Bs in onbemande vliegtuigen systemen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Embry-Riddle Aeronautical University is er trots op onze Bachelor of Science degree in Unmanned Aircraft Systems (UAS) te introduceren. Deze opwindende nieuwe graad heeft zich ontwikkeld tot één van de meest hands-on opleidingen aangeboden op ERAU Prescott en bereidt afgestudeerden aan een snel groeiende en veranderende industrie in te voeren. De Federal Aviation Administration (FAA) voorspelt dat de vloot van commerciële kleine UASs in de Verenigde Staten zal benaderen 550.000 in het jaar 2020. Bijgevolg zal tienduizenden UAS vakmensen nodig die in staat veilig plannen en uitvoeren UAS missies en effectief leveren de eindproducten aan hun klanten.

Focussen op commerciële en civiele toepassingen, de UAS mate in staat stelt afgestudeerden aan de huidige en toekomstige werkgelegenheid eisen te voldoen. De mate kwalificeert studenten van alle nationaliteiten als vakexperts in het verzamelen van gegevens, het ophalen, bewerken, weer te geven, en de levering. Bijvoorbeeld, zie de video op deze pagina een driedimensionaal model van de ERAU Hazy Bibliotheek toont gemaakt met behulp van onze UAS apparatuur en software. Modellen zoals deze zijn zeer nuttig voor een verscheidenheid van industrieën omdat de berekening van landmeetkundige belangrijke parameters zoals oppervlakte, volume, lengte, breedte, coördinaten, enz inschakelen

Door het ondersteunen van werk natuurlijk, UAS majors ook een brede kennis van het bedrijfsleven, de luchtvaart regelgeving, technologie, meteorologie, en veiligheidskwesties in verband met de industrie te krijgen. Alle studenten in de UAS programma trein op onze on-campus vliegveld en worden in licentie gegeven als exploitanten door ERAU UAS vlieginstructeurs. Ze verdienen hun FAA Remote Pilot In Command (RPIC) -certificaat. Ze leren om een ​​verscheidenheid van zowel vaste vleugels en rotary-wing UASs vliegen en leren om een ​​verscheidenheid van nuttige software suites te gebruiken. Bovendien is de UAS-programma samen met diverse lokale commerciële partners om leerlingen te hands-on ervaring planning te verkrijgen en uitvoeren van werkelijke UAS missies. Schrijf je in ons UAS programma en helpen vorm van een nieuwe en zich ontwikkelende industrie!

De Bachelor of Science in Unmanned Aircraft Systems graad is gehuisvest in het Departement Toegepaste Aviation Wetenschappen in het college van de Luchtvaart.

Toelatingsvoorwaarden

Studenten die dit programma moet een basis achtergrond in wiskunde en natuurkunde te hebben. Studenten die hun achtergrond in wiskunde te versterken en de basiswetenschappen voordat u zich inschrijft in de voorgeschreven cursussen moeten contact opnemen met de afdeling stoel of het programma-coördinator voor begeleiding.

Het verdient aanbeveling dat de studenten in dit programma verdient op zijn minst een sport of een prive-piloot certificaat om zich te plaatsen in een gunstiger positie voor de werkgelegenheid in de UAS-industrie. Studenten moeten ook leden van de Academy of Aeronautics Model (AMA) te worden.

Diploma-eisen

De Bachelor of Science in Unmanned Aircraft Systems kan worden bereikt in acht semesters. Om de graad te verdienen, is een succesvolle afronding van 120 credit-uren nodig. Studenten die de Unmanned Aircraft Systems graad wordt ofwel een vlucht minderjarige, de Technical Operations Track of Applications Track na toelatingsexamen te selecteren. Alle studenten moeten de Algemene Onderwijsbond Core, de Unmanned Aircraft Systems Core en de cursussen die nodig is om een ​​vlucht minderjarige of een van de specialisatie tracks te voltooien met het oog op de eisen voor de Unmanned Aircraft Systems graad te voltooien voltooien.

Laatst bijgewerkt op nov 2017

Over de school

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona.

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona. Lees Minder