Bs in software engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Bachelor of Science in Software Engineering is ontworpen om studenten voor te bereiden op een entry-level software engineering positie in de industrie dat het ontwerp en implementatie van software systemen met de focus op real-time embedded, veiligheid en kritische applicaties ondersteunt. Dergelijke systemen zijn van cruciaal belang in de luchtvaart, ruimtevaart, medicijnen en andere disciplines die afhankelijk zijn van hoogwaardige, betrouwbare software. De doelstellingen van het Software Engineering programma dat onze afgestudeerden:

  • Demonstreer prestaties in hun gekozen beroep
  • Bijdragen aan de ontwikkeling van het beroep
  • Engage in de professionele groei
  • Bijdragen aan het welzijn van de samenleving door middel van dienst

Het curriculum is ontworpen om verwezenlijking van deze doelstellingen te vergemakkelijken door het programma afgestudeerden. Het voorziet in een brede opleiding, met inbegrip van fundamentele kennis over de computer software en hardware. Het maakt het ook afgestudeerden aan het werk in een team omgeving en de waarde van de gezamenlijke inspanning te erkennen. Het programma legt een fundament voor een leven lang leren, professionele groei, en ethisch en verantwoord gedrag in de maatschappij.

Cyber-Security Focus

De mate is voorzien van een optionele focus op cyber-security. Studenten die deze focus selecteert bereid zullen zijn om de overheid en de behoefte van de industrie voor mensen die bekwaam zijn in de ontwikkeling van software als in cyber-veiligheid te ondersteunen.

Voor de cyber-security focus, worden de twee technische keuzevakken vervangen door CS 304 Introduction to Computer Forensics (3) en CS 432 Informatie en Computer Security (3), en de twee open keuzevakken worden vervangen door CI 450 Computer Forensics (3) en CS 303 Network Security (3.

Diploma-eisen

De Bachelor of Science diploma kan worden verdiend in acht semesters veronderstelling juiste achtergrond en full-time inschrijving. Succesvolle afronding van een minimum van 128 credit-uren nodig. Studenten die dit programma moet een competentie in wiskunde en wetenschappen (bij voorkeur natuurkunde) hebben aangetoond. Zij moeten bereid zijn om Calculus I in te voeren, heeft aangetoond vaardigheid in algebra en driehoeksmeting. Studenten kunnen voorbereiden voor dit programma door het nemen van MA 140, College Algebra, en MA 142, Trigonometrie, voorafgaand aan het nemen MA 241. Voor de studenten die niet de natuurkunde hebben genomen op de middelbare school, is het raadzaam dat de PS 113, Technische Natuurkunde I, worden voorafgaand aan de PS 150 genomen. Het Software Engineering programma is ontworpen om studenten aan het werk als onderdeel van een team op de ontwikkeling van software systemen voor te bereiden. Software engineering concepten, methoden en technieken worden geïntegreerd door middel van het curriculum. Het curriculum omvat cursussen in het algemeen onderwijs, wiskunde en wetenschap, en informatica. De laatste is verdeeld in informatica fundamentals, geavanceerde concepten, toegepaste informatica, en software engineering. Bovendien kan een student een minderjarige of een concentratie in een gebied interessegebied verwerven.

Studenten moeten zich ervan bewust dat een aantal cursussen in elk studiejaar voorwaarden en / of corequisites kan hebben. Controleer de loop beschrijving sectie van deze catalogus voordat u zich inschrijft voor de klassen te vereiste sequencing te waarborgen. De BS mate vereist dat de studenten hebben een minimale cumulatieve Grade Point Average van 2,00 in alle CEC, EE, SE, CS, en EGR cursussen die enige mate eis te voldoen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona.

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona. Lees Minder