Bs in luchtvaart- en ruimtevaarttechniek

Embry Riddle Aeronautical University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bs in luchtvaart- en ruimtevaarttechniek

Embry Riddle Aeronautical University

De Bachelor of Science in Luchtvaart-en Ruimtevaarttechniek biedt een brede blootstelling aan techniek fundamentals en bereidt de afstudeerder voor een breed scala van technische posities in de industrie of de overheid. Het programma is ook een uitstekende voorbereiding voor graduate school in een aantal disciplines.

De focus van het programma is in de eerste plaats op de engineering van taakgerichte voertuigen voor atmosferische en ruimtevaart. In aanvulling op de algemene vorming eisen, zal de student aerodynamica, structuren, voortstuwing, ruimte systemen, controles, materialen, instrumentatie, elektrische fundamentals, computertoepassingen, astrodynamica, en het ontwerp te bestuderen.

Studenten kiezen om hun kennis te integreren in een van beide een vliegtuig of ruimtevaartuig sluitstuk ontwerpproject. Design projecten in een aantal cursussen zullen ontwikkelen en verfijnen van het vermogen van de studenten om hun kennis te integreren, te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, en werken in een team omgeving. Een groot aantal van de hands-on ervaringen zullen de student bloot aan praktische engineering tot de theoretische analyse die nodig is om lucht- en ruimtevaartuigen systemen te begrijpen in evenwicht te brengen.

De algemene doelstelling van het Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek programma op Prescott is om afgestudeerden die succesvol zal zijn beoefenaars van luchtvaart- en ruimtevaarttechniek te produceren. De doelstellingen van het programma op onze verwezenlijking van dit doel te meten zijn ingenieurs die:

  • Demonstreer prestaties in hun gekozen beroep
  • Bijdragen aan de ontwikkeling van het beroep
  • Engage in de professionele groei
  • Bijdragen aan het welzijn van de samenleving door middel van dienst

Het Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek programma is geaccrediteerd door de Technische Accreditatie Commissie van ABET, http://www.abet.org.

Diploma-eisen

De Bachelor of Science in Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek programma vereist succesvolle afronding van een minimum van 129 credit-uren. Het programma kan in acht semesters veronderstelling juiste achtergrond en full-time inschrijving worden afgerond. Een minimale cumulatieve Grade Point Average van 2,00 is nodig voor alle benodigde AE, EGR, EP, ES, en ME cursussen, met uitzondering van technische keuzevakken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Prescott, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Prescott, Arizona
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan