Bs in muziek- en muziekonderwijs

Toccoa Falls College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bs in muziek- en muziekonderwijs

Toccoa Falls College

Volg je passie voor muziek bij TFC!

De muziekafdeling bestaat om christelijke musici voor te bereiden op een carrière in de uitvoering, lesgeven, kerkmuziek en verschillende muziekgerelateerde roepingen. Studenten ontwikkelen en delen hun door God gegeven gaven door deel te nemen aan ensembles, recitals, concerten, serviceprojecten en bedieningen.

Door deze ervaringen brengt de muziekafdeling de hele persoon in het leerproces door de integratie van leerplan- en co-curriculaire activiteiten en zorgt voor de integratie van geloof en leren, samen met karakter en intellect. Deze aanpak, samen met cursussen in muziektheorie, muziekgeschiedenis, performance, auditieve vaardigheden, muziektechnologie, humaniora en bijbeltheologie, geeft studenten de vaardigheden om zeer waardevol te worden in hun vakgebied.

Nieuwe trends in muziek, zowel binnen de evangelische kerk als in de wereld als geheel, zijn te zien op onze campus. Toccoa Falls College is een gemeenschap van verschillende culturen en studenten worden aangemoedigd om de diversiteit van muziek te onderzoeken, van hedendaagse christelijke, jazz, klassieke, folk, gospel, opera en wereldmuziek.

Algemene muziek

Flexibiliteit is het belangrijkste voordeel in deze mate. Door deze major te voltooien, ben je goed uitgerust voor toekomstige kansen, zoals community-studio-muziekleraren, muziekwinkels, muziekbibliothecarissen en muziekassistenten. Deze graad omvat 21 uur keuzevakken, wat genoeg is om een ​​minderjarige op te halen in elk gebied dat je interesseert, zoals Counseling (ter voorbereiding op muziektherapie).

Worship Arts: wil je een vereringsleider zijn?

De BS-graad met een Worship Arts Concentration is ontworpen om je voor te bereiden op een carrière op het gebied van kerkmuziek. De cursussen binnen de concentratie focussen vooral op de nieuwe en de huidige trends en methodieken in de hedendaagse christelijke lofprijs en aanbidding leiderschap. Vaardigheden worden ontwikkeld door middel van moderne instrumentencursussen (gitaar, bas, drumkit, toetsenborden) en deelname aan kapelbanden. Studies in deze concentratie omvatten ook cursussen in Sound / Stage Lighting, Contemporary Songwriting, Music & Worship, Administration of Music and Worship Repertoire.
TFC verwelkomde recent afgestudeerd muziekstudent Aaron Shust toen hij debuteerde met zijn nieuwe kerstalbum met zijn TFC-familie, begeleid door het koor, de band en het orkest. Andere afgestudeerde TFC-muziek zijn Dave Prentice , Worship Pastor bij Butler Community Alliance Church in Pennsylvania en Aaron Davis , Worship Leader bij Impact Fellowship Church in Kansas.

Muzikale Uitvoering

De BS Music Performance (vocale of instrumentale) majeur is een grondige voorbereiding en voorziet studenten van de muzikale kennis, vaardigheden en professionele karaktereigenschappen die relevant zijn voor muziekuitvoeringen vanuit een christelijk wereldbeeld. Studenten zijn goed voorbereid op toekomstige kansen, zoals uitvoerende kunstenaars, studiobegeleiders, afgestudeerde schoolstudenten / assistenten en, na aanvullende opleiding, hoogleraren muziek aan de universiteit.

Diplomaat TFC Performance, Philip Himebook, ontving lovende kritieken in Les Misérables, "... Philip Andrew Himebook maakt met zijn krachtige bouw en engelenstem dat duidelijk telkens als hij op het podium loopt. Ik kan niet zeggen wanneer ik de rol beter heb horen zingen. "Himebook was ook een winnaar in de Mid-South Region van de Metropolitan Opera Auditions.

Muziekonderwijs

Heb je gedroomd les te geven op universitair niveau of je eigen studio te bezitten?

De BS-graad in muziekeducatie bereidt je voor op een carrière als leraar voor koor- of instrumentale muziek in de rangen K-12. Velen die afstuderen met deze graad vinden een lonende carrière door hun plezier met muziek te delen met studenten in scholen door het hele land, terwijl vele anderen hun geloof en hun liefde voor muziek in het buitenland delen.

Stel je voor dat je elke dag je muzikale vaardigheden gebruikt om je studenten te inspireren hun potentieel te ontdekken! Bij TFC zijn er veel mogelijkheden om studenten lokaal en overzee muziek te leren. Een van onze grootste middelen is een hooggekwalificeerde en toegewijde faculteit. Ze putten uit hun spirituele wortels, professionele ervaring en expertise om je talent te koesteren.

We zullen je voorbereiden op het lesgeven in koor- en instrumentale groepen terwijl je muziekstudenten op de basisschool en daarbuiten leert instrueren, beheren en inspireren. Je leert ook hoe je instrumenten moet bespelen en leren die je nog nooit hebt aangeraakt voordat je bij TFC ging werken. De Professional Standards Commission van de staat Georgia keurt het programma volledig goed en afgestudeerden kunnen worden gecertificeerd om les te geven bij hun afstuderen.

Na haar afstuderen, Naomi Shady , voltooide ze haar Masters in Vocal Performance aan de Lee University, waar ze werkte als een assistent-assistent.

Afgestudeerd aan muziekeducatie, Matt Leff , Band Director bij Effingham County High School , heeft vier concertbands, jazzband, pep band, fanfare, 6th-grade band en meer dan 250 studenten. Deze opleiding bereidt je voor op het geven van koor- of instrumentale muziek in de rangen K-12. De Professional Standards Commission van de staat Georgia keurt het programma volledig goed en afgestudeerden kunnen worden gecertificeerd om les te geven bij hun afstuderen.

Muziekbeurzen worden elk jaar uitgereikt aan nieuwe en terugkerende studenten door middel van audities, interviews, GPA en examenscores door de universiteit. Neem contact op met de afdeling Muziek voor actuele informatie over muziekbeurzen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op December 17, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
126 uur
Voltijd
Price
Prijs
21,334 USD
$ 21,334 per jaar
Locations
Verenigde Staten - Toccoa Falls, Georgia
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates