Bs in het wild biologie

University of Montana

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bs in het wild biologie

University of Montana

Wildlife Biologie is de studie van wilde dieren, hun habitat, en hun behoud. De BS in Wildlife Biology mate vormt het preprofessional training voor de toekomstige werkgelegenheid in wildlife biologie en het beheer en zorgt voor een uitstekende achtergrond in de algemene ecologie. De opleidingseisen voor certificering door de Wildlife Society kan worden voldaan in het kader van de bacheloropleiding. De Bachelor of Science in Wildlife Biology is een van de vijf undergraduate graden in het College of Forestry and Conservation.

Onze undergraduate programma is gebaseerd op: 1. onze faculteit uitstekend onderwijs, kennis en ervaring in alle aspecten van de Wildlife Biology, 2. het enthousiasme, betrokkenheid, en de diversiteit van de studenten gewezen op het programma, en 3. ongeëvenaarde toegang tot hands-on, outdoor leermogelijkheden, die een centrale rol spelen in ons curriculum van eerste jaar tot het afstuderen.

Ons doel is om zelfs hoger zijn dan de hoogste verwachtingen die bij onze plaats als de dieren in het wild biologie aan de Universiteit van Montana.

Aquatic Option

De Aquatic optie biedt studenten de basisprincipes van de biologische wetenschappen in de eerste twee jaar met waterscheiding hydrologie, zoetwater ecologie, vissen biologie en visserij stages tijdens de junior en senior jaar. Tijdens hun ambtstermijn, onze studenten meestal krijgen ervaring in het werken op een verscheidenheid van aquatische of de visserij-gerelateerd onderzoek en het beheer van projecten met staats-en federale agentschappen, non-profit groepen of universitaire onderzoekers.

Terrestrial Option

De Terrestrial optie biedt studenten met een basiskennis hebben in de biologische wetenschappen gedurende de eerste twee jaar, met ecologie, habitat, taxonomische en behoud cursussen tijdens de junior en senior jaar. Een groot deel van de cursus werk richt zich op vogels en zoogdieren en hun leefgebieden.

Honors Option

De eer van de optie biedt studenten de basisprincipes van de biologische wetenschappen in de eerste 2 jaar en geeft studenten de mogelijkheid om hun eigen curriculum te ontwikkelen tijdens hun junior en senior jaar om beter te voldoen aan de gewenste behoeften. Daarnaast kunnen Honor's Option studenten een-op-een te werken met een lid van de faculteit aan een senior thesis project te voltooien. De eer van de optie vereist 30 credits aan de UM en een 3,5 GPA.

Mineur

Houdt u van Wildlife Biology, maar niet zeker weet of het de juiste carrière voor u? Een minor in Wildlife Biology leuk kan zijn en ziet er geweldig op je CV.

Om een ​​minor in Wildlife Biology te verdienen, moet de student met succes te voltooien de volgende cursussen (21 studiepunten):

  • BIOO 101N (BIOL 201N) - Survey MT Wildlife & Habitats, 3 CR
  • BioB 170N (BIOL 108N) - Beginselen van de biologische diversiteit, 3 CR
  • BioB 171N (BIOL 109N) - Principes van biologische diversiteit Lab, 2 CR
  • BIOO 335 (BIOL 350) - Rocky Mountain Flora, 3 CR
  • NRSM 180 - Carrière in Natural Resources, 2 CR
  • WILD 105 - Wildlife & People, 3 CR
  • WILD 275 - Wildlife Conservation, 2 CR
  • en ofwel FORS 330 - Bosecologie, 3 CR of
  • NRSM 360 - Rangeland Beheer, 3 CR
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Missoula, Montana
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Missoula, Montana
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan