Bs in global business

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Bachelor of Science in Global Business graden maakt gebruik van een succesvolle zakelijke, taal en culturele cursussen binnen een ervaringsgerichte leeromgeving.

Bedoeld voor studenten die willen een sterke zakelijke stichting gegeven door wereldwijd bewust faculteit, de BS / BG graad leidt studenten voor toekomstig succes in het internationale bedrijfsleven. Deze graad programma weerspiegelt de steeds veranderende en veeleisende mondiale milieu van het bedrijfsleven, de overheid en de luchtvaartindustrie. Het curriculum is gericht op opkomende markten en ontworpen om afgestudeerden met de kennis en vaardigheden van essentieel belang voor een succesvolle toetreding tot de mondiale bedrijfsleven en de samenleving te bieden. De nadruk wordt gelegd op de mondiale bewustwording, cross-culturele geletterdheid, effectieve communicatie, kwantitatieve vaardigheden, maatschappelijk verantwoord, informatietechnologie, kritisch denken, teamwork, business functionele vaardigheden, luchtvaart / ruimtevaart industrie vertrouwdheid, en betrokkenheid bij "levenslang" leren.

Internationale culturen worden bestudeerd met een focus op opkomende markten en met de nadruk op de wereldwijde zakelijke praktijken, strategieën en waarden. Studenten vullen een rigoureuze wereldwijde business kern samen met een rijke algemeen onderwijs stichting. BS / GB gebieden van de concentratie onder meer: ​​Taal en Cultuur (Arabisch, Mandarijn Chinees, Spaans) of Aviation en Aerospace.

Actief bedrijf / luchtvaart gerelateerde clubs op de campus zijn onder andere Phi Beta Lambda (een business-gerichte organisatie die studenten de kans om te reizen naar de staat en de nationale leiding conferenties voor deelname aan concurrerende evenementen), de Amerikaanse Vereniging van Airport Executives (een luchtvaart-beheer gericht vereniging , met voorafgaande reis naar Chicago, Las Vegas, Toronto, Seattle, San Francisco en Hong Kong), en de Aviation Business networking Club (een organisatie voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en netwerken).

Onze studenten worden aangemoedigd om na te denken dan de traditionele academische grenzen en het zoeken naar werk en culturele ervaringen die zal verrijken en verlichten ze op de veranderende werkplek en de mondiale zakelijke omgeving. Unieke stages en coöperatieve educatieve ervaringen beschikbaar zijn en aangemoedigd, met het personeel toegewezen aan studenten in de positie de juiste plaatsing te helpen. Tal van zomer-ervaringen in het buitenland zijn beschikbaar voor studenten die hun internationale perspectieven te verhogen. Vorige zomer in het buitenland academische programma's zijn aangeboden in Parijs, Londen, Italië, Polen, China, Duitsland, Ecuador, Chili, Mexico, Brazilië en Singapore.

Een Business Industry Advisory Board geeft richtlijnen voor de behoeften van het bedrijfsleven, de overheid en de luchtvaartindustrie. -Afdeling gesponsord tutoring en labs zijn beschikbaar.

Dedicated faculteit adviseurs helpen GB studenten bij het evalueren van de vele mogelijkheden die ze in dit programma. Sommige cursussen kunnen vereiste vakkennis of bepaalde klasse staan ​​vereisen. Vakomschrijvingen, opgenomen in deze catalogus, moet worden beoordeeld voorafgaand aan registratie voor de klassen, om de juiste plaatsing te garanderen.

Diploma-eisen

De BS / BG mate vereist succesvolle afronding van een minimum van 120 credit-uren en wordt gewoonlijk in acht semesters afgerond. De student kan een gebied van concentratie in de lucht- en ruimtevaart of de taal en cultuur met tracks in het Chinees, Arabisch en Spaans te selecteren. Studenten moeten hun gebied van concentratie te verklaren aan het begin van hun tweede jaar. Studenten die deelnemen aan het Cooperative Education programma kan tot substituut voor 3 credit-uren, indien goedgekeurd, in de richting van de aangegeven vakken moeten opnemen in hun gebied van concentratie. Studenten in de Air Force of het leger ROTC programma kan vervangen AF of MSL cursussen voor de open keuzevakken.

De Embry-Riddle Aeronautical University - Prescott Department of Business is een lid van de Vereniging van Collegiale Business Schools en programma's (ACBSP) en is in kandidatuur voor accreditatie. Om te worden beloond met een BS / GB graad, is een student verplicht om een ​​minimum van 80% van de kernactiviteiten en het gebied van de concentratie in residence te voltooien of die credits overzetten van instellingen door het ministerie voorzitter goedgekeurd. De enige business graden die gelijktijdig kunnen worden verklaard zijn BS / BA of BS / ABA met BS / GB Taal en Cultuur AOC.

Laatst bijgewerkt op jan 2017

Over de school

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona.

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona. Lees Minder