een grote in de post-productie zal worden opgesteld om een ​​breed assortiment van instap posities in de productie van films en post-productie, inclusief in-house film redacteur, freelance film redacteur, postproductie supervisor en sound designer streven.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan