Bs in luchtvaart wetenschap - fixed-wing-programma

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Bachelor of Science in Aeronautical Science (Fixed Wing) combineert vliegopleiding met academische voorbereiding in de technische en bestuurlijke aspecten van de luchtvaart - de vaardigheden en kennis zoals de hedendaagse luchtvaartindustrie.

Ongeveer tweederde van de piloten met pensioen zal gaan in de komende jaren, en andere gebieden van de luchtvaartindustrie zijn ook undersupplied met gekwalificeerde kandidaten. In luchtvaartmaatschappijen van vandaag, een op de vier pilots is een Embry-Riddle Aeronautical University afgestudeerd.

Het voordeel is duidelijk: Het invoeren van de luchtvaart arbeidsmarkt met een diploma van Embry-Riddle Prescott zal ervoor zorgen dat u in aanmerking komen voor de topfuncties in de industrie.

Het programma benadrukt de volgende vaardigheden in de opleiding van haar piloten:

  • Leiderschapskwaliteiten zoals geëist door de hedendaagse toonaangevende luchtvaartbedrijven
  • Besluitvorming geschiktheid om situaties nauwkeurig en snel te beoordelen en beheren van risico's - vaardigheden die je ook gewoon professioneel te dienen niet, maar in alle aspecten van het leven.
  • Kennis van effectieve resource management, human factors en veiligheidsbewustzijn die kunnen worden toegepast op vele inspanningen
  • Kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden ontwikkeld via computersimulaties in prestaties van het luchtvaartuig, navigatie en vliegtuigsystemen werking

Het programma biedt ook mogelijkheden om specifieke vaardigheden te verbeteren en aanpassen van uw programma door middel van geavanceerde vliegopleiding, met inbegrip van overstuur herstel; vlieginstructeur en instrument vlieginstructeur certificaten; en vertrouwd opleiding als lid van het cockpitpersoneel in een jet transportvliegtuigen. Studenten ontvangen vluchtbeoordelingen voor privé, instrument, commercieel, etc.

De Bachelor of Science in Aeronautical Science (Fixed Wing) diploma is ondergebracht bij de afdeling Aeronautical Science in het College of Aviation.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona.

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona. Lees Minder