Bs in forensische accountancy en fraude onderzoek

Embry Riddle Aeronautical University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bs in forensische accountancy en fraude onderzoek

Embry Riddle Aeronautical University

Volgens de industrie vakblad Accounting Vandaag zijn bijna 40 procent van de top 100 accountantskantoren in de VS nu de uitbreiding van hun forensische diensten. Meer dan 75 procent van de Fortune 500-bedrijven maken gebruik van Certified Fraud Examiners.

De Bachelor of Science in Forensic Accounting en fraude onderzoek bij ERAU's Prescott Campus beloningen nieuwsgierige probleemoplossers op zoek naar een carrière in de boekhouding met een specialisatie in forensisch onderzoek. Afgestudeerden van de opleiding zal worden opgesteld om fraude te identificeren en te voorkomen in de publieke, private en overheidssector.

ERAU-Prescott is een van de weinige scholen in de natie om deze mate op het bachelor niveau te bieden, op de campus. Ontworpen om aan de eisen van het American Institute of Certified Public Accountants voldoen, wordt dit programma gemaakt zodat studenten kunnen zitten voor de CPA-examen en wordt gecertificeerd na het voltooien van de extra 30 uur van het onderwijs eis. Het programma, dat is een educatieve partner met de Association of Certified Fraud Examiners, is ook ontworpen om de eisen van de federale overheid te voldoen (24 semester uur in de boekhouding en een CFE-certificering), zodat studenten onmiddellijk kunnen worden ingehuurd door de FBI, CIA , of vele andere overheidsinstellingen. Deze opleiding heeft betrekking op de volgende vier belangrijke onderdelen van de professionele certificering aangeboden via de ACFE:

  • Financiële transacties en fraude Regelingen
  • wet
  • Onderzoek
  • Fraudebestrijding en afschrikking

Met de toenemende complexiteit van het algemene bedrijfsklimaat en het groeiende aantal zakelijke fraude-onderzoeken, zijn Forensic Accounting en fraude onderzoek professionals in toenemende mate gevraagd om te helpen bij het onderzoek van de financiële problemen door tal van federale, provinciale en lokale overheidsinstanties.

De Bachelor of Science in Forensic Accounting en fraude onderzoek graad is gehuisvest in het College van Kunsten en Wetenschappen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Prescott, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Prescott, Arizona
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan