Bs in milieukunde

Siena College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bs in milieukunde

Siena College

De milieu-studies en wetenschappen programma biedt een interdisciplinaire basis voor studenten die geïnteresseerd zijn in de identificatie, studie en de oplossing van de milieuproblemen. Door de integratie van veldwerk, betrokkenheid van de gemeenschap, stages en geospatiale analyse in een vrije kunsten curriculum, de studenten krijgen de vaardigheden die nodig zijn om hun passie te nemen voor het milieu naar het volgende level.

In een tijd van klimaat instabiliteit, milieueffecten en uitdagingen zijn talrijk. Als een milieu-studies of milieukunde gestudeerd aan Siena, zult u worden voorbereid voor een loopbaan in ecologisch herstel; vervuiling tegen te gaan; duurzaamheid coördinatie; duurzame energiesystemen; en milieu-educatie, beleid of de wet, om er maar een paar te noemen.

Waarom milieustudies en wetenschappen aan Siena studeren?

 • Onze interdisciplinaire faculteit is toegewijd aan het verstrekken van een undergraduate opleiding die hands-on ervaring en onderzoek de mogelijkheden integreert.
 • locatie van Siena in Hoofdstedelijk Gewest New York zal u gemakkelijk toegang tot veldonderzoek sites in de bergen Hudson River Valley en Adirondack geven.
 • Onze vrije kunsten kern biedt een basis in de communicatie en kritisch-denken vaardigheden die u een effectieve milieu pleitbezorger zal maken.
 • Een actieve student milieu club krijgt u betrokken bij de gemeenschap milieu-educatie en burger wetenschappelijke projecten.

De milieu-wetenschap mate spoor leidt tot een Bachelor of Science en richt zich op het oplossen van milieuproblemen met ecologische en analytische instrumenten. Deze belangrijke vereist aanzienlijke cursussen in wiskunde, biologie en scheikunde of natuurkunde. Als u denkt over een carrière in het beheer van natuurlijke hulpbronnen, milieutoxicologie, of energie-systemen, dit is het belangrijkste voor u.

Hoogtepunten programma

 • Voorbereiding voor een loopbaan in ecologisch herstel, vervuiling tegen te gaan, duurzaamheid coördinatie, systemen voor hernieuwbare energie, milieu-educatie, beleid en wetgeving.
 • Faculteit stelt zich tot doel de opleiding van studenten dat schrijven, hands-on ervaringen en onderzoek de mogelijkheden integreert in het leerplan.
 • Hoofdstedelijk Gewest locatie biedt gemakkelijke toegang tot veldonderzoek sites in de Hudson River Valley en de Adirondack Mountains.
 • De toegang tot en het gebruik van Geografische Informatie Systemen.
 • De Environmental Science track is sterk gericht op het oplossen van milieuproblemen met ecologische en analytische instrumenten met cursussen in de wiskunde, biologie, scheikunde en natuurkunde.
 • De Environmental Studies spoor is gebaseerd op de sociale en menswetenschappen als probleemoplossende instrumenten en paren goed met programma's zoals politicologie, internationale studies, bedrijfs- of community development.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Loudonville, New York
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates