Bs in industriƫle psychologie en veiligheid

Embry Riddle Aeronautical University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bs in industriële psychologie en veiligheid

Embry Riddle Aeronautical University

De Bachelor of Science graad in Industrial Psychology & Safety biedt de student met vaardigheden en kennis voor een carrière in de werkplek psychologie / human resources, luchtvaartveiligheid, arbeidsveiligheid, organisatorische training of aanverwante disciplines, en is normaal voltooid in acht semesters. Het programma levert een effectieve basis in menselijk gedrag en cognitie als het gaat om de veiligheid en effectiviteit van de organisatie dat de student bereidt zich voor op een breed scala van organisatorische instellingen of voor gevorderde studie aan de graduate niveau.

De Bachelor of Science in Industrial Psychology & Safety is gehuisvest in de afdeling Gedrags- en veiligheidswetenschappen. De afdeling is gevestigd in het Robertson Aviation Safety Center, waar klaslokalen, laboratoria, en docenten kantoren zijn geschikt voor de dagelijkse interactie met andere studenten en docenten. Het Department of Behavioral & Safety Sciences biedt ook een unieke kans op de Prescott-campus voor studenten om te communiceren met afgestudeerde studenten en samen te werken aan onderzoeks- en oefenactiviteiten.

De Bachelor of Science graad in Industrial Psychology & Safety is ontworpen om de student de volgende expertise te bieden:

  • Kennis van de fundamentele psychologische principes en theorieën, en hoe deze worden toegepast op de studie van individuen en organisaties, waaronder de rol van psychologische constructen en onderzoek als ze betrekking hebben op de wetenschap en de praktijk van de veiligheid. Dit geldt ook voor voldoende Psychologie cursussen voor graduate studie in de psychologie of aanverwante disciplines, indien gewenst.
  • Inzicht in de breedte van de aanvraag voor het vakgebied van de industriële psychologie en veiligheid, met inbegrip van de selectie van personeel, groepsdynamiek, leiderschap, menselijke factoren in organisatorische systemen, veiligheid op het werk en de veiligheid van het product, maar ook de veiligheid van de luchtvaart en de lucht onderzoek naar ongevallen.
  • Mogelijkheid om onderzoek processen, technieken en procedures te begrijpen en om de juiste conclusies uit de analyse van zowel kwantitatieve als kwalitatieve gegevens te trekken.
  • Gebruik van de juiste tools waarmee u inzicht in de prestaties van individuen en organisaties uit een evidence-based perspectief en instrumenten te ontwikkelen om zowel de veiligheid en de effectiviteit van de organisatie te verbeteren.

Diploma-eisen

De succesvolle afronding van de Bachelor of Science in Industrial Psychology & Safety vereist een minimum van 120 credit-uren. Studenten zullen een algemene vorming kern, een wiskunde en wetenschap kern, en een Psychological Science / Safety kern te voltooien. Afronding van een minderjarige wordt sterk aanbevolen, maar niet vereist.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Prescott, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Prescott, Arizona
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan