Bs in het strafrecht

Cardinal Stritch University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bs in het strafrecht

Cardinal Stritch University

De Bachelor of Science in Criminal Justice overbrugt misdaad en straf, en de sociale wetenschappen door middel van een interdisciplinaire liberal arts-geworteld programma dat theorie, praktijk en waarden bevat.

Dit is een nieuwe en spannende gebied van onderzoek dat de sociale theorie en onderzoek zal verbinden met praktische toepassingen om goed afgeronde burgers van de wereld te creëren. Afgestudeerden van het strafrecht worden voorbereid voor een verscheidenheid van wegen na het afstuderen, met inbegrip van de rechtshandhaving, wets school, graduate-level werk in de criminologie en strafrecht, en voor een loopbaan bij de lokale, provinciale en federale niveaus in de rechtshandhaving, correcties, en court gerelateerde instanties.

A Real-World Education voor je carrière

U zult strenge praktische en theoretische opleiding nodig hebben om succesvol te zijn op het ontwikkelen van een carrière op het gebied van het strafrecht. In tegenstelling tot andere programma's die alleen in het bedrijfsleven, pre-wet, of de politie training zijn geworteld, wordt het programma op Stritch bestaat uit vier componenten: de sociologie Core, de Criminal Justice Core, Criminal Justice keuzevakken, en de methoden / stage component.

Dit zal u helpen carrière velden te ontdekken, te ontwikkelen echte vaardigheden, krijgen eigenlijke werk ervaring en breid uw professionele netwerk. Als je afgestudeerd en begint je carrière, zal je up-to-snelheid met de nieuwste ontwikkelingen en veranderingen in de industrie.

Ontdek het programma op elk gewenst moment

Alle studenten op Stritch neem een ​​reeks algemene opleidingen geworteld in de vrije kunsten traditie en onze Franciscaanse erfgoed. We noemen dit onze basisvorming en het doel ervan is om u te helpen vinden wat u graag over de onderwerpen die je studeert. Als Stritch student, kunt u ervoor kiezen om uit te proberen dit gebied door het nemen van de fundamentele Criminal Justice Core klasse, "Introduction to Criminal Justice" om te zien of dit veld is iets wat je wilt nastreven.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
- $ 14.106 per semester
Locations
Verenigde Staten - Milwaukee, Wisconsin
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates