Bs in het wild wetenschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Met meer dan 7.500 dieren in het wild stakingen per jaar gemeld in de Verenigde Staten alleen al, hebben vliegtuigen en het vliegveld wilde dieren kwesties veroverde de nationale media-aandacht en verlicht het risico van een regelrechte wilde dieren. Studenten die interesse hebben in het wild biologie, milieu-wetenschap hebben, en het werken in de buitenlucht moet deze groeiende, belonen, en veelbelovende carrière gebied te verkennen.

Embry-Riddle's Prescott Campus biedt de enige undergraduate Environmental Science degree in Noord-Amerika met een lucht- en ruimtevaart focus. De lucht- en ruimtevaartindustrie heeft de grootste behoefte aan professionals die zijn opgeleid om de steeds complexere web van problemen in verband met de milieuproblematiek te beheren. The Wildlife Science programma op Prescott is ontworpen om afgestudeerden van de kennis en technische vaardigheden die nodig zijn om de wilde dieren kwestie die invloed hebben op de luchthaven en de vliegveiligheid te confronteren geven.

De kern curriculum en programma-eisen in het Wild Science zijn ontworpen om studenten de manieren waarop het bedrijfsleven, economie en aardrijkskunde integreren met milieu-aspecten van hun toekomstige loopbaan geven fundamentele wetenschap kennis en demonstreren.

Wildlife Science studenten zullen ook hands-on ervaring op te doen door middel van de voltooiing van een co-op in de luchtvaart en milieu-industrie. Studenten hebben ook de mogelijkheid van het voltooien van onafhankelijk onderzoek onder faculteit begeleiding in een speciale ruimte van belang.

De Bachelor of Science in het Wild Science graad is gehuisvest in het departement Natuurkunde in het College van Kunsten en Wetenschappen.

Diploma-eisen

The Wildlife Science programma vereist 120 studiepunten te voltooien. Studenten in het programma te voltooien 40 credit-uren in de biologie, 8 credit-uren in de chemie, en 7 kredieten in de natuurkunde. De resterende krediet uur zal worden aangevuld met vakken uit de algemene vorming aanbod, waaronder een aantal cursussen in de wiskunde en communicatie.

Laatst bijgewerkt op nov 2017

Over de school

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona.

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona. Lees Minder